Ajuya Rashid: SUPPLEMEN UNTUK SAKIT SENDI

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

17 February 2015

SUPPLEMEN UNTUK SAKIT SENDI

 
 


Mak ayah atau suami atau diri sndiri selalu menderita akibat ketidak selesaan sendi? Meh cuba kombinasi 3 supplement ni. In Shaa Allah dapat membantu. 

 AJHT ===>mengeluarkan tulang rawan yg sihat melalui 3 peringkat:
*menyokong keselesaan SENDI
*memelihara tisu penyambung yg sihat

*meningkatkan kesan kusyen pada SENDI

OMEGA GUARD ==> mengurangkan inflamasi
*melambatkan degradasi tulang rawan
*mengurangkan keradangan SENDI
*bertindak sebagai pelincir
*meningkatkan Kesihatan SENDI

OSTEMATRIX ==> mengekalkan Sel tulang yg sihat
*kalsium penting utk tulang,Otot,ligamen
*magnesium dpt mengimilasikan Kalsium ke dlm tulang & mencegah pembentukan Kalsium dlm tisu-tisu lembut & sendi-sendi
*membantu mengurangkan gejala osteoarthritis 



Testimoni Pengguna

"Sejak kebelakangan Mak sering mengadu sakit sendi & tulang punggung sehingga dia sukar untuk tidur malam, terutama bila setiap kali bangun dari duduk. Lutut pun rasa cam mencucuk-cucuk.

Selepas 4 hari konsisten makan:
AJHT 2 biji
Ostematrix 2 biji
Omega Guard 1 biji

Mak kata,
"Alhamdulillah la, Mak rasa lega skit selepas mkn vitamin Shaklee tu. Mak dah boleh tido malam takde dah rasa sakit kat punggung ni, bila bangun dari duduk pun dah tak sakit lagi, nak solat pun mudah. Lutut pun tak rasa mencucuk sangat. Ada kurang laa.."

Alhamdulillah syukur ya Allah. Engkau berikanlah kesihatan yg terbaik buat ibubapa ku semoga mereka mudah utk beribadat kepadamu... amin."
- Puan Nurul Azliza


Untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik button "Order Now" dibawah...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=c84f741b048a0721739ac52c241ba5df

Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm65.00 seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.




Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)

sms/ whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.
 
 
 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign