Ajuya Rashid: GUNA SEMULA BEKAS ESP SHAKLEE

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

21 August 2015

GUNA SEMULA BEKAS ESP SHAKLEE


Haa tu dia..terkejut AR masa pergi rumah mak nampak la set pinggan mangkuk baru dia kan. Bukan terkejut apa. terkejut beli benda baru tu dah biasa dah. Tapi...sama la pulak dengan corak bekas ESP yang sahabat Shaklee AR upload di fb beliau. memang sejibik seketoi lah. Boleh jadi satu set tu. hehe. Yang buat AR jeles nya mana pulak dia beli stiker tu ye. hmmm.. tak boleh jadi ni nak kena cari gak. Mula2 cari stiker untuk tong ESP Shaklee kosong tu. Lepas tu kita gi beli pinggan sama macam mak. haha..Kelas kau jah. kalau ada siapa2 tahu nak beli kat mana. inform AR keh. kalau boleh beli online lagi la senang. haha. 

Banyak kegunaan tong-tong kosong ESP ni sebenarnya. Antaranya ialah:-

1. Letak bahan2 kat dapur (rempah-ratus)
2. Milo
3. Gula
4. Susu anak
5. Kuih raya
6. Tabung
7. Mainan anak yang kecil-kecil (lego) 

akan ditambah dari masa ke semasa..hehe. kalau uolls nak tambah pun boleh juga. letak stiker yang menarik untuk hias kan.



untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.



3 comments:

  1. Aah la sama..mana kawan tu beli sticker ye?

    ReplyDelete
  2. hehe..tu la psl. rasanya dekat yang jual pinggan mangkuk macam tu jgk kot.

    ReplyDelete
  3. salam singgah pagi sis...cantiknya....nak buat juga ni...hihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign