Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: ROTI TISU SPECIAL MR ROTI CANAI DI PUTRA HEIGHTS

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

24 August 2015

ROTI TISU SPECIAL MR ROTI CANAI DI PUTRA HEIGHTS

rmr roti canai putra heights

Hai semua...pernah makan roti tisu special Mr Roti Canai? hehe..dinner tadi AR ke Mr Roti Canai Putra Heights. Tina suka la sangat roti tisu ni. Mau tak nya..rangup dan manis. sebab kan ada susu. Hmm AR makan pun rasa2 je. tak leh blah orang kata manis2 ni. Tapi takde la banyak sangat susu tu. 

First time kita orang datang Mr. Roti Canai ni memang terkejut la bila ane ni datang bawa macam tu sekali. haha...Nampak dia pegang 3 pinggan. So bila kasi baring ukuran 3 pinggan. 


2 beranak la yang habis kan roti ni. Tina dan papa nya lah. tadi AR makan nasi lemak yang di order oleh yaya. sambil suap dia sambil rasa dua tiga mulut. Memang sengaja tak order pun. tunggu yang budak2 tak habis je. Mak mak macam ni la..kalau order sendiri punya tekak. lepas tu anak punya tak habis makan juga sayang nak biar. hehe..so keputusan dia ikut je selera budak2. 




3 comments:

  1. Betul sangat. mak2 ni kena makan ikut anak kalau tak membazir. Tapi ada jgk time hati kering order gakapa yang nak. So turn papa pulak ikut selera anak.

    ReplyDelete
  2. Salam singgah sini sis...terima kasih sudi singgah blog Anugerah Terindah....

    Diana belum pernah lagi makan roti tisu jenis mcm ni...pernah makan yang biasa jer...hihi...

    ReplyDelete
  3. tq semua..singgah. hehe

    betul tu lynd..

    Diana..lepas ni boleh cuba yang special pulak.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign