Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: CUPCAKE MILO 4 MINIT

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

10 December 2015

CUPCAKE MILO 4 MINIT


kek milo 3 minit

Haa suka2 je letak nama cupcake milo 4 minit...hehe. ini gara-gara menggunakan resepi kek milo 3 minit yang menggunakan microwave tu lah. Tapi memandangkan AR nak buat kecik skit jadi la cupcake. oleh sebab kek ni kecil dari resepi tu kena la slow kan suhu Medium dan bakar 4 minit baru la tak berkerak. 


Dengan sukatan sudu yang diberi tu dapat la 6 biji cupcake size sederhana. Topping dengan aiskrim untuk minum petang memang habis 6 biji sekali ngap dengan anak2. hehe. 

Bagi yang kurang jelas resepi pada gambar AR type balik kat bawah ye :-

4 sudu milo
4 sudu gula
4 sudu tepung
1/2 sudu kecil baking powder
4 sudu minyak
4 sudu susu segar (AR guna susu HL)
1 biji telur.

Masukkan semua skali dan kacau hingga sebati dan tuangkan ke dalam cup. Boleh tengok sukatan yang AR masukkan tu jangan penuh sangat untuk kek mengembang. memang ngam2 je naik. 

Boleh la jadikan hidangan minum petang kalau rasa tak ada apa2 nak makan tu kan. Musim hujan ni mesti selalu lapar kan. Sambil beraktiviti dengan anak2 sambil minum petang. 2 in 1 gitu.




Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.




1 comment:

  1. wah,nampak sedap dan mudah la.hujung minggu ni boleh try ni.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign