Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: June 2014

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

12 June 2014

Testimoni Hamil, Pantang dan Menyusu dengan Shaklee



 
Assalamuaikum warga SGL. Harini nak share my own testimonial consuming Shaklee sepanjang tempoh hamil,berpantang & menyusu anak yg ke3 dengan Shaklee.
 
Asalnya consuming Full set Hamil Shaklee..tapi dapat pula bonus lain rezekii hehe. Sepanjang tempoh hamil Eyda memang konsisten consume Set Hamil Shaklee.Ini yang Eyda ambil :
 
-Vitalea
-Bcomplex
-Vita c SR
-ESP
-Ostematrix
-Omega Guard (Bulan ke5 Hamil)
 
Alhamdulillah sangat2 best consume Set Kehamilan ni..apa yang best?
-Rasa Bertenaga
-Sembelit memang langsung xde..Lawas je
-Berat tak naik mendadak
-Hb alhamdulillah ok(sekali je drop) tp lepastu dah ok balik.
-Kaki xcramp malam2
 
After dah bersalin (23/4/2014) Eyda teruskan lagi pengambilan supplement2 di atas..cuma add on :
-Zinc Complex(terus ambil after bersalin)
-Alfalfa complex (Hari ke7 pantang start ambil)
-Lecithin (Hari ke15 pantang)
 
Yang ni part paling BEST! Pantang tapi tak rasa macam berpantang.
-Sejurus after bersalin eyda ambil Esp + Ostematrix nak kasi hilang lenguh2 badan + tambah tenaga(memang berkesan)
-Luka cepat sembuh(hari ke7 pantang nurse datang cek luka dah kering)
-BABY GEBU + PUTIH(Sampaikan nurse & doctor pun tegur)
-Susu badan banyak
-Baby langsung xkena jaundis
-Badan rasa segar
-Takde sakit urat
-Rahim cepat mengecut(bidan yang cakap masa datang urut)
-langsung tak sembelit (lawas sokmo)
-Cergas sokmo sebab rasa sihat tak macam lepas bersalin
 
+ dapat bonus lain Ramai yang tegur kulit muka nampak cerah + flawless (saya memang jenis xsuke makeup..memang natural face gituje :)) Mule2 tak caya orang cakap sampailah che suami tegur 2,3hari lepas cakap nampak lain muka
 
Alhamdulillah..rezki Allah beri pada saya masa mengandungkan ank ke3 ini dapat consume Shaklee..Now memang ternyata Shaklee memang BERKESAN. Tq Allah Tq Shaklee
 
=======================================
 
Best tak baca pengalaman pengguna2 Shaklee untuk hamil, pantang dan seterusnya hingga menyusukan badan...saya sendiri baca pun teruja..x sabar nak hamil lagi..hehe...ok lah..jika anda memerlukan konsultasi mengenai set2 yang disebutkan diatas..boleh contact sy seperti yang tertera ye..Don't worry tanya je x kena bayar pun.
 
 
 
Untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik button "Order Now" dibawah...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.
 
 
 
 

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=84fbd798e127f7f700c17213662213ce
 
 



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm65.00 seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Shah Alam 

 

04 June 2014

Bagaimana Shaklee Merubah Hidup Saya? - Puan Wani

 
 
 
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua warga SGL. Wani mula consume Shaklee pada penghujung Jun 2012. Dah lama usha pasal supplemen ni untuk tingkatkan produktiviti susu badan. Bila susu betul betul drop, baru la kelam kabut di buatnya.
 
Masa Zafran 1 tahun 1 bulan susu badan memang drop. Sebelum ni Zafran memang dah campur susu tepung, tapi wani nekad nak beri susu badan lebih dari susu tepung dan disebabkan itu la wani amik keputusan untuk consume Shaklee.
 
Hari pertama, kedua consume wani ada rasa penning-peninng skit mungkin proses pemulihan dan perlu minum air masak banyak sikit dari biasa.
Alhamdulillah..lepas consume Shaklee seminggu..pening-pening dah hilang dan susu makin bertambah dari biasa. Bonus yang wani dapat..badan terasa sihat dan bertenaga..bila buat kerja-kerja rumah tak terasa cepat penat.
 
Jika dulu wani selalu selsema, tidur dengan kipas pun tak boleh. Habuk-habus sikt pun tak boleh, amat sensitif dan mesti selepas tu akan bersin dan selsema. Lepas amal supplemen Shaklee apa yang wani perasan selsema dah jarang hinggap.
Selain itu, tahap kesihatan makin improve..jarang demam..kulit kelihatan makin segar dan cantik dari sebelumnya.
 
Alhamdulillah terasa BERBALOI yang amat bila INVEST dalam Shaklee ni dengan HASIL yang wani dapat sekarang. BONUS yang Shaklee beri pun LUMAYAN.
 
Produk Shaklee yang wani gunakan:
Vitalea, B Complex, Sr Vitamin C, ESP, Ostematrix, Garlic. Wani pun ada gunakan pencuci muka Shaklee iaitu NutriWhite Deep Cleanser..amat serasi dengan kulit muka wani.
 
Apa yang wani ceritakan ni sekadar ingin berkongsi dengan semua dan ianya kisah benar. Anda boleh bertanya mana-mana pengedar Shaklee yang lain, mereka jadi pengedar adalah sebab mereka amat berpuas hati dengan produknya yang semulajadi.
Inilah cerita saya bersama Shaklee.
 
Gambar adalah wajah saya sebelum khawin, anak seorang dan anak dua..hehe..Sharing is caring!
 
Alhamdulillah...saya suka baca sharing di group2 exclusive kami....kadang2 kita sendiri pun xsedar banyak perubahan telah berlaku selepas bertemu Shaklee..Alhamdulillah Allah SWT lorongkan kearah ini. Puan wani adalah salah seorang rakan saya yang sama2 berjuang dalam Shaklee selepas jatuh cinta dengan produknya... tak kenal maka xcinta kan.
 
Pada yang berminat untuk join kumpulan kami untuk bisnes atau menjadi pengguna...In Shaa Allah saya cuba bantu setakat mampu. masih banyak persoalan berlegar2 di fikiran?? Hubungi saya ok... ;-)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Shah Alam 

03 June 2014

Promosi June ~ Vitamin E Shaklee Buy 6 Free 1


Assalamualaikum semua...dah 3hari promosi Vitamin E Shaklee berlangsung. Alhamdulillah sambutan sangat menggalakkan. Memandangkan ramai pengguna tegar Vitamin E Shaklee ni..apa kata ambil peluang ni untuk menikmati tawaran hebat ini dengan penjimatan yang berganda. Hanya dengan membeli 6 botol Vitamin E anda layak untuk mendapatkan keahlian secara percuma dan cash bonus pada pertengahan bulan hadapan. Sedikit info untuk Vitamin E ni:-

Vitamin E Shaklee di perbuat dari minyak soya organik d
an minyak biji gandum, yg kaya dgn vitamin E, d-alpha tocopherol yg aktif diebkstrak secara fisiologi dan digabung dgn 8 jenis vitamin E (alpha,beta,gama,delta). Ianya adalah vitamin E yg paling lengkap dipasaran. Mengandungi 10mg selenium semulajadi yg membantu tubuh kita menyerap vitamin E, memelihara membran sel-sel, sel darah merah dan tisu-tisu otot. Ianya penyahtoksik semulajadi logam berat seperti raksa, kadmium dan mengukuhkan anti-oksidan dan melindungi retina.

10 KHASIAT VITAMIN E

》Menjadikan anda tampak lebih muda, melindungi kulit daripada sinaran UV, kedutan dan jeragat dengan membantutkan penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas serta pencemaran alam sekitar.

》Melindungi paru-paru dari pencemaran udara.

》Meningkatkan imuniti tubuh badan dengan menguatkan kuasa sel-T untuk melawan penyakit.

》Meningkatkan libido ( menghangatkan semula hubungan suami isteri)

》Anti oksidan.

》Membekalkan oksigen ke sel-sel badan.

》Melegakan kesakitan arthritis dan inflamasi sendi.

》Mengurangkan risiko kanser prostat bagi lelaki.

》Mengurangkan risiko Alzheimer (nyanyuk).

》Mengurangkan risiko keguguran bagi wanita hamil.

》Menyelesaikan masalah kelesuan.

》Mengurangkan risiko parut yang besar.

》Merendahkan kadar kolesterol.

》Membantu mencegah kanser.

》Merendahkan risiko katarak.

》Sesuai utk semua golongan usia : remaja, ibu menyusu,semasa berpantang,suami isteri, warga emas

☆★Untuk Para Suami yang mempunyai Masalah "Low Count Sperm" Tambahan Selenium yang terdapat dalam vitamin E Complex Shaklee boleh meningkatkan kualiti air mani & mempunyai kesan bermanfaat dan perlindungan, terutamanya pada motilitas sperma.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Shah Alam 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign