Ajuya Rashid: DINNER DI IKEA DAMANSARA

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

04 September 2015

DINNER DI IKEA DAMANSARA


Assalamualaikum..uolls dinner apa malam ni?? AR baru balik dinner di Ikea Damansara. Tak ada la nak dinner kat sana sangat pun. Tapi husband nak tengok barang untuk office baru dia. Sambil2 tu pergi la dinner ke sana.

Kalau pergi Ikea memang tak sah kalau tak order Meatball dia. Anak2 AR suka la..AR lagi la suka. Tengok tu..bulat pipi2 Tina makan. Hehe.. 


Abis je makan jalan2 cuci mata. 2 bradik suka sangat tengok bilik2 comel. Simple tapi menarik. Harga pun menarik gak tu. Hehe.tak banyak gambar boleh tangkap sebab bateri dah nyawa2 ikan. 


Masa jalan2 tengok barang..ada la sikit barang yang berkenan tu kita orang grab..tapi bila tengok que kat kaunter panjang berjela husband dah malas dah nak beratur. Bertuah betul. Nak beli karipap yang sedap tu pun tak berkesempatan sbb beratur panjang gak. Jawab nya lain kali lah. Lain kali pun belum tentu xde orang kecuali datang weekdays dan siang hari. Kurang la sikit orang nya



2 comments:

  1. bestnya pi IKEA!!! kt penang, IKEA lambat lagi nak bukak..huhu

    ReplyDelete
  2. Kalau pjg2 mesti malas nak beratur kan.

    Nani reply kat sini : Ketam laut.. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign