Ajuya Rashid: PROMOSI SHAKLEE NOVEMBER ~ VITAMIN C SUSTAINED RELEASE 500MG BUY 6 FREE 1

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

15 November 2015

PROMOSI SHAKLEE NOVEMBER ~ VITAMIN C SUSTAINED RELEASE 500MG BUY 6 FREE 1


Rasanya masih belum terlambat kot untuk AR umumkan promosi yang shaklee tawarkan bulan november ni kan. Kalau sesiapa yang biasa dan peminat vitamin c shaklee sudah pasti suka melompat2. haha yela tu kan. okeh untuk promosi kali ni. Jika uolls beli 6 botol vitamin c ni dapat la free sebotol untung la kalau dapat share2 beli dengan kengkawan kan. Jimat sehingga Rm98.00






kalau taknak beli sampai 6 botol pun takpe, shaklee juga bagi special diskaun untuk sesiapa yang buat beli 2 botol je. sebotol vitamin c ni boleh bertahan sehingga 3 bulan itupun kalau ambil 2biji sehari. kalau ambil 1biji sehari boleh bertahan sehingga 6 bulan. Jimat sehingga Rm10.00++ jimat ke jimat.?



untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign