Ajuya Rashid: JEREBU ~ BACAAN INDEKS PENCEMARAN UDARA

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

15 September 2015

JEREBU ~ BACAAN INDEKS PENCEMARAN UDARA


jerebu dan shaklee
Sumber : facebook


JEREBU mengandungi bahan kimia asing halus yang terbakar. Bahan ini amat mengancam keseimbangan oksigen di dalam sel melalui sistem pernafasan. Ambil tahu Bacaan Indeks Pencemaran Udara kita. Kalau tengok kat luar rumah AR pun gerun je. Taman depan rumah yang ambil jarak tak sampai 10 langkah pun dah kabur. Allah..anak2 siap nangis2 nak pergi main taman petang2. 

Merujuk kepada gambar di atas AR tak pasti setakat bila..tetapi uolls boleh cek kat sini untuk bacaan terkini .==>>  http://apims.doe.gov.my/apims/hourly3.php

Jangan lupa minum air masak banyak untuk elakkan dehidrasi dan Vitamin C untuk meningkatkan sistem imun. Vitamin C membantu menyerap asid yang disedut di dalam oksigen sebelum sempat bertukar menjadi gas merbahaya. 

Bukan nak ambil kesempatan dalam kesempitan ni tau. Tapi hakikat nya AR kena kongsi apa yang AR ada untuk membantu. Jangan lupa pakai mask setiap kali keluar. AR kuar rumah tak pakai mask nak jemur baju pun dah rasa pening. fuuuhh..Take care ya uolls. Terutama anak2 kecil. kurangkan aktiviti di luar rumah juga.


untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.






2 comments:

  1. Alhamdulillah sekolah ditutup hari ni...kerisauan pada anak-anak yang bersekolah dalam cuaca buruk ni agak berkurangan..semoga semua ini segera berakhir...

    ReplyDelete
  2. Di johor masih tidak sihat tapi alhamdulillah hujan turun dari semalam.

    jemput baca

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign