Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: TESTIMONI SET KECANTIKAN KULIT SHAKLEE ~ MASALAH KULIT MUKA SEMAKIN PULIH

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

11 August 2015

TESTIMONI SET KECANTIKAN KULIT SHAKLEE ~ MASALAH KULIT MUKA SEMAKIN PULIH




Testimoni set kecantikan kulit shaklee ni dah banyak AR jumpa. tapi untuk yang ni memang AR tak puas hati, hehe..sebab masalah kulit muka semakin pulih dengan hanya mengguna SET D (Vitamin B, Vitamin E dan Vitamin C ) beserta ESP. Jerawat besar2 kat pipi pun hilang selepas 3-4bulan konsisten guna. Kalau tengok kulit nya yang selepas macam tak pernah ada masalah kulit.




Testimoni dari Hani pula gambar sebelum...kulit berminyak dan tidak sekata..Selepas tanpa rona kulit dan tidak berminyak.memang cantik kulit dia, saya pernah terjumpa dengan hani ni dekat HQ Shaklee. Memang sangat cantik kulit dia. Jeles mak. ;) Hani juga menggunakan Set D- Set kecantikan kulit Shaklee bersama ESP dan GLA Complex. 



Jom tengok fungsi setiap supplement untuk kulit ni.



BComplex 
Membantu mengekalkan tona kulit yang sihat. Vitamin B sangat berguna untuk mengawal stress. Salah satu punca jerawat adalah stress. So, jangan la stress selalu...senyum sokmo. nak marah pun senyum..baru la cas-cas positif akan datang kepada kita

Vitamin C
Melambatkan proses kerosakan oleh radikal bebas yang menjadi munca kemusnahan kolagen serta masalah kulit kerinf, kedut serta garis halus. Vit C adalah antioksidan yang berfungsi untuk melindungi antioksidan lain. Bertindak melindungi dan membaiki kulit. Anda perlu tau Vitamin C adalah bahan utama dalam sintesis kolagen.

Vitamin E
Merupakan antioksodan yang tidak dapat dihasilkan oleh badan dan ia bertindak meneutralkan radikal bebas serta mencegah proses penuaan daripada berlaku.

ESP 
Membantu untuk penyerapan vitamin lain. oleh sebab sel kita diperbuat daripada protein, ESP dapat membantu untuk menghasilkan sel yang sihat, dengan menggantikan sel kulit yang yang sudah mati . Membaiki struktur kulit. Sesuai untuk kulit bermasalah, jerawat, tona tidak sekata dan kulit kering.

GLA Complex
Memperbaiki imflamasi kulit dan mengawal selia hormon.


Untuk order produk Shaklee secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW  ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign