Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: JUALAN GUDANG OGAWA DI BANDAR PUCHONG JAYA

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

13 October 2015

JUALAN GUDANG OGAWA DI BANDAR PUCHONG JAYA


Minggu lepas AR ke Jualan Gudang Ogawa di Bandar Puchong Jaya gara2 nak cari hadiah birthday untuk mami tersayang. hehe. memang plan nak cari something untuk urut2 kaki dia. Survey punya survey jumpa la iklan ogawa ni ada jualan gudang. apa lagi wajib la pergi kan


peta ke jualan gudang ogawa ( berlangsung dari 29 sept - 18 oktober) tinggal beberapa hari je lagi uolls. lambat habis la nanti. hehe


lepas je fly over dari ioi mall tu uolls akan nampak Balai Masyarakat ni. kat situ la dia. 


Boleh kata memang murah..sebab dorang jual balik display set. Maksudnya second hand la kan..tapi condition memang tip top. Yang urut kaki ni AR baru je survey masa pergi buat passport tempoh hari. Rm899.00 untuk set baru. kira ok la kan.. budget untuk beli hadiah mak dari Rm1000.00 boleh dapat 2 barang. Malah boleh makan sedap2 lagi. 



So grab la yang 2 barang...Foot refleksoly dan relax chair. best jugak pergi time orang tak ada ni. AR dari awal sampai duduk di kerusi urut yang paling mahal tu...haha..tapi tak beli pun yang tu. dan sepanjaang proses nak beli tu asik mengurut je. yang paling mahal tu kalau harga biasa cecah Rm15,000 tu ..tp harga jualan gudang Rm7999.00 je. jerrr ok. memang tak buat kerja lain la jawab dia kalau ada kat umah. asik nak urut je. 

Maka siap la shopping hadiah untuk mami..hehe. Mami dah selamat pun menggunakan nya. Alhamdulillah




1 comment:

  1. banyak jugak beza harga tuh..best la mami dapat hadiah..hehe..follow sini..nice blog..salam dari blog arepnakbebel

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign