Ajuya Rashid: TESTIMONI VIVIX ~ KESIHATAN MAK DAN AYAH SEMAKIN BAIK

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

07 July 2015

TESTIMONI VIVIX ~ KESIHATAN MAK DAN AYAH SEMAKIN BAIK


Assalamualaikum semua...ni AR nak bgtau sempena promosi bulan Julai ni. AR nak syorkan sangat2 pada uolls yang mementingkan kesihatan dan sayang kan mak ayah  yang ada sakit sana situ sini. Boleh la try Vivix. Vivix diperakui membantu pelbagai jenis penyakit dan meningkatkan kadar kesihatan kepada pengguna nya. Nak dengar kisah atau testimoni dari seorang anak yang menghadiahkan Vivix untuk mak ayah nya? AR kongsikan cerita Ena kat bawah. Semoga dapat membantu.


"As salam dan selamat pagi..vivix botol ke dua utk mak dan ayah ena..

ena berikan vivix kpd mak dan ayah start last month masa ada promo vivix sebab ena nampak kesihatan mak dan ayah macam tak berapa nak ok selepas sebulan lebih consume vivix shaklee banyak perubahan pada mak dan ayah..

mak ena ada resdung yg teruk..darah tinggi...mata yg asyik berair..tak boleh berdiri lama..tak blh nak duduk lama2 waktu solat..kaki kanan mak terseliuh jd mmg akan rasa sakit selalu wpun sudah berurut..tangan kanan mak selalu kebas2.. nie antara yg ena ingat..banyakkan komplikasi yg mak ena ada..pd setengah org lain nie remeh temeh jea... tapi tidak yea jika dah ada darah tinggi..banyak komplikasi akan ada jika tidak dirawat dari awall..antaranya STROK...bahayakan!!!!

tapi kini mak dah rasa lain..antara sakit yg ena mention tadi dah pulih..tiada lg rasa sakit2..hari khamis nie ena nak bawak mak ena utk buat pemeriksaan, nak tahu baper bacaan darah tinggi mak skang nie...skang nie nak solat lama2 dan duduk mengaji lama2 pun dah takder masalah..Alhamdulillah

ayah ena pula seorang pengidap gout yg sangat teruk..tak blh salah makan langsung..jika terletak rencah ikan bilis dalam sayur pun...1/2 jam lepas tu confirm kaki ayah dah bengkak..kalau termakan kuah yang ada ayam pun, lagi teruk keadaan ayah..sampai terpksa merangkak kalau nak ke mana2 sebab kakinya tak boleh nak pijak lantai langsung..ayah cakap klu terpijak lantai tu mcm pijak atas bara api..dasyatkan...setiap bulan mesti kena buat suntikan untuk redakan kesakitan...rasa nak menangis tengok keadaan ayah..

lepas ayah consume vivix, keadaan ayah semakin pulih..takderlah sudah pulih sepenuhnya 100% tapi lihat keadaan ayah skang nie, ena happy sebab ayah dah boleh buat kerja2 ringan dan boleh bergerak bebas...ena sajer test ayah..masak sayur dan letak sedikit ikan bilis dlm sayur..ajaib sangat sebab lepas 1jam ayah tetap boleh gerak macam biasa...syukur sangat2...Alhamdulillah

nielah #shakleeEffect dr mak dan ayah ena...

kesihatan mak dan ayah kita tidak ternilai harganya dibandingkan harga yg perlu kita kena keluarkan untuk sebotol vivix...mana lagi MAHAL??...

harga sebotol vivix atau melihat mak dan ayah kita terlantar sakit tanpa dapat buat apa2....jasa mereka tidak dapat kita membalasnya sampai bila2...kami sayang mak dan ayah kami"




Untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign