Ajuya Rashid: SHAKLEE MALAYSIA SPONSORS SUBANG JAYA 10KM RUN 2015

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

20 September 2015

SHAKLEE MALAYSIA SPONSORS SUBANG JAYA 10KM RUN 2015


Waahh..ini suka sangat, Tapi sudah terlambat. Program ni adalah anjuran Jabatan Husband AR. Tapi agak terlambat AR tau. Padahal Shaklee dah lama email announcement ni. Husband pun baru cakap 2hari lepas dan 4000 peserta sudah penuh. So nak selit saje2 beli racekit pun tak dapat nak nolong dah. Mana tak nya dapat free produk Shaklee bernilai hampir Rm300.00 tu. Padahal bayaran yang dikenakan hanya Rm32.00 je siap dapat T-shirt dan No Larian untuk cabutan bertuah juga. Kembang kempis la jugak masa husband bagi tahu tu. macam diri sendiri pulak yang sponsor kan. hahaha. 

Pagi ni Jam 5 pagi husband dah keluar untuk ke program ni. Penganjur kena la awal dari peserta kan. Haha..tiba2 rasa tak sanggup nak follow la kalau pkul 5 pagi kena keluar. Dengan anak-anak lagi. tak pe lah lain kali lah. hehe. Sayang tidur nampak?? Jam 2 petang baru husband balik. ikutkan program nya habis jam 12 tengahari. 


Persiapan terakhir Malam tadi. 





Pengedar Shaklee 
Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.
sms / whatsapp : 012-6102263


5 comments:

  1. hi awaaaa. sy tag awaaa. jemputt jom?
    http://kurrkura.blogspot.my/2015/09/give-away-by-budak-kacamata-jangan-baca.html

    ReplyDelete
  2. Terima Kasih join Pencarian bloglist nurfuzie.com #1..
    Jom BW peserta yang lain : Bloglist Nurfuzie.com

    ReplyDelete
  3. blogwalking follow sini dari Peserta Pencarian Bloglist Nurfuzie Dot Com #1

    theyanaonly

    ReplyDelete
  4. BW daripada Bloglist Nurfuzie Dot Com #1
    Follow blog AM DISINI
    Hadiah daripada AM untuk sahabat AMDISINI

    Terima Kasih
    AlongMisuari

    ReplyDelete
  5. BW daripada Bloglist Nurfuzie Dot Com #1

    wahhh klo tahu awai pon nak join gak..menarik je tuh..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign