Ajuya Rashid: TESTIMONI SET KURUS SHAKLEE ~ TURUN 7KG

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

18 May 2015

TESTIMONI SET KURUS SHAKLEE ~ TURUN 7KG



Menyusukan badan bukan alasan untuk kita tidak berdiet sebenarnya... AR sendiri rasa macam mana sambil menyusu nak kuruskan badan. Maklum la tenaga dan cecair dalam badan terpaksa disalurkan kepada anak. jadi nafsu makan tu sentiasa je ada. hehe...so dengan Shaklee boleh la makan tanpa rasa bersalah pada diri sendiri kan Sedar2 berat dan ukuran badan dan mengecil. Suka ke suka?? Jom tgk perkongsian salah seorang rakan Shaklee AR. 


"Bismillah..walhamdulillah..



Dulu sebelum jumpa shaklee saya ingat berat saya xkan turun2..lepas bersalin anak 1st berat saya maintain 58kg..

Lepas tu bersalin anak 2nd pun berat saya still 58kg...dari 68kg pregnant turun sampai 58kg jer...dah x tau cara nk turunkan dah..

Masa dlm bulan puasa thn 2012..anak saya masa tu dah 5 bulan..fully breasfeed..so,risau punya pasal..saya cuba cari supplement tuk milk booster dlm bulan puasa..masa tu maklumlah suri rumah sepenuh masa x kerja mampu beli alfalfa jer..alhamdulillah..
dlm bulan puasa susu anak mencukupi..

Lepas puasa saya start join shaklee buat biz..barulah saya mampu amik alfalfa+esp..masa tu x amik lechitin lg..berat saya mulai turun & turun sikit2..alhamdulillah..

Lepas saya amik lechitin..berat turun sampai 53kg & maintain sampai skarg..

Kenapa x turun lg?..sebab sy x pantang mkn..inilah kisah saya" - PN NORIAH



Untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik button "Order Now" dibawah...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBITsahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak CODSHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.




Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.

Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)

sms/ whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign