Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: May 2015

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

28 May 2015

NUTRIFERON DAN SHAKLEE COLLAGEN POWDER KEMBALI


Hujung tahun lepas ramai yang gigit jari sebab kehabisan stok collagen dan nutriferon. Kini uolls xperlu menunggu lebih lama. Stok untuk kedua2 nya sudah ada di warehouse shaklee sejak awal May. Alhamdulillah. apa lagi bagi peminat2 dan pengguna tegar collagen dan nutriferon cepat2 order ye.

Manfaat Nutriferon 
** Mengukuhkan sistem imun dalam masa 3 hari - ianya adalah satu-satu interferon semulajadi didunia. Kajian-kajian telah menunjukkan bahawa interferon mampu merangsang dan mempertingkatkan secara keseluruhan sistem imun tubuh dengan mengerahkan sistem pertahanan semulajadi tubuh berfungsi untuk membunuh: T-cells, B-cells and makrofag.
** Melawan kanser & Tumor - Inteferon semulajadi mengandungi polisakarida yang merangsangdan mengaktifkan immunoglobulin melawan sel-sel tumor dan kanser. dapat mengurangkan ketidakselesaan sewaktu rawatan terapi.
** Melindungi dari Influenza - Ia mengimbangi kepada respon alergi persekitaran dan pencemaran udara, melindungi dengan berkesan daripada virus, mikrob, termasuk selsema, flu, alergi, inflamasi dan influenza.
** Menringankan stress dan kelesuan - Meringankan kemudaratan yang disebabkan oleh keresahan stress, kelesuan dan gaya hidup yang sibuk
** Melambatkan penuaan - Formula unik Nutriferon merangsang pengeluaran makrofag untuk mengurangkan radikal bebas, virus dan kuman. Justeru sel-sel juga akan jadi sihat.
** Mengurangkan infeksi oleh pesakit Hepatitis B & C - Keberkesanan Nutriferon dalam memerangi virus akan mengurangkan infeksi dan meminimumkan ketidakselesaan, seperti kembung perut, rasa mual muntah dan lain-lain kepada pesakit Hepatitis B & C.
** Mempertingkatkan Menopaus - Hypertensi, tahap kolesterol yang tinggi, kitaran darah dan masalah lain berkaitan menopaus akan menjadi lebih baik.
** Mempertingkatkan PMS - Terbukti secara klinikal mengurangkan simptom yang terjadi akibat ketidakseimbangan sistem endokrin iaitu kekejangan waktu haid, sakit belakang, sakit payudara, masalah jerawat, kegelisahan, imsonia dan mood swing.
 
Manfaat Utama Shaklee Collagen Powder 
  • Semakin kita menua, tubuh kita menghasilkan semakin kurang dan semakin kurang kolagen, mengakibatkan lebih banyak kedutan dan garis halus, disamping kulit yang semakin kendur. Umur bukanlah hanya satu faktor yang menyebabkan kekurangan kolagen didalam tubuh kita. Kerosakan kolagen juga boleh dipercepatkan dengan faktor luaran seperti matahari, radikal bebas diudara, air dan nutrisi, merokok dan lain-lain. Makanya Shaklee Collagen Powder mampu membantu kulit kita mengekalkan elastisiti semulajadi dan memperlahankan kehadiran kedut-kedut.
  •  
    Tampak Lebih Muda 
  • Kolagen juga bermanfaat dalam membantu menguatkan rambut dan merangsang pertumbuhan semula.
  • Kuku akan menajadi lebih kuat, bintik putih akan hilang dan pangkal kuku akan mengekalkan warna yang sihat
  • Kulit akan kurang kering dan dan elastisiti akan bertambah baik. Kulit juga akan sembuh dengan cepat dan ini akan membantu mengurangkan parut.
  • Membantu menghilangkan tanda penuaan.
  •  
    Rasa Lebih Muda
  • Kolagen adalah sama penting untuk tulang seperti juga tulang perlukan kalsium.
  • kalsium membantu menguatkan tulang dan mengurangkan kemungkinan menjadi rapuh.
  • Kolagen juga membantu mengurangkan kesakitan dan geseran disendi-sendi.
  • Baik untuk mata. Kornea memerlukan kolagen dan ianya membantu mengekalkan otot mata supaya tetap anjal.
  • Memastikan otak sentiasa sihat. Sel glya membekalkan nutrisi kepasa otak dan ini disokong oleh kolagen.
  • Adalah penting untuk menentukan agar otak anda mendapat manfaat kolagen agar minda anda tetap berkeadaan baik walaupun anda semakin menua.


Untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik button "Order Now" dibawah...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBITsahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak CODSHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.
 


Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)

sms/ whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.
 

27 May 2015

SET HAMIL DAN SET PANTANG SHAKLEE DISKAUN 5% SEPANJANG MAY - OCTOBER 2015



Berita baik untuk bakal ibu..bulan May hingga oktober 2015 ni Shaklee ada lancar kan program YES ni. set-set yang terkandung dalam program ni termasuk lah set hamil dan set pantang. gitu...best ke best?? kalau uolls nak tau..dengan pembelian set ini uolls akan dapat 5% diskaun. cuba bayangkan berapa uolls jimat jika anggaran pembelian uolls mencecah Rm500.00 untuk 1 set. hampir Rm25.00 juga kan. Dan cuba bayangkan lagi uolls join ahli?? jimat lagi 25%..haa...kira la sendiri. uolls kan pandai. nak jadi mak budak dah..hehe. ala..gurau pun xboleh ke.

Serius ni AR cakap...kalau beli loose let say beli basic Bcomplex, vitalea, vitamin c dan ostematrix...mungkin murah dari segi budget la kan..tapi alang2 dah pregnant mesti nak bersedia untuk bersalin juga nanti kan. so xsalah pun beli 1 set dan terus sambung guna selepas bersalin..dari set hamil bertukar jadi set pantang sedangkan bendanya sama sahaja..dah habis pantang sambung plak set menyusu sebab benda nya sama shaja. Sampai sekarang AR sendiri pun masih ambil setiap supplement dalam set hamil dan set pantang baby dah 4bulan. sebab AR tak rasa apa yang makan boleh menampung keperluan badan AR untuk menyusukan baby. kalau skip supplemen 2 3 hari boleh rasa la kesan kekurangan nutrisi tu. cepat penat, tido awal, rasa nak marah..semua adalah. so kalau rasa tak faham juga. boleh tanya AR ye. Sama2 kita sihat untuk baby dan keluarga. Hidup sihat keluarga pun bahagia..tetiba la kan.

 
 
Untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik button "Order Now" dibawah...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBITsahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak CODSHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.
 


Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
 
 
 



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)

sms/ whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.
 
 
 
 

24 May 2015

7 MANFAAT UTAMA OMEGA GUARD SHAKLEE



Kenapa perlu pilih omega guard / Minyak ikan Shaklee?? meh AR nak citer kelebihan Omega Guard Shaklee ni...Ia adalah minyak ikan terbaik di dunia yang diekstrak dari ikan laut air sejuk (sardine, mackerel, hering, anchovies) di perairan Negara jepun. Ia bukan dari hati minyak ikan. Omega guard adalah 3 kali lebih tumpat dari ketumpatan hati minyak ikan. Berbanding dengan produk omega dipasaran, omega guard merupakan minyak ikan paling tulen didunia yang mengandungi rangkaian spectrum penuh 7 jenis asid lemak omega 3 semulajadi iaitu EPA, DHA, ALA dan banyak lagi. Satu sajian Omega Guard dapat membekalkan 905mg asid lemak omega 3 EPA dan DHA.
 
Kebanyakan pengusaha2 kilang menggunakan kaedah penyulingan tekanan tinggi untuk mengektrak minyak ikan, akan tetapi kaedah ini bukan hanya akan memusnahkan sesetengah nutrient, malah tidak boleh menapis kandungan logam yang membahayakan kesihatan. Shaklee menggunakan kaedah ultatulen bergred farmaseutikal teknologi terkini untuk menghasilkan omega guard. Ia dihasilkan melalui suatu proses penyulingan proprietary tiga molekul untuk mengektrak asid lemak omega 3 yang paling tulen dan paling semulajadi sementara menyingkirkan bahan merbahaya seperti plumbum, merkuri, arsenic, cadmium, dioksin dan PCB (polychlorinated biphenyl-merupakan bahan kimia industry yang sangat toksik)
 
7 Manfaat Utama Yang Diperolehi Dari Omega Guard
 
1. ASID LEMAK omega-3 merupakan asid lemak yang penying yang tak dapat dihasilkan oleh badan kita. Omega-3 dari asas tumbuhan tidak boleh ditkarkan kepada EPA dan DHA secara berkesan oleh badan. Omega-3 membantu rembesan prostaglandin dengan lebih berkesan untuk menghalang prostetomegaly dan membuang air kecil yang timbul daripada muncul andropos. Ia juga mengimbangi perubahan dalam kepekatan hormon wanita yang menyebabkan PMS, bagi kulit licin dan kemerah-merahan.

2.  MENCEGAH PENYAKIT SALURAN DARAH DAN STROK
DHA dan EPA boleh menentang thrombosis, tekanan darah tinggi yang lebih rendah dan kepekatan darah, melicinkan saluran darah dan peredaran darah yang lancar. Oleh sebab itu, ia efektif untuk mengekalkan tekanan darah normal dan ketegangan dileher dan sakit kepala. Ia juga merendahkan kolestrol, menghindarkan pembekuan darah dalam badan, membantu mengekalkan tahap kesihatan trigliserida dan kolestrol LDL, mengawal masalah obesiti, mencegah arteriosclerosis, myocardial infarction, membantu mengurangkan sakit jantung.

3. MEMBANTU TUMBESARAN & PERKEMBANGAN OTAK JANIN DAN MEMBANTU PERKEMBANGAN MEMORI
DHA adalah nutrien utama untuk otak, sistem saraf dan retina. ia penting terutamanya pada 3   bulan terakhir perkembangan otak janin semasa di dalam kandungan. Susu ibu  mengandungi kandungan DHA yang tinggi. DHA meningkatkan keupayaan ingatan dan pembelajaran, mencegah  penyakit Alzheimer, memelihara penglihatan dan pendengaran dan mencegah migraine. Satu hidangan Omega Guard dapat membekalkan 905mg asid-asid lemak omega-3 EPA dan DHA.

4. MENINGKATKAN SISTEM  IMUN DAN MENYIHATKAN PARU-PARU
Mengawal sistem imun seperti membaiki alahan kulit, psoriasis, demam hay, bronkitis, penyakit lelah, hepatitis, SLE (lupus erythematosus) dan penyakit buah pinggang.

5. MENENTANG KANSER
Kajian telah menunjukkan bahawa Omega-3 boleh mencegah kanser paru-paru, payudara, prostat dan kolon. Ia juga boleh meningkatkan enterogastritis, merangsang kesihatan hati selepas pembedahan dan membantu pankreas pesakit kanser untuk berfungsi dengan lebih efektif.

6. MEMELIHARA FUNGSI-FUNGSI SENDI (ARTHRITIS)
Paras asid lemak Omega-3 larut dalam tisu rawan. Oleh sebab itu boleh mencegah kemusnahan enzim yang mebentuk tisu rawan. Ia mencegah arthritis, memelihara fungsi-fungsi sendi dan gout dengan efektif.

7. MENCEGAH INSOMNIA DAN MEMBANTU MENGURANGKAN TEKANAN
Kajian telah membuktikan bahawa EPA dan DHA mempunyai keupayaan untuk menstabilkan emosi dan membantu perkembangan kesihatan mental, termasuk kemurungan, tekanan, kebimbangan (anxiety), neurasthenia, insomnia, autism, kanak-kanak hiperaktif dan penyakit schizopherenia.
 
 
Untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik button "Order Now" dibawah...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBITsahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak CODSHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.
 
 


Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.


Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)

sms/ whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.


 
 

23 May 2015

PROGRAM 'YES' SHAKLEE ~ SET JIMAT



Hi semua..ini ada lagi 1 berita gembira AR nak kasi tau..aritu promosi Jadi Ahli dengan pembelian mana2 produk dapat percuma Vitalea Iron Formula kan..Harini AR baru nak bagitau uolls Shaklee juga ada tawarkan SET YES. Haa apa tu YES?? Young Entrepreneur System... yang mana dengan setiap pembelian set-set yang ditawarkan uolls akan dapat diskaun 5%, Nak lagi jimat?? kena la join ahli..Jimat lagi 20-25% tu uolls. Takkan nak sihat sambil berjimat kan. Takkan taknak kurus, slim cantik dengan harga jimat kan. Baik join ahli dari sekrang hingga bulan oktober sahaja.

Set-set yang terdapat dalam YES ni adalah :-
Set Hamil (Healthy prenatal)
 - Uolls akan dapat Bcomplex, Vitalea, Vitamin C, Ostematric, Omega Guard dan ESP dengan harga diskaun 5%.

Set Pantang (Healthy postnatal)
 - Sama juga dengan Set Healthy prenatal Ostematrix, alfafa, vitamin c, Omega Guard, vitalea dan ESP

Set Slimming (Healthy Fitness)
 - Set ini mengandungi 2 can Cinch pelbagai perisa boleh pilih antara Cinch latte, cokolat ataupun vanila, Cinch tea, Herbalax, lecithin dan Vitalea

Set awet muda (Young living)
 - Bagi pengamal awet muda yang nak sihat secara menyeluruh sangat digalakkan ambil set ini. Jimat dan tahan lama. terus dapat 2botol vivix dan percuma keahlian, 


Kalau nak tau info lebih lanjut boleh hubungi AR ok. Pembelian sehingga 200uv uolls akan layak mendapat keahlian percuma yang bernilai hampir Rm70.00 Jangan lepaskan peluang ni tau.


Untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik button "Order Now" dibawah...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBITsahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak CODSHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.
 
 
 
 
Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
 
 
 


Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)

sms/ whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.
 
 
 
 
 

22 May 2015

TESTIMONI ESP & VITAMIN C SHAKLEE ~ KULIT MAKIN CERAH DAN TAK KUSAM


Testimoni customer rakan seperjuangan AR dalam Shaklee..Beliau juga merupakan salah seorang yang mengalami Shaklee Effect sendiri. Sape tak suka kalau kulit makin cerah dan tak kusam lagi kan. Ini la yang AR tunggu2 dari customer AR. Harap mendapat manfaat dari setiap jenis vitamin yang mereka ambil. In Shaa Allah. Jom baca cerita nad tentang perubahan kawan merangkap customer beliau.


"Kawan UITM masa zaman belajar 2006- 2009 dulu, whatsapp nad , tanya khabar. Ralit-ralit sembang (nampak di situ cerita char keow tiau. hihi),
dia pun bagitau selalu baca sharing nad kat FB pasal shaklee. Terlanjur sembang2, dia tanya vitamin apa yang sesuai untuk kulit dia yang berminyak di Tzone & kusam.

Nad suggest ambil energising soy protein (esp) & vitamin C. Dalam sebulan, nad tanya feedback dia, dia sangat excited & puas hati dengan kulitnya.
Dah cerah & tak kusam dah, sampaikan mak dia pun puji!

Bukan tu je, kalau dulu kami dah lost contact. Sekarang ni boleh dikatakan every 1-2 week mesti tanya khabar. 'Kami buddy! Takkan terpisah' hehe.
Alhamdulillah. Semoga silaturahim yang terjalin semula ni berkekalan sampai ke jannah."



Untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik button "Order Now" dibawah...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBITsahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak CODSHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.
 



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
 
 
 


Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)

sms/ whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.
 
 
 
 
 

21 May 2015

PENGALAMAN MENGAMBIL UJIAN PAP SMEAR DI KLINIK KERAJAAN



Assalamualaikum..harini AR nak share pengalaman mengambil UJIAN PAP SMEAR tempoh hari di Klinik Kesihatan Serdang. Buat pengetahuan semua AR pernah ada appointment dengan doktor tempat AR bersalin. Tapi..AR tak pergi sebab fikir balik nak jumpa buat apa..dah sebulan dah. Jumpa baby sudah lah. Rupanya appointment tu adalah untuk buat ujian pap smear tu.

Rupanya penting juga ujian pap smear ni. Bukan apa menurut nurse yang buat test kat AR aritu dia kata ramai lagi yang xsedar kenapa kena ambil ujian ni. Sebab nya rata2 yang datang ke klinik semua yang dia tanya segelintir sahaja yang pernah buat. So AR ni alang2 dah ada dekat klinik nak cucuk baby Naily AR setuju je la nak buat test.

Sekejap je..xsmpai 5minit pun. Nurse akan ambil sample dekat pangkal rahim. menggunakan spekulum. Masa nurse masukkan bendalah tu kat bawah uolls jangan kemut atau rasa tegang. buat lek buat dek je. Baru tak sakit. Nurse cakap dalam masa 3bulan baru dapat result. In Shaa Allah xde apa2. Masa AR pergi tu kebetulan datang sorang2 dengan baby Naily so nurse tolong pegangkan baby. hehe nasib baik x hilang anak kite. Sambil tunggu giliran nak cucuk tu yang AR setuju je bila nurse tanya. lagipun fikir2 balik alang2 dah kat situ. hehe 

Kalau uolls nak buat test tu kan..just pergi ke klinik kesihatan bahagian Ibu dan Anak pastu bgtau nurse nak buat ujian pap smear. In Shaa Allah dorang akan entertain.

Kenapa kena buat Ujian Pap Smear ni ye?
 - Untuk mengesan keadaan pra-kanser (sebelum terjadi) iaitu terdapat sel serviks luar biasa yang boleh mengakibatkan kanser. (Kanser serviks)
 - Jika didapati keputusan ujian adalah luar biasa kena la buat rawatan susulan bagi mencegah kanser.

So AR nasihatkan sape2 yang belum buat ujian pap smear ni...cepat2 pergi. kata orang lebih baik mencegah dari merawat kan. kalau kita tau berapa ramai dekat malaysia ni yang menghidap kanser pangkal rahim? kalau dah terjadinya kanser tu yang susah nak rawat tu. Nanti dah dapat result test AR baru2 ni AR share ye. hehe..In Shaa Allah xde pape. Jangan takut nak buat ok.




Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.

Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)

sms/ whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.




20 May 2015

JADI AHLI SHAKLEE DAPAT FREE VITALEA


THE BEST PROMO OF THE YEAR..hehe..xde la of the year sangat..tapi sepanjang AR bersama Shaklee ini lah kali pertama ada tawaran macam ni tau..Jadi ahli Shaklee dapat percuma sebotol vitalea iron formula. Nampak tak?? Kalau uolls memang pengguna tegar Vitalea ni..harus la join ahli. Sebab nampak sangat kat situ uolls join ahli secara percuma je. Tapi dengan syarat..Join Ahli dengan bayaran Rm80.00 termasuk pos..buat belian satu produk tak kira la berapa jumlah nya. Rm 10.00 pun dikira uolls sudah layak dapat free vitalea ni. hmmm...Suka sangat AR nak habaq kat semua. Banyak untung kan.

Taawaran ni berlangsung sepanjang May - Oktober 2015 ni...Lama tu..Jangan fikir2 lagi nak jadi ahli ok. Sangat menguntungkannya pun..bukan dapat free vitalea je...lepas ni uolls dah boleh menikmati supplemen shaklee dengan harga ahli. Silap haribulan boleh dapat bonus lagi. Kalau serius nak berbisnes kena la join group AR. In Shaa Allah sama2 kita kongsi pengalaman dan belajar cara2 nak buat duit dari rumah dengan Shaklee.


Untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik button "Order Now" dibawah...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBITsahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak CODSHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.

Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)

sms/ whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.




18 May 2015

TESTIMONI SET KURUS SHAKLEE ~ TURUN 7KG



Menyusukan badan bukan alasan untuk kita tidak berdiet sebenarnya... AR sendiri rasa macam mana sambil menyusu nak kuruskan badan. Maklum la tenaga dan cecair dalam badan terpaksa disalurkan kepada anak. jadi nafsu makan tu sentiasa je ada. hehe...so dengan Shaklee boleh la makan tanpa rasa bersalah pada diri sendiri kan Sedar2 berat dan ukuran badan dan mengecil. Suka ke suka?? Jom tgk perkongsian salah seorang rakan Shaklee AR. 


"Bismillah..walhamdulillah..



Dulu sebelum jumpa shaklee saya ingat berat saya xkan turun2..lepas bersalin anak 1st berat saya maintain 58kg..

Lepas tu bersalin anak 2nd pun berat saya still 58kg...dari 68kg pregnant turun sampai 58kg jer...dah x tau cara nk turunkan dah..

Masa dlm bulan puasa thn 2012..anak saya masa tu dah 5 bulan..fully breasfeed..so,risau punya pasal..saya cuba cari supplement tuk milk booster dlm bulan puasa..masa tu maklumlah suri rumah sepenuh masa x kerja mampu beli alfalfa jer..alhamdulillah..
dlm bulan puasa susu anak mencukupi..

Lepas puasa saya start join shaklee buat biz..barulah saya mampu amik alfalfa+esp..masa tu x amik lechitin lg..berat saya mulai turun & turun sikit2..alhamdulillah..

Lepas saya amik lechitin..berat turun sampai 53kg & maintain sampai skarg..

Kenapa x turun lg?..sebab sy x pantang mkn..inilah kisah saya" - PN NORIAH



Untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik button "Order Now" dibawah...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBITsahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak CODSHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.




Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.

Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)

sms/ whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign