Ajuya Rashid: PROMOSI SHAKLEE SEPANJANG MAY 2015

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

13 May 2015

PROMOSI SHAKLEE SEPANJANG MAY 2015




Haaa tu dia baru nak update promo shaklee bulan May. hehe maap la ye AR punya PC n Laptop kat rumah mengalami gangguan teknikal. pc dah hantar repair dah. Laptop ni pun klu bernasib baik boleh la on. kalau x nasib baik memang xboleh on langsung.

Okeh..Sape yang sayang kat jantung dia atau jantung cinta hati dia wajib la grab promo bulan ni. Serius cakap..Masa AR pergi kelas nutrisi mengenai kesihatan jantung dengan pemakanan dan lifestyle kita sekarang ni memang risiko untuk dapat penyakit jantung sangat la tinggi. Punca utama penyakit jantung ialah En.Kolesterol. Omega Guard dengan Phytocol memang padanan yang sangat sesuai untuk jantung. 

Kalau uolls nak grab nak tau info lanjut..contact AR okeh. Harga mesti la baik punya. Nak baik lagi kena la join ahli. hehe.


Untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik button "Order Now" dibawah...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBITsahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak CODSHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.




Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
 
 
 
Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)

sms/ whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign