Ajuya Rashid: Testimoni dan Set Berpantang / Bersalin Shaklee

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

04 August 2015

Testimoni dan Set Berpantang / Bersalin Shaklee


set bersalin shaklee

Assalamualaikum bakal mama sekalian. Mesti tengah cari set pantang yang berasaskan supplement untuk selepas bersalin nanti kan. Kalau masih ragu2 nak guna kan supplement shaklee ni sepanjang tempoh berpantang lepas bersalin nanti boleh baca testimoni dibawah. Alhamdulillah..AR sendiri dah merasa berpantang sepenuhnya dengan Shaklee. Yang paling AR puas hati adalah baby AR sihat dan tidak banyak ragam. 

Bulan ogos ni masih lagi berlangsung promosi set postnatal ni..pembelian Set postnatal anda layak mendapat 5% diskaun. AR nak tekankan kat sini..dengan pembelian set postnatal of course ada Vitalea kan. so apa kata mama2 terus jadi ahli untuk mendapatkan sebotol vitalea secara percuma. Tawaran ni sampai bulan 10 2015 ni je tau. Lepas ni AR xdapek nak nolong dah. Paling kurang pun boleh la nego skit2..hehe..Nak tahu lebih lanjut tawaran untuk set pantang Shaklee boleh contact AR tau. 

Kenapa kena pilih set berpantang Shaklee ni?

* Mempercepatkan penyembuhan luka selepas bersalin sama ada secara normal atau ceaser
* Meningkatkan susu ibu
* Memberikan tenaga berpanjangan
* Memulihkan libido (intik fungsi keintiman)
* Melindungi rambut dan kuku ibu
* Membentuk kontur tubuh menawan
* Meningkat imuniti ibu dan bayi
* Mengurangkan kesan strechmark
* Membuang toksin dari badan
* Mencantik dan menganjalkan kulit
* Menurunkan berat badan


set bersalin shaklee



Pn .Diyana Zaim : Anak ada G6PD amalkan set pantang Shaklee, sengal-sengal badan dan tak bermaya hilang, nampak sihat dan bertenaga tak macam orang pantang. 



Untuk order produk Shaklee secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW  ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign