Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: PROMOSI SHAKLEE FEBRUARI

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

05 February 2015

PROMOSI SHAKLEE FEBRUARI

 
Assalamualaikum dan selamat datang semua..maaf la ye AR baru nak update promo untuk bulan Feb 2015 punya. Apa2 pun masih belum terlambat kan..bulan Feb ada 28hari..so cepat2 la uolls grab. Memang item la promo bulan ni. Yang pasti AR nasihatkan pembelian 200uv keatas layak mendapat keahlian percuma dan bonus 5% pada pertengahan bulan hadapan. Jimat kan...dapat harga promosi..dapat keahlian percuma dan rebat lagi..sebab tu AR suka nak war2 kan benda2 ni..Suka bagi uolls jimat. hehe..ok...kat bawah dah kuar dah official poster dari Shaklee tentang promo bulan ni..Check it out ya...
 

 
Promo 1 : Buy 2 Get 5% Discount.. Harga sebotol bagi Ostematrix Rm61.00 kalau beli 2 botol jimat 5% iaitu hanya Rm115.90.dan Vitalea harga sebotol Rm88.75..pembelian 2 botol berharga Rm168.60. Harga ahli adalah 15% - 20%. Lagi jimat kan.
 
 
 
Promo 2 : Yang ni lagi best..Beli Ostematrix 6 botol dapat free 1 botol Jimat sehingga Rm61.00 dan Vitalea pula jimat Rm88.75 iaitu untuk harga sebotol. kalau join member dapat lagi discount 15-20%..uolls kira la sendiri ye. mana yang lebih jimat.

 
Promo 3 : Beli Advanced Joint Health untuk kesihatan sendi 3botol dapat free 1 botol berharga Rm372.00 anda jimat sehingga Rm124.00. nak jimat lagi kena la jadi ahli kan.
 
Beli Vitalea For Children 3 botol juga dapat free 1 botol..suka tak dapat beri anak2 kesihatan dengan penjimatan bulan ni..cepat2 grab tau.
 
 
Ada sebarang pertanyaan just contact AR,.In Syaa Allah Ar bantu sebaik mungkin.
 
 
Untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik button "Order Now" dibawah...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.
 
https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=c84f741b048a0721739ac52c241ba5df
 
Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm65.00 seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)

sms/ whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.

 
 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign