Ajuya Rashid: SIJIL HALAL SHAKLEE 2015

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

20 September 2015

SIJIL HALAL SHAKLEE 2015

sijil halal shaklee


Assalamualaikum..haa ni AR baru update sijil halal shaklee bagi tahun 2015. padahal setiap awal tahun Shaklee tak pernah gagal untuk mengeluarkan sijil status halal tersebut. Bukan apa masih ramai yang bertanya Shaklee ni ada status halal tak. kenapa dekat botol produk shaklee tak ada logo halal tu. 

AR dah pernah buat entry tentang status halal tersebut dekat sini ==>> Shaklee Halal 

Kenapa dekat botol shaklee tak ada logo halal? Sijil halal shaklee yang dikeluar kan di atas sudah mengiktiraf setiap produk shaklee yang sudah lulus status halal nya. jadi tak perlu lagi letak logo di botol. Standard Halal Farmaseutikal tak sama dengan .Standard Makanan Halal. Makanan memang kena letak logo Halal. Tapi untuk ubat-ubatan/supplemen requirement nya ada sijil Halal. Cuba cek kat botol-botol ubat/supplemen lain tak semua ada logo halal..dan Baru-baru ini ada juga yang letak logo halal di produk sedangkan produk mereka masih belum mendapat status halal. 

AR harap penjelasan dan sijil yang dikemukakan dapat membantu uolls untuk yakin dengan kehalalan Shaklee. Shaklee adalah syarikat yang menjaga nama mereka. Kerana mereka bukan 2 3 tahun di Malaysia. Malah sudah hampir 60 tahun. Dan bukan nak berniaga 10 tahun je kan. Kalau boleh selama yang boleh. In Shaa Allah..Wallahualam.


 untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign