Ajuya Rashid: SANGKAYA COCONUT ICE CREAM ~ NUTS ABOUT COCONUTS

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

18 September 2015

SANGKAYA COCONUT ICE CREAM ~ NUTS ABOUT COCONUTS


Adush...teringat la pulak dekat Sangkaya Coconut Ice Cream ni. Masa pergi makan dekat IOI City Mall haritu topping tak banyak dah nuts skit je. Hamik la tabur yang tu je. tak di refill pulak dorang ni. tak kan kita nak bgtau. segan la jgk. hehe




yaya ni cerewet skit kalau nak rasa benda baru. tapi tengok bersusu2 gak dia makan haritu. 

Nanti bosan2 boleh pergi lagi hokey. cuti sekolah lepas ni lagi senang nak pergi sebab kakak tak sekolah. hehe. 



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign