Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: COUNTDOWN ~ PROMOSI ESP BAKAL BERAKHIR 30 SEPTEMBER

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

29 September 2015

COUNTDOWN ~ PROMOSI ESP BAKAL BERAKHIR 30 SEPTEMBER


Pejam celik sekejap je dah nak habis September. Banyak cuti raya korban tempoh hari lagi la tak terasa kan. AR pun balik kampung memang la sunyi je line internet. Kadang2 keluar ke bandar Pasir Mas ke Kota Bharu ke sempat la update skit kan. Nak update blog memang tak la. Kirim salam je la jawab dia..hehe.

Haa...ini memang serius nak bagitau. Promosi ESP beli 6 Free 1, Free Membership, Free Vitalea Iron Formula dan Cash bonus bakal berakhir 30 september. Iaitu 2hari sahaja lagi. Uolls yang memang duk intai2 nak cuba ESP ni jangan buang masa lagi tau. Memang sesuai sangat untuk uolls yang nak:-

• kulit lebih sekata,lebih cerah, kurang berminyak,Jerawat jarang muncul dan Kulit lebih anjal
• Mengurangkan rambut gugur
• Kekal bertenaga sepanjang hari dan kenyang lebih lama
• Mengurangkan sakit gastrik/senggut
• Tubuh makin fit,slim
• Banyakkan susu badan, lebih bertenaga untuk ibu hamil.
• awet muda
• rahim lebih kuat dan subur
• Parut stretch mark hilang


Bila lagi nak cuba kan. Time promo ni la boleh cuba2. Sok dah jatuh cinta terus jadi macam AR. jadi ahli dan jana income dengan Shaklee. Ahaks..itu memang tak dinafikan kalau dah suka mesti kita nak share dengan orang lain kan. Sambil2 dapat la tampung belanja dapur. Jangan segan-segan roger tau.





untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.




1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign