Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: RESEPI PURI ~ BUBUR NASI DAN BROCOLI

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

15 October 2015

RESEPI PURI ~ BUBUR NASI DAN BROCOLI

bubur nasi dan brocoli


First time cuba nasi untuk baby Nayli ni. Try and error je pun. Tapi Nayli suka..tiap kali suap mesti mcm nak tambah. no no no..setiap kali makan satu je ok. Resepi puri bubur nasi dengan brocoli ni paling senang la nak buat.

Beras segenggam kecil 
Brocoli 3 bunga (potong kecil)
Reneh bubur sampai pecah, agak dah nak masak baru masukkan brocoli, Biar kan sejuk sikit baru la kisar. Siap!!

Kalau ada lebih boleh disimpan dalam freezer. In Shaa Allah boleh bertahan untuk 3 hari. 





1 comment:

  1. dulu sambil suap adik, kita makan sekali hehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign