Ajuya Rashid: TUTOTIAL PLAY DOOH BY QISTINA

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

12 August 2015

TUTOTIAL PLAY DOOH BY QISTINA



Haa tu dia...hehe..tutorial ni AR jumpa dalam galeri handphone AR. ini mesti kerja anak bertuah AR ni. Si kakak Tina yang berumur 6 tahun. Kelakar pun ada comel pun ada. Masa AR tengah masak memang perasan dia ada ambil handphone AR. lepas tu dia datang tunjuk kan hasil yang dia buat tu. Tapi tengah masak kot apa la sangat nak perasan apa benda yang dia buat kan. Paling kuat pun boleh senyum dan "waahhh cantik nya kakak buat" tapi tak nampak pun apa yang dibuat sebenarnya.

Dah relax2 nak cari idea apa nak promote shaklee buka galeri nampak la gambar ni. hehe. Ish memang kalau orang cakap senang je ni..tapikan AR sendiri AR rasa xkan jadi macam ni. Mau jadi benda lain. tak kuar pun imaginasi nak buat gini siap ada matahari, bungan gugur kat bawah. huhu

Bila sel-sel otak anak berhubung macam ni la jadinya kot kan. Alhamdulillah Tina memang suka bab2 melukis ke mewarna ke. Pantang jumpa colour, kertas dan sewaktu dengan nya ade je benda dia nak buat. kalau boleh citer kids art kat tv tu semua dia nak ajak umi buat. Rajin plak umi nak layan kan. memang tak terlayan la. Paling kuat umi boleh tolong. Beli play dooh beli lego. itu je la sayang. In Shaa Allah umi akan luangkan masa lebih lagi nanti ye. huwaaaaa.




Dia tak pakai spek pun..mana tah dapat spek pun tak tau lah. hehe..cermin pun takde. ayarkk


Untuk order produk Shaklee secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW  ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign