Ajuya Rashid: 17 SEBAB RAMAI WANITA MEMILIH ESP SHAKLEE

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

08 September 2015

17 SEBAB RAMAI WANITA MEMILIH ESP SHAKLEE

kenapa kami suka esp shaklee

17 ini Antara sebab ramai wanita dekat sini memilih ESP SHAKLEE. Setelah konsisten dengan ESP ini mereka telah jatuh cinta dan mengakui bahawa :-
  • Kulit mereka lebih sekata,lebih cerah
  • kulit kurang berminyak, bedak pun tahan lama kalau tepek kat muka
  • Jerawat jarang muncul
  • Kulit lebih anjal
  • Rambut kurang gugur
  • Kekal bertenaga sepanjang hari,
  • kenyang lebih lama
  • kurang nak mengunyah junk food
  • takde dah gastrik/senggut
  • Tubuh makin fit,slim
  • kalau ibu hamil lak, mereka kata mereka lebih bertenaga, anak yang lahir kulit saaaangat cantik, tak mudah ruam
  • kalau yang ibu menyusu pulak, mereka kata susu lebih pekat, banyak
  • awet muda
  • rahim lebih kuat
  • Kuku jadi cantik
  • Parut stretch mark hilang
  • dan baaaaanyakkkk lagi feedback yang best best

Dr Bruce Miller menggalakkan pengambilan suplemen protin soya yang berkualiti tinggi! Dan ESP ni antara suplemen protin soya yang berkualiti tinggi

esp shaklee
shaklee puchong

shaklee puchong

Best kan..Bila dah cuba sendiri pasti akan merasai kelainan nya. Saya sendiri teruja dengan testimoni-testimoni yang diberi. Mana tak nya..memang wanita punya keinginan lah kalau nak sentiasa cantik dan sihat. pasal kos dah tak kira dah kalau dapat memberi kesihatan dan kecantikan. 

Kalau uolls berminat untuk menjadi salah seorang pengguna Shaklee yang bijak malah lebih hebat jika anda rebut peluang promosi bulan September ni. Beli 6 tong ESP dapat Percuma 1 tong ESP. Bukan itu aje tau..Dapat percuma keahlian Shaklee, percuma Sebotol Vitalea Iron Formula serta pulangan bonus sebanyak 5%. Best ke best?



untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign