Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: PELUANG TERAKHIR JADI AHLI SHAKLEE PERCUMA VITALEA IRON FORMULA

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

20 October 2015

PELUANG TERAKHIR JADI AHLI SHAKLEE PERCUMA VITALEA IRON FORMULA


jadi ahli shaklee

Uolls..AR nak ingatkan kat sini bahawa peluang untuk menjadi ahli shaklee dan dapat percuma sebotol vitalea iron formula yang berharga Rm92.00 last bulan ni tau. Promosi ni berlangsung dari bulan May sampai bulan oktober ni. So hujung bulan ni tamat la promosi ni.

Kalau uolls memang pengguna tegar supplemen shaklee kena ambil peluang ni. Jimat banyak dah kat situ. Ibarat dapat jadi ahli free la. 

Oleh kerana bagi mendapatkan vitalea secara percuma tu uolls kena la jadi ahli shaklee dan buat sebarang pembelian. Tak kira berapa nilai belian. 

Contoh barang paling murah RM27.00 + keahlian RM80.00. Jadi dengan hanya bermodal kan Rm107.00 uolls akan dapat Keahlian + 1 tiub herbal blend + Vitalea iron formula sebotol. Haa....memang berbaloi habaq hang. hehe

AR share sebab nak uolls nampak penjimatan dekat situ. kalau nak membeli tanpa jadi ahli pun tak apa. tapi rugi la tawaran free vitamin tu kan. 

Lagipun jadi ahli ni tak rugi pun. Banyak promosi shaklee bagi untuk ahli dia. dah la dah dapat harga murah, bonus bulanan contoh bulan ni dapat free produk bernilai sehingga Rm1000.00 kalau buat belian ikut syarat dia dan...ada yang dapat voucher potongan 50%. Baru je minggu lepas AR tolong downline AR guna voucher 50% tu. ESP dan Vitamin C harga 50% sape tak nak memang rugi la kan..dua-dua pun produk hot tu. haih.



untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign