Ajuya Rashid: GENTLE ACTION MAKEUP REMOVER ~ MENGHILANGKAN DAKI, WHITE HEAD DAN BLACK HEAD

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

10 September 2015

GENTLE ACTION MAKEUP REMOVER ~ MENGHILANGKAN DAKI, WHITE HEAD DAN BLACK HEAD


Produk yang paling AR suka dalam banyak2 produk dalam set skincare Shaklee Nutriwhite. Mau tak nya Gentle Action Make up remover ni boleh menanggalkan daki, white head dan black head dengan lembut di wajah kita tanpa merosakkan kulit. hanya gosok kan sehingga kering dan pastikan dah bersih baru bilas. Lepas tu sertakan dengan pencuci muka Nutriwhite. 

Teringat baru2 ni masa raya puasa. Biasa la malam raya kan...mesti nak pasang langsir la apa la..tak kurang juga yang nak bermasker sebab nak pastikan wajah segar di pagi raya. AR pun apa lagi bawa kuar la Make up remover ni..sebab make up remover ni bukan untuk orang yang pakai make up je tau..Ia penting untuk mengeluarkan daki2 yang melekat semasa aktiviti harian. cuba tonyoh skali tengok..mesti ada ketulan hitam macam daki yang dapat dikeluarkan oleh Make up remover ni walaupun tak make up. dan ia juga whitehead dan black head yang duk bersarang kat bahagian2 tertentu di wajah kita. 

Dalam ramai2 yang cuba masa malam raya tu kan...AR dah hagak dah..esok nya semua pakat2 pegang hidung dan cakap.."Memang best la benda ni" hehe...semua orang suka. sebab dapat rasa muka licin dan lembut lepas kena tonyoh malam tu. 


Ini lah dia Gentle Deep Foaming Cleanser. gabungan dua produk ni memang bagus untuk memelihara wajah dari kesan kotor dan segala head head yang ada ;). Selain dari membersihkan dan menyegarkan kulit, rumpai laut yang terdapat didalam cleanser ni boleh menanggalkan kotoran dan menggelupaskan sel-sel mati serta menegangkan kulit. semestinya melembapkan kulit dan mencerahkan. AR sangat syorkan uolls cuba kedua2 produk ni. Kalau nak budget boleh je guna cleanser je dulu. dah rasa best guna cleanser dia mesti nak pulak cuba ke best an make up remover plak. hehe. jangan lupa roger AR untuk order ya.  



untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.




4 comments:

  1. oooo.. camtu ke cara pakai. ingatkan guna air jgak.
    Terima kasih kongsi product best..

    ReplyDelete
  2. Makeup remover dah gel..tonyoh je smpai kering n kuar daki. Xpyh air. Lepas tu br bilas.best kan

    ReplyDelete
  3. baca ni rasa nak beli dan try, hihi

    ReplyDelete
  4. harus try ok..serius tak menyesal

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign