Ajuya Rashid: February 2014

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

27 February 2014

Pengedar Shaklee Di Kemasik, Kerteh, Paka, Dungun Terengganu

 
 
Assalamulaikum...Saya pengedar Shaklee di Kemasik, Kerteh, Paka, Dungun dan yg berdekatan. Untuk COD anda boleh la hubungi saya  Azizah (sms/whatsapp  019-9131778 ), pm di facebook Azizah Yusah..Antara produk yang disediakan adalah Set hamil, Set pantang, Set Penyusuan, Set kesihatan optimum, Set Kesihatan optimum, Set alahan / resdung / alergi , Vitamin untuk kanak-kanak dan lain-lain lagi hanya yang terbaik dari Shaklee. "


Alhamdulillah...Makin lama makin bertambah pengedar-pengedar Shaklee dibawah bimbingan saya. Bagi mereka yang berminat untuk mendapatkan produk secara cod di kawasan Kemasik, Kerteh, Paka, Dungun dan yg berdekatan boleh la berhubung dengan Azizah ye..Azizah kini aktif di laman facebook. Jika tidak keberatan boleh add friend dengan nya.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Shah Alam 

25 February 2014

Testimoni Set Resdung / Alahan / Alergik

Assalamualaikum..harini saya nak kongsikan beberapa testimoni untuk SET RESDUNG / ALAHAN SHAKLEE. Jom baca kisah mereka.
 


"Assalam. Kali ini nak share tentang Alfalfa pula. Saya memang alergi dengan seafood serta resdung. Tapi suka sangat dengan sotong. Kalau nak makan sotong juga, terpaksa ambil pil untuk redakan gatal-gatal pada muka dan badan. Bercampur dengan bersin yang tak henti-henti.

Tapi sekarang, dah tak perlu risau kalau nak makan seafood. Sebab dah ada Alfalfa.
Sudah 3 minggu makan Alfalfa, memang kesan ketara. 2 hari lepas makan seafood. Tapi hari ini baru perasan semalam tak ada pun rasa tak boleh tidur sebab gatal-gatal. Takde dah bersin yang terlalu kerap sampai tak selesa langsung pada hidung.
Alhamdulillah, nikmat Allah dapat juga dirasai dengan sempurna. Masalah keputihan juga Alhamdulillah beransur baik. Makan Vita E dan Vita C untuk kulit dan kulit dah cantik. Sekarang makan Alfalfa untuk kesihatan dalaman dan semakin menunjukkan tanda positif.

Shaklee is THE BEST
."
 
 
 

"Salam sahabat shaklee sume..Sini sy da share pngalaman, sbelum consume shaklee, kulit sy alergi pd seafood dan kekacang, klo tslh mkn mesti jrwat bernanah tmbuh bberapa jam kmudian.

Namun alhamdulillah sejak consume Alfalfa selama hampir 2bulan, alahan semakin kurang. Jrwat pon xde tumbuh lg. tggal parut je lg lom ilang. Now sy sdang consume ESP+Set D pulak utk ilangkan parut n kecik2kan pori2 muka sy nih. Ati ni tetap sbar. Yelah msalah yg da 8 tahun sy hdapi mne leh ilang dlm 2bulan kan.. " - Che Jurahanim



"Saya kalau makan seafood banyak + belacan banyak memang alahan teruk. So pernah telan 10 biji sekali gus, seminggu straight. Memang kalau tak cukup air je, demam.

Tapi best supplement Shaklee ni, walau besar, keras macam mana pun, semua cepat resolve.
Dalam 1-2 jam lepas makan Alfalfa, terus susut alahan.
Haritu pill box Shaklee terkena air. Tak sampai 10 kot terus semua supplement cair, lembik. Vitalea, B Complex, Alfalfa, Vita C, Vita E, Zinc semua lembik. Ada yang terus cair. Maksudnya macam tu lah bila masuk dalam badan kita. Sebab tu kesan cepat berbanding vitamin sintetik."
- Puan Beeha Yunos

Bagi yang mengalami masalah seperti rakan-rakan saya tersebut..boleh la cuba Set ini ye...In Shaa Allah dapat membantu uolls menangai masalah resdung dan alahan tersebut. Jangan lupa dapatkan harga yang terbaik dari saya.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Shah Alam 

24 February 2014

Set Jeragat Shaklee

set jeragat shaklee

Set Jeragat Shaklee...hehe..bukan dari Shaklee pun tapi majalah rapi yang share..' Pengambilan vitamin bantu kurangkan masalah jeragat". yang ni saya memang akui...sebab ketiga2 yang disarankan adalah terkandung didalam set kecantikan kulit Shaklee. Nah..xnak cuba lagi?? Rugi la xnak cuba kan.. Nak lagi baik tambah Shaklee Collagen Powder..perrh..best sgt.


So..ini cadangan untuk kulit berjeragat dan kulit bermasalah dari Shaklee..kalau nak budget boleh je ambil tanpa bcomplex..Bcomplex adalah untuk mengurangkan stress..sebab kadang2 yang muka bermasalah disebabkan stress kan. so boleh cuba k. Untuk order macam biasa..hubungi sy seperti no kat sebelah yang tertera. Harga mesti jatuh hati punya. Nak request Cash On Delivery?? pun boleh..hehe
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Shah Alam 
 

21 February 2014

Gold Ambassador Pack Shaklee / Shaklee Indonesia

Shaklee Indonesia
 
Gold Ambassador Pack...waah tajuk macam tak tahan...sebenarnya saya baru je subscribe pack ni..dengan pembelian Gold Ambassador Pack ni...kita layak untuk mendapatkan ID antarabangsa..jadi kita boleh la sponsor semua orang yang ada di negara2 yang mempunyai Shaklee..eh betul ke ayat...lebih kurang macam tu la...contoh nya di Indonesia kan Shaklee baru je masuk ke sana..jadi untuk menambahkan lagi network Shaklee kita..boleh la sponsor orang Indonesia...tapi mereka menjalankan perniagaan di sana. so..lagi luas la pasaran kita...haha..paham ke paham ni..kalau tak faham dan nak tau lanjut...contact saya ok..lepas ni boleh la ke Indonesia..nak jumpa downline2 disana..hehe..
 
So..ibuk2, cewek2 dan cowok2 di Indonesia...yang mau buat bisnes Shaklee disana..hubungi saya juga ye...terima kasih banyak2 atas sokongan selama ini.


shaklee di indonesia
 
Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Shah Alam 


20 February 2014

Testimoni Nutriwhite Gentle Deep Foaming Cleanser / Pencuci Muka Shaklee

 
 
Pencuci muka Shaklee atau juga dikenali sebagai Nutriwhite Gentle Deep Foaming Cleanser ni adalah pengalaman saya sndiri..hehe..yang kemek tu genap la setahun guna. yang gemuk tu bersedia untuk menggantikan nya pun adoihai.. Tahan lama walaupun harga pasaran Rm119.00 tapi penggunaan sehingga 1 tahun..huhu...saya selalu guna 2 kali sehari. feel nya pun sgt best..fresh dan tak melekit atau rasa kesat lepas cuci. maknanya bebas bahan kimia.
 
dan..semalam pun saya ada poskan 1 untuk customer saya..Iza nama nya..sms nya berbunyi begini "Salam akak..brg dah sampai semlm, best ar guna pencuci tu"...hehe 
Alhamdulillah dah jumpa yang serasi dengan kulit haye..kerana diriku begitu berharga..sape nak cuba untuk dapatkan pencuci muka untuk penjagaan kulit dari luar seperti saya jangan lupa hubungi saya ye..Harga pasti yang terbaik.












Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Shah Alam 





19 February 2014

Stokis Shaklee Di Puchong dan Putra Heights, Selangor??

Stokis Shaklee Putra Heights
 
Nak cari stokis Shaklee di kawasan berhampiran anda?? Nak cari stokis Shaklee Di Puchong atau Putra Heights?? Buat pengetahuan pembaca sekalian..Shaklee tidak ada stokis ye..Shaklee tidak pernah melantik siapa2 untuk buat stokis. melainkan pengedar2 seperti saya yang buat 'stokis' dekat rumah. Memandangkan permintaan COD / Pick up di kawasan berdekatan seperti Puchong, Putra Heights , Bandar Kinrara dan juga Seri Kembangan. Maka saya mengambil inisiatif untuk menyediakan 'ready stok' dekat rumah bagi memudahkan uolls pengguna tegar supplement Shaklee untuk dapatkan nya. Alhamdulillah..berkat doa dan sokongan semua..dapatla buat pusing modal dengan duit bonus yang Shaklee bagi.
 
Nah ape lagi...Nak cari Stokis Shaklee berdekatan dengan Puchong, Putra Heights, Bandar Kinrara dan Seri Kembangan(Taman Puncak Jalil) boleh hubungi saya ye. No handphone ada kat sebelah ===>> Saya adalah stokis bergerak..hehe..Pengedar je..xde stokis ok..kalau nak tau cawangan Shaklee boleh tgk kat sini
















Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Shah Alam 
 
 
 
 
 

18 February 2014

Pengedar Shaklee Di Kulim,Sg.Petani, Prai, Seberang Jaya dan Bukit Mertajam


pengedar shaklee sg petani


Assalamulaikum...Saya pengedar Shaklee di Kulim,Sg.Petani,Prai,Seberang Jaya,Bukit Mertajam dan yg berdekatan. Untuk COD anda boleh la hubungi saya  Aishah (sms/whatsapp 012-6091674), pm di facebook Aishah Alang ..Antara produk yang disediakan adalah Set hamil, Set pantang, Set Penyusuan, Set kesihatan optimum, Set Kesihatan optimum, Set alahan / resdung / alergi , Vitamin untuk kanak-kanak dan lain-lain lagi hanya yang terbaik dari Shaklee. "


Alhamdulillah...Makin lama makin bertambah pengedar-pengedar Shaklee dibawah bimbingan saya. Bagi mereka yang berminat untuk mendapatkan produk secara cod di kawasan Kulim, Sg.Petani, Prai, Seberang Jaya, Bukit Mertajam dan yg berdekatan boleh la berhubung dengan Aishah ye..Aishah kini aktif di laman facebook. Jika tidak keberatan boleh add friend dengan nya.
 
 
 
 
shaklee sg petani








Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Shah Alam 
 
 


16 February 2014

Testimoni Vivix - Kencing manis dan Darah Tinggi

kencing manis dan darah tinggi

[TESTIMONI - ABAH & DIABETES]
Selalunya Eina akan kongsikan testi dari orang lain. Tapi hari ni Eina nk kongsi berita gembira dari abah Eina sendiri yang consume Vivix untuk kencing manis dan darah tinggi. 

----------------------------
Abah mengidap kencing manis dah berpuluh tahun dah...seingat Eina sejak Eina still study lagi..pil memang dah beratus-ratus biji dah telan, ulang alik klinik...pernah juga warded kat hospital selama sebulan. Dah macam2 jenis minuman juga abah minum..semua usaha untuk kawal gula abah. 
Tambahan pula, abah seorang yang suka makan..so agak susah untuk control dan jaga pemakanan abah. Bila terlalu lama ambil ubat jenis pil, doktor cakap kesan itu dah sampai merosakkan buah pinggang abah..tapi masih peringkat awal. Doktor kurangkan ubat jenis pil dan doktor sarankan abah ambil insulin. Ya dengan insulin, tahap gula abah agak terkawal. Tapi abah cakap dia tak tahan sakit akibat cucuk insulin. Kesian abah.. Eina sebagai anak, pastinya rasa risau dan sedih tengok keadaan abah.
 
Eina start bagi abah Vivix sejak 3/4 bulan lepas. Pernah ada satu masa tu, bacaan gula abah tahap maksimum..doktor paksa abah warded tapi abah taknak..dia serik...balik rumah cuba control sendiri..jaga makan..konsisten ambil Vivix, Alhamdulillah gula abah turun. Sejak hari tu, Eina memang cakap kat abah...abah cuba konsisten ambil Vivix sesudu kecil sehari jangan tinggal2...bulan lepas abah update gula abah dah tinggal 8-9. Itu pun dah cukup happy bila dengar. 
 
Sejak last checkup bulan lepas, abah still ambil Vivix seperti biasa, walaupun tak berapa jaga makan..insulin pun abah selalu skip..lebih kurang sebulan abah tak insulin. Semalam abah call, abah bagi tau...bacaan gula abah dah normal...dengan bacaan 5.8..bacaan darah tinggi pun dah normal dari 140 ke 128...doktor pun terkejut dan macam tak percaya. Abah cakap..ini kali pertama abah dapat bacaan gula normal. Happy jer dengar suara abah semalam.
 
Ya Allah..syukur Alhamdulilah dengan izinNya..Vivix berjaya menyembuhkan penyakit kencing manis abah yang dah berpuluh tahun ni. Terima kasih Allah..syukur sangat2.
---------------------------------------
 
Apalah sangat hadiahkan Vivix untuk orang yang kita sayang, terutamanya kedua ibu bapa kita kan. Inilah masa untuk kita buat mereka happy...inilah salah satu cara untuk kita balas jasa mereka...selagi kita boleh cegah sebelum keadaan menjadi serius, jangan fikir panjang. Usahalah selagi terdaya. InsyaAllah..besar ganjarannya...Allah akan bantu kita juga. Wallahualam.
 
Dapatkan Vivix Shaklee dengan harga istimewa dari saya....Kos penghantaran percuma dengan setiap belian Vivix.
 
 
 
 
 
 
Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Shah Alam 
 

15 February 2014

Testimoni Alfafa Shaklee ~ Untuk Hubungan Intim, Keputihan, Susu Badan Makin Banyak

 
keputihan dan hubungan intim
 
Best ye Alfafa ni..saya pun memang jatuh cinta sangat dengan supplement ni..hehe. Jom baca testimoni mengenai Alfafa Shaklee dari Puan Fatin.
 
"Salam semua...excited tul nak share testi pepagi ni. Allah ciptakan tumbuhan Alfafa ni memang superbkan? Saya baru makan 5 hari tau tapi memang power lah! Alfafa beri kuasa 'grip' yang sampai suami pun tak boleh tahhann. Kene bagi husband makan Vitamin E nih. Hehe..And hari tu, baru sehari makan Alfafa (saya makan sekali sehari je, 3biji, sebab saya makan khas untuk detox, bukan untuk slimming), buah dada and punggung rasa berdenyut2. In the contrustion nak tegang and mantapkan kot. And after a few days, memang makin besar and anjal. hikhikhik..Air kosong memang kene banyak minum and jangan tahan kalau nak "buang". Baru cepat hasil die. - Puan Fatin

 
 
 
 
 
 
 
 

Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Shah Alam 


12 February 2014

Nutrisi Di Dalam Multivitamin Shaklee (Vitalea)


 
Secara umumnya Vita-Lea amat bagus untuk dimakan oleh setiap orang. Ini kerana kandungan Vitamin di dalam Vita-Lea yang merangkumi seluruh nutrisi didalam piramid makanan. Zaman sekarang ni tentu susah untuk disiplinkan diri memenuhi semua dalam piramid makanan diatas kan?.jadi bagi menampung kekurangan tersebut elok la ambil nutrisi ni. Antara vitamin yang terdapat dalam Vita-Lea:
 
  •  Vita A – Kesihatan mata, kulit, anti-oksida, melawan kanser, cegah rabun malam, bantu tumbesaran, kuatkan kerangka tulang, gusi, gigi, sistem respiratori, sistem imun dan rambut yang sihat
  • Vita D – Perkasa kepadatan tulang, mencegah penyakit tulang lembut, osteoporosis dan psoriasis
  • Vita E – Anti-oksida, kepejalan kulit, kulit berseri, melancar sirkulasi darah, mencegah darah beku, sakit jantung, katarak, atritis, baik untuk sistem produktif lelaki, mengurangkan kesan parut
  • Vita C – Anti-oksida, melawan kanser, merangsang formasi kolagen, meningkatkan daya tahanan penyakit, percepat sembuh luka, mencegah selsema, gusi berdarah, darah beku, hidung berdarah
  • Asid Folik – Kesihatan fetus, merangsang pengeluaran susu badan, kesihatan sel darah merah, kurangkan risiko sakit jantung dan kanser serviks, anemia, osteoporosis, tekanan, ulser mulut, kesihatan kulit
  • Vita B1 – Menukarkan makanan kepada tenaga, perkasa memori, kecerdasan mental, membina dan merangsang peredaran darah
  • Vita B2 – Tukarkan makanan kepada tenaga, anemia, keletihan mata, katarak, jangkitan lidah dan mulut, kekejangan
  • Vita B3 – Tukar makanan kepada tenaga, menghasilkan hormon, merangsang peredaran darah, lower blood ripid, merawat kepeningan, cirit-birit, migrain, ulser, nafas berbau, baik untuk perut dan usus
  • Vita B6 – Metabolisma protein, baiki otot, senggugut, penenang, tenaga, elakkan muntah-muntah, bibir kering, glossitis, dermatitis, kekejangan, kebas, anemia
  • Vita B12 – Membantu tumbesaran fetus dan kanak-kanak, bantu selera makan, tindak balas saraf, baik untuk kecerdasan otak, kekuatan fizikal, memori, fokus, keupayaan seksual dan mengelakkan anemia, keletihan, keresahan, diabetis, rabun
  • Biotin – Bantu B-Kompleks berfungsi lebih efektif, cegah rabun, rambun beruban dan gugur, diabetes, sakit otot, ekzema dan keradangan kulit
  • Vita B5 – Meredakan tekanan, kesan penenang, melawan alahan, sembelit, keletihan, atritis, meredakan kesan sampingan akibat antibiotik, mencegah jangkitan, percepat sembuhan luka
  • Kalsium – Perkasakan tulang dan gigi, darah beku, kebas, kejang, rasa sakit, insomnia, mengekalkan kadar degupan jantung normal, mencegah osteoporosis/ penyakit tulang lembut
  • Fosforus – Meningkatkan kepadatan tulang, diabetes, batu karang, mencegah pereputan tulang, membantu tumbesaran, meredakan kesakitan akibat atritis,anoreksia
  • Iodin – Baik untuk tiroid, membantu tumbesaran fetus, tingkatkan kadar IQ kanak-kanak, membina ligamen/otot dan kesinambungan tisu-tisu, kekuatan fizikal, mengawal berat badan
  • Zat besi – Membentuk hemaglobin, redakan kesakitan akibat PMS (senggugut), membantu tumbesaran, melawan penyakit, mengelakkan keletihan, anemia
  • Magnesium – Kesihatan tulang, gigi, merehatkan otot dan sistem saraf, sifat penenang semulajadi, mencegah tekanan, diabetes, sakit jantung, batu karang, sakit buah pinggang, hari dan masalah penghadaman
  • Kuprum – Membantu menukarkan zat besi kepada hemoglobin, kesihatan rambut, edema, penyakit berkaitan tulang, masalah kebengkakan
  • Zink – Perkasa sistem imun, percepat sembuhan luka, keupayaan seksual lelaki, mencegah masalah prostat, baik untuk deria rasa dan bau, ketajaman minda



Jika anda rasa nutrisi harian anda sudah cukup dengan amalan pemakanan harian..maka xperlu la ambil supplement ni ye...itu pun belum tentu yang fresh dan nutrisi nya xterjejas bila dimasak. siapa yang berminat untuk mendapatkan vitalea iron formula ni dengan harga istimewa..boleh hubungi saya seperti yang tertera...terima kasih




Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Shah Alam 


11 February 2014

Promosi Set Hamil Shaklee ~ Bulan February

vitalea shaklee murah

Assalamualaikum semua..sempena promosi Vitalea di bulan February ni...boleh la saya focus kan promosi untuk set2 yang mengandungi vitalea kan. untuk harini saya nak share tentang Set Hamil Shaklee..set ni boleh tahan sehingga 2 hingga 4bulan tau. Harga berbaloi la kan.. ok kat bwh ni sy kongsikan sedikit info setiap vitamin ye.(nak tau lanjut kena la click link setiap vitamin tu)..kalau sesape nak order tu meh contact sy seperti maklumat yang tertera.
 
Vitalea
■ multivitamin yg terbaik dengan zat besi membantu dalam pembentukkan sel2 darah merah

B complex
■ mengandungi sebanyak 8 kumpulan vitamin B termasuk asid folic. Asid folic dan boleh membantu pembentukkan sel2 darah merah didalam badan. Jumlah asid gokic yg mencukupi dalam diet harian membantu mencegah kecacatan tiub neural

Vitamin C
■ membantu meningkatkan sistem pertahanan badan, berperanan dalam menyokong tulang, gigi dan gusi yg sihat. Ia juga membantu dalam penghadaman zat disamping vitamin C dapat menguatkan taraf sistem pertahanan tubuh

Ostematrix
■ ibu mengandung memerlukan 1000- 1300 mg kalsium sihat. Ini adalah kerana bayi akan mula mengambil kalsium ibu dgn lebih banyak bermula trimester kedua. Ostematrix mengandungi bukan saja kaksium malah magnesium dan vitamin D. Vitamin D meningkatkan penyerapan kalsium dan fosforus untuk meninggikan tulang dan rangka. Pengambilan ostematrix juga menguatkan dan pembentukkan tulang dan gigi bayi yg sihat. pengambilan juga boleh mengurangkan sakit pinggang, sakit belakang, kebas atau cramp.

Omega guard
■ mengandungi 1000mg asid lemak omega 3 yg termasuk didalamnya DHA dan EPA yg mana ia boleh menggalakkan perkembangan otak. Sistem saraf dan fungsi mata bayi

Esp
■ mengandungi asid amino perlu yang bertindak membentuk otot dan organ bayi, membantu pertumbuhan plasenta, uterus dan untuk aliran darah ibu. Membekal tenaga buat ibu.














Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Shah Alam 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign