Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE ~ REWARDS UP BONANZA 3

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

04 December 2015

KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE ~ REWARDS UP BONANZA 3


Rewards Up Bonanza 3 ni maksudnya dah kali ketiga Shaklee offer rewards untuk ahli2 dia tau. Memang special untuk yang menjadi ahli. Uwaaa sape tak suka dapat free produk banyak2 tu. dengan hanya pembelian beberapa ratus uv sahaja. ini ahli - ahli sahaja la yang tau. sape join di bawah AR In Shaa Allah AR akan ajarkan dari A sampai Z untuk grab reward ni. Alhamdulillah untuk Rewards up Bonanza 1 dan 2 AR dah selamat dah terima produk-produk percuma tu. Shaklee taja Supplement 4 tuu.hehe. 
untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.
No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign