Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: BILA KAKLONG KITA DAPAT GAJI NAK GI MAKAN ICE CREAM SNOW @ ICE ROOM

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

26 August 2015

BILA KAKLONG KITA DAPAT GAJI NAK GI MAKAN ICE CREAM SNOW @ ICE ROOM



Hehe..Bila kakak kita dapat gaji nak gi makan ais krim snow Ice Room. Jauh nun ke Nilai haa beliau drive bawa kita orang nak belanja punya pasal. Alhamdulillah terima kasih kaklong. Nanti belanja lagi hokeh. 



Dann...AR pun ngoder la Ice Snow Kiwi. Memang tak lepas la sudu bila makan ice cream ni. Beza dengan yogurt ice cream. yang ni lagi rasa smooth. masuk tekak rasa hilang dahaga. 

Order tak hingat la kan. mentang2 orang belanja. tambah dengan Mushroom soup + garlic bread dan Black pepper chicken chop noodle (ayam dia memang sedap).  


Nampak tak ke"snow"an dia..gulp tulis ni pun duk teringat2 je..hehe.



3 flavor yang berlainan...Kaklong ambil Stawberry...and kak Tropical Fruit. Kaklong nanti bawa kita orang lagi eh..tunggu gaji lagi. hehe. 

Alamak lupa pulak nak snap meal kaklong dan kakda..excited punya pasal sebab makanan sendiri dah sampai dulu.haha.

Sebelum balik sempat snap untuk korang. mana tahu lalu nilai nampak benda hijau ni nak singgah kan. hehe.



13 comments:

  1. nak lagi nak lagi sedap amat..

    ReplyDelete
  2. Nyummyyy.ya allah sedapnya

    ReplyDelete
  3. dulu kedai ni ada kat PD. then dah tutup. tak sempat nak merasa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Laa yg kat PD pun tutup? Sini kat bangi tutup. Tu yg jmpa kat nilai plak tu

      Delete
  4. sedapnya ais krim!!! peminat eskrem jgak ni.. :D

    ReplyDelete
  5. xtau la plak ruby kat dataran tu kat mana. huhu. dekat mcd

    ReplyDelete
  6. amboi... sedapnya makan aiskrim. cawangan lain takde ke? nak try jugak. hihihi

    ReplyDelete
  7. Sedapnye tengok gambar.. Kejap lagi nak makan aiskrim la.. :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign