Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: RESTOREN MAKANAN KOREA SOPOONG @ QUILL CITY MALL

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

26 October 2015

RESTOREN MAKANAN KOREA SOPOONG @ QUILL CITY MALL


Last weekend AR ke Quill City Mall dan makan di restoren Sopoong yang menghidangkan masakan korea. Sedap gak makanan dia. Tapi..anak2 mana makan la macam ni kan. Nasib ada ramen ala2 megi tu laju je la makan. hmmm sabor je la. sok kat korea tak kan nak makan megi je tiap2 hari kan. haha tetiba.



AR order Bulgogi beef, untuk yaya nasi goreng ayam (tak makan langsung, mintak ramen kakak adalah), Tina ramyeon (sedap katanya). 



Husband? tak perasan order apa..haha tu haa dalam mangkuk. macam habis je. tapi seaweed tak habis. tak boleh ngan tekak dia kot. AR pun kureng gak seaweed ni



Menu yang kita orang order. Tak ade la mahal sangat kan. Tapi husband cakap kalau lapar boleh la makan. haha pun boleh. 




Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.

5 comments:

  1. PC dan suami belum pernah cuba makan makanan atau menu korea ..hehehehe..

    ReplyDelete
  2. tak pernah cuba lagi makanan korea ni. nanti dah cuba baru tahu kena dengan tekak ke tak

    ReplyDelete
  3. bab makanan korea ni saya agak kurang...tapi menarik nampak

    ReplyDelete
  4. makanan korea nih, say salu ngap sushi jer, itu pun tak semua la, agak memilihh, hehehe

    sis, sis nak tambah lagi hp ker? duit ker? jomm join GA ni, kalau rajin and byk masa laaa~kan



    http://nonasani.blogspot.my/2015/10/fuyooo-ggiveaway-by-mama-darwiish.html

    ReplyDelete
  5. wahh..sedap mata memandang,sedap lg mulut y mngunyah..harus cuba!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign