Ajuya Rashid: HIDANGAN KOREA DI RESTOREN DUBUYO, IOI CITY MALL

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

27 October 2015

HIDANGAN KOREA DI RESTOREN DUBUYO, IOI CITY MALL


DUBUYO

Weekend lepas AR sekeluarga pergi jalan2 cari makan di IOI City Mall, Putrajaya. Punya ramai orang kalau weekend kat sana. Duk pusing-pusing cari tempat makan jumpa la restoren korea ni Dubuyo. Memang penuh tempat duduk. Nasib baik masa kita orang nak masuk ada satu meja sedang dibersihkan. Terus la duduk. Acah2 nak biasa kan makanan korea mana tahu satu hari sampai ke sana kann..Memang perancangan terdekat nak pergi bercuti ke sana. Berangan takpe kan free je kot. hehe.


Macam faham nak hoder apa. masing2 tak nak kalah nak order menu sendiri. 




At last ambil Meal Set for 2 seafood dengan Bibimbap beef




Yaya suka nasi dia sebab warna purple. Dia kan acah2 Sofia The First. asal purple je sofia the first. Tak nak kalah gak nak makan guna chop stick. Jenuh umi nak betul kan dia pegang bendalah tu. 

Alhamdulillah...First time makan kat sini. Tapi licinnnn...hehe.




Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.





3 comments:

  1. kalau nak rasa makanan sebenar Korea, Sally tak suggest makan kat Dubuyo..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak real ke..sbb biasa xboleh mkn sgt.ini boleh plak mkn nya. Hehe

      Delete
  2. salam kenal dari Germany :D kita dtg follow sini :D


    jindrisska.blogspot.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign