Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: BIRTHDAY PARTY ANAK ASMAWI BAKIRI

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

17 September 2015

BIRTHDAY PARTY ANAK ASMAWI BAKIRI


Last weekend AR berkesempatan pergi ke majlis sambutan hari lahir Qisya (anak perempuan Asmawi Bakiri - Bekas pemain kebangsaan). Mula2 tengok tuan rumah tu macam familiar..laa patut la macam penah tgk. duk bercakap dalam astro arena rupanya. Rupanya memang kawan husband selalu main bola sesama dan 1 team.



Seronok la anak2..Dorang buat dekat kawasan kolam renang di rumah dorang ( Puri Ayu Condominium). Macam best la jugak tak de la kat dalam rumah tempat terhad kan. Kalau buat outdoor macam ni tetamu pun bebas tambah2 dengan anak2 yang tak reti duduk diam. Ada Clown lagi datang menghiburkan kanak-kanak. Kek Bertema kan My Little Pony. Lepas je potong kek Birthday girl hilang ke dalam pool. hehe. AR jamah sekit2 je makanan haritu. Bihun goreng dengan Satay 2 cucuk. kira skit la tu kan. dah tu baru lepas makan tengahari kot. pkul 3 baru lunch. Pkul 5 pergi birthday party.


 Kalau yang dah biasa datang tu siap bawa baju lagi boleh mandi kolam. tp AR pun tak tau la macam ni. Anak2 teringin la jugak nasib baik ada taman permainan boleh la alih perhatian dorang.

Nampak tak kasut yaya dah tercabut tapak...haha..bukan main laju dia kayuh nak buai laju2. sekali tapak kasut tercabut. Maklum la pakai kasut kakak turun temurun gitu la jadi nya. hehe. nasib baik boleh pakai lagi sampai ke kereta. 



3 comments:

  1. Waaaa bestnya...tepi kolam..fresh..

    ReplyDelete
  2. meriahnya majlis :D

    http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.my/search/label/DIY

    ReplyDelete
  3. Hai ! Jemput join
    birthday giveaway mimin ni tau ^.^ ada hadiah menarik untuk anda

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign