Ajuya Rashid: PROMOSI VIVIX ~ YES PACK HEALTHY YOUNG LIVING

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

14 August 2015

PROMOSI VIVIX ~ YES PACK HEALTHY YOUNG LIVING


Promosi Vivix Shaklee ni khas untuk mereka yang mementingkan kesihatan dan keremajaan tubuh badan dan kulit. set ini di panggil Healthy Young Living salah satu promosi di dalam Yes Pack Shaklee. Sudah tentu untuk hidup yang lebih muda kan.

Yang best nya kan. Dengan pembelian 2 botol vivx bukan je dapat vivix 2 botol tu. AR cakap betul ni. Anda akan dapat percuma keahlian yang bernilai Rm80.00, Percuma sebotol vitalea iron formula yang bernilai hampir Rm80.00, dan juga cash bonus dan percuma penghantaran. Banyakkan..Kira punya kira Harga asal lebih kurang Rm960.00. Tapi jika anda mendaftar sebagai ahli dan menbeli 2 botol vivix ni. anda jimat sehingga Rm400.00. Tak kan tak nak lagi kan. 




Set Healthy Young Living ni bukan saje2 letak nama tu. hehe sebab nya Vivix banyak membantu pengguna tegar nya untuk kelihatan lebih muda. Malah kearah kesihatan yang lebih baik. 

Didalam kajian makmal, ramuan Vivix telah menunjukkan ia memberi impak utama penuaan pada tahap sellular : 
  • Melindungi dan membaiki sellular DNA
  • Memberi impak positif kepada pengawalan genetik
  • Menggalakkan biogenesis (Pembentukan baru) mitochondria
  • Melambatkan pembentukan protin AGE (Advanced Glycation End Products)
  • Membantu menjaga dan memeliharan kesihatan jantung, kesihatan otak, kesihatan sistem imun, kesihatan sendi, perlindungan antioksidan, peningkatan tenaga pada tahap sellulaar, kesihatan dan kesejahteraan. 

Vivix boleh dikatakan produk premium shaklee..dan ekslusif untuk mereka yang mementingkan kesihatan kearah yang lebih muda setanding dengan harga yang ditawarkan. Masa untuk dapatkan dengan harga jimat ni. 2 botol terus grab tau. hehe



ntuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.
.


1 comment:

  1. betul. vivix ni memang berkesan. isteri saya belikan kepada ibu dia, memang ada perubahan.

    Jemput ke blog saya.

    www.nasznadzeri.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign