Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: SET HAMIL DAN SET PANTANG SHAKLEE DISKAUN 5% SEPANJANG MAY - OCTOBER 2015

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

27 May 2015

SET HAMIL DAN SET PANTANG SHAKLEE DISKAUN 5% SEPANJANG MAY - OCTOBER 2015



Berita baik untuk bakal ibu..bulan May hingga oktober 2015 ni Shaklee ada lancar kan program YES ni. set-set yang terkandung dalam program ni termasuk lah set hamil dan set pantang. gitu...best ke best?? kalau uolls nak tau..dengan pembelian set ini uolls akan dapat 5% diskaun. cuba bayangkan berapa uolls jimat jika anggaran pembelian uolls mencecah Rm500.00 untuk 1 set. hampir Rm25.00 juga kan. Dan cuba bayangkan lagi uolls join ahli?? jimat lagi 25%..haa...kira la sendiri. uolls kan pandai. nak jadi mak budak dah..hehe. ala..gurau pun xboleh ke.

Serius ni AR cakap...kalau beli loose let say beli basic Bcomplex, vitalea, vitamin c dan ostematrix...mungkin murah dari segi budget la kan..tapi alang2 dah pregnant mesti nak bersedia untuk bersalin juga nanti kan. so xsalah pun beli 1 set dan terus sambung guna selepas bersalin..dari set hamil bertukar jadi set pantang sedangkan bendanya sama sahaja..dah habis pantang sambung plak set menyusu sebab benda nya sama shaja. Sampai sekarang AR sendiri pun masih ambil setiap supplement dalam set hamil dan set pantang baby dah 4bulan. sebab AR tak rasa apa yang makan boleh menampung keperluan badan AR untuk menyusukan baby. kalau skip supplemen 2 3 hari boleh rasa la kesan kekurangan nutrisi tu. cepat penat, tido awal, rasa nak marah..semua adalah. so kalau rasa tak faham juga. boleh tanya AR ye. Sama2 kita sihat untuk baby dan keluarga. Hidup sihat keluarga pun bahagia..tetiba la kan.

 
 
Untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik button "Order Now" dibawah...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBITsahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak CODSHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.
 


Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
 
 
 



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)

sms/ whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.
 
 
 
 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign