Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: CADANGAN SUPPLEMEN UNTUK ALERGI, ALAHAN DAN RESDUNG

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

13 August 2015

CADANGAN SUPPLEMEN UNTUK ALERGI, ALAHAN DAN RESDUNG



Ada sesiapa kat sini yang mengalami masalah alergi, alahan dan resdung atau asma? ada sesetengah orang pantang makan seafood ke, belacan ke abis la gatal2 hidung, abis la naik jerawat kat muka ye. serammm gak tu..habis hilang nikmat makan. hehe. Alhamdulillah setakat ni AR boleh bedal semua "Pantang tengok" orang cakap. Kalau sesiapa yang ada alahan ke alergi tu terutamanya resdung AR cadangkan 3 produk ni. Mesti ambil 3 produk ni..hehe. paksa pulak kan. Takde lah up to you setakat mampu. tapi seelok2nya ambil 1 set lah. 

Sebab apa kena ambil satu set?? haa sini AR share..lain produk lain fungsi dia. Repair kat tempat lain2. 

Bcomplex
  • B6 penting untuk pemuliharaan selaput lendir yang sihat dan membantu pengeluaran antibodi 
  • Membantu dalam pembinaan protein dalam tubuh.
  • Membantu hati menghasilkan glikogen yang diperlukan oleh kulit untuk menyingkirkan sel-sel mati
  • Memelihara sistem saraf dan berfungsi sebagai anti-stress.

Alfafa
  • Mempunyai kelebihan dalam mengurangkan keradangan sakit itu sendiri
  • kaya dengan sumber klorofil dan membantu mengurangkan keradangan terutama akibat ekzema, resdung, alergi dan geagata.
  • Pengidap SLE tidak digalakkan mengambil Alfafa

Vitamin C
  • Bertindak sebagai anti-histamin, tanpa kita perlu mengalami side effect dari pengambilan drug anti-histamin
  • Menstabilkan pengeluaran hisyamindalam badan.
  • Membantu mencegah penyempitan tiub bronkiol
  • Meningkatkan fungsi T-Cell dan Macrophage(fungsi sistem pertahanan badan, sel darah putih)
  • Meningkatkan oksigenasi pada tisu-tisu dalam badan
  • Meningkatkan penyembuhan tisu

Jangan biarkan penyakit ini membelenggu hidup anda..hilang nikmat makan nanti.hehe. Kalau nak cuba boleh roger AR ye. nak info lanjut pun boleh roger2. 




Untuk order produk Shaklee secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW  ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.



3 comments:

  1. Arap ke bdn je kecik..tapi semua bedal..kuat sggh

    ReplyDelete
  2. husband sy ade resdung teruk, amalkan alfalfa ni alhamdulillah dah berkurang sikit bersinnya :)

    ReplyDelete
  3. sama la...suami saya pun dh kurang resdungnya...alhamdulillah shaklee sgt membantu...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign