Ajuya Rashid: SPORT DAY LITTLE CALIPH PUTRA HEIGHTS & KOTA WARISAN

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

01 September 2015

SPORT DAY LITTLE CALIPH PUTRA HEIGHTS & KOTA WARISAN



Hai semua...Alhamdulillah hari sabtu lepas AR berpeluang hadir ke Hari Sukan (sport day) Little Caliph Tina. Suka la dia boleh datang kan. First tu husband dah suruh packing barang nak "escape" cuti 3harini. Tapi pujuk punya pujuk berjaya la jugak kita orang menghadirkan diri. Bukan apa. kesian dah berlatih seminggu lebih dah sekali tak datang. Tina pun excited siap pesan kat umi nya suruh goreng bihun bawa makanan ke sana. Sebab tak ada makanan dekat sana kata nya. Macam la tak boleh beli. Lagipun memang teacher pesan kot. yang ada cuma breakfast untuk budak2 sukan je.

Yang best nya ada la pulak AR baju warna hijau sama Tina. hehe...Baju National Conference Shaklee haritu. Memang masuk la supporter kuat ni. hehe.


Tengok gambar semua jauh2. Masa ni husband keluar sekejap bawa yaya keluar. dia dah meragam. Bila pegang Nayli Handphone pun terhad la nak mengambil gambor nya. Lagi2 persembahan. Lagi malang parents2 yang hadir pergi masuk dekat dorang tengah buat persembahan. parents yang tak dapat pergi tengok bontot je la jawab dia.



Kalau tengok tentatif program tamat nya jam 11.30 pagi..tapi hampir jam 1 baru siap. Adoi..AR pun kalau boleh nak balik je. Tapi Tina nak tunggu lagi katanya acara dia last skali ada lagi 1. So tunggu la sampai habis. Dua2 acara pulak dapat no 2. hehe.




Makan kat situ jelah...Nayli dan Yaya tido dalam kereta. So layan budak ni sorang je makan bihun goreng. Hehe..sempat la konon nya umi goreng bihun beserta keropok. layan la jugak. makan macam ni kadang2 sedap gak. simpan untuk kenangan Tina. 



5 comments:

  1. Hehe demi anak kannn. Comel je perangai semua :')

    ReplyDelete
  2. BEST NYA . TERINGAT ZAMAN TADIKA DULU. hihihi... :)

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum Ajuya Rashid,

    Seronok kann tgk persembahan anak2 tadika.. Comel sangat.. Khusyuk si kecik mkn bihun dalam booth keta.. :-)

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum Ajuya Rashid,

    Seronok kann tgk persembahan anak2 tadika.. Comel sangat.. Khusyuk si kecik mkn bihun dalam booth keta.. :-)

    ReplyDelete
  5. Kalau anak ada program atau sukan mmg kena pergi,bukan untuk moral support tp sonok tgk anak2 bertanding :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign