Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: DIY FACE MASK UNTUK JEREBU

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

21 October 2015

DIY FACE MASK UNTUK JEREBU




Sebelum keluar ke ioi city mall sempat selfie dengan DIY face mask untuk jerebu ni. Kakak AR yang sulong jahit kan. Comel tak polkadot lagi siap ada hiasan luv luv. hehe. Sehari sebelum nya AR ada cuba jahit sendiri tapi malu gila nak tunjuk kat korang. hahaha. maklum la tangan memang tak ada seni jahitan langsung. Ke laut china selatan habis. Tu yang merungut kat kaklong tu. terus malam nya dia buat kan. 

Oh ye..AR perasan dekat SINI ada share tutorial DIY mask ni.. kalau uolls tangan yang memang kaki jahit punya boleh la cuba buat sendiri. boleh basuh dan simpan balik bila udara dah kembali sihat. 

Untuk yang memang jenis macam AR ni boleh je order dengan anak Shaklee AR ni dia ada jual di facebook Azlija Ija ( Pengedar Shaklee Damansara ). Harga kena tanya dia sendiri lah AR tak pasti bab harga. hehe




Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.

4 comments:

  1. alolo sweetnya kak ;)
    pakai getah dekat belakang ke kak?

    ReplyDelete
  2. comelnya mask. mcm ni lebih selamat kan

    ReplyDelete
  3. comelnya mask. mcm ni lebih selamat kan

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign