18 September 2015

SANGKAYA COCONUT ICE CREAM ~ NUTS ABOUT COCONUTS


Adush...teringat la pulak dekat Sangkaya Coconut Ice Cream ni. Masa pergi makan dekat IOI City Mall haritu topping tak banyak dah nuts skit je. Hamik la tabur yang tu je. tak di refill pulak dorang ni. tak kan kita nak bgtau. segan la jgk. hehe




yaya ni cerewet skit kalau nak rasa benda baru. tapi tengok bersusu2 gak dia makan haritu. 

Nanti bosan2 boleh pergi lagi hokey. cuti sekolah lepas ni lagi senang nak pergi sebab kakak tak sekolah. hehe. 



0 comments:

Post a comment