Ajuya Rashid: June 2015

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

25 June 2015

TESTIMONI MEALSHAKES SHAKLEE ~ SELERA MAKAN ANAK SEMAKIN BAIK

Testimoni dari sahabat AR masa sekolah menengah ni..lama xjumpa tapi akhirnya berjumpa sebab nak beli Mealshake shaklee untuk anak dia. Mula2 dia contact AR tu susah hati dia sebab anak tak makan nasi. makanan lain pun sangat kurang boleh kata kurus kering lah. Alhamdulillah lepas je Aiza bagi cuba Mealshake kat anak dia terus berselera nak makan. siap makan tak berhenti. Hehe..Nak cover yang tak makan berhari2 la kot kan. 

Kadang2 anak taknak makan kita paksa2 MasyaAllah sedih rasa kan. Kita ni takut dia lapar ke apa. Tapi tengok cergas semacam je. Risau nutrisi kurang dalam badan kang lain pulak jadi nya. Bila bagi Mealshakes ni bukan sahaja dapat memperbaiki selera makan anak. Malah boleh memberi pelbagai khasiat yang diperlukan oleh anak-anak. 




Manfaat utama Meal Shakes

  • Nutrisi Lengkap - Menyediakan 24 jenis vitamin, mineral dan zat perlu. Kekurangan pengambilan zaat boleh menyukarkan kadar serapan vitamin dan mineral oleh tubuh kita. Mengandungi lesitin soya yang bekerjasama dengan vitamin larut lemak.
  • Membekal Nutrisi kepada sel tubuh - Kaya dengan protin (tidak mengandungi laktosa), membantu pembinaan sel-sel kulit, kuku, rambut, organ, darah, imun dan lain-lain.
  • Membantu tumbesaran - Mengandungi asid folik, biotin, kaya dengan kalsium dan magnesium yang diperlukan untuk membinatulang dan sel-sel untuk proses membesar.
  • Ant-Oksida - Mengandungi vitamin A,C,E, zink, selenium yang merupakan agen anti-oksida yang bertindak melawan jangkitan dan melambatkan proses penuaan.
  • Mengembalikan seri wajah - Mengandungi vitamin B yang lengkap, zat besi dan copper yang cukup untuk membina sel-sel darah merah yang sihat, sekaligus memberikan kompleksi wajah/kulit yang lebih cantik.
  • Detoksifikasi - Kaya dengan serat larut untuk membantu membuang lemak berlebihan dan sisa buangan dari perut dan usus.
  • Kelazatan rasa - Minuman yang lazat untuk diambil bersama fruktos semulajadi; penggantian segera terhadap kekurangan vitamin, mineral dan juga tenaga. Tidak mengandungi sebarang pewarna dan gula tiruan. Lazat untuk dinikmati semua golongan.


Untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik button "Order Now" dibawah...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBITsahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak CODSHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.


Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



 
Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)

sms/ whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.


24 June 2015

SEKITAR MAJLIS SHAKLEE NATIONAL CONFERENCE 2015




Assalamualaikum...Alhamdulillah minggu lepas 5 - 7 June 2015 telah berlangsung nya Majlis penyampaian anugerah bagi leader2 Shaklee. AR adalah antara salah seorang penerima award dan penerima percutian 3hari 2malam di Palace Of The Golden Horses. Majlis ini biasanya dilangsungkan 1tahun sekali bagi meraikan leader Shaklee. National Conference 2015 di MIECC, MINES. 



Selesai urusan "check in" pagi 5hb tu terus lunch di situ juga.




Semasa pendaftaran masuk..AR dapat goodies bag yang mengandungi Shaklee Collagen Powder..hehe..yang tu je nak. Dannn sedikit duit blanja dari Shaklee untuk "Meal Allowance" Alhamdulillah.



Sepatutnya kawan2 pergi melawat di bandar Kuala Lumpur seperti aquaria, KLCC dan Muzium negara. Tapi kami memilih untuk beristirehat didalam bilik sambil menonton Boboiboy sahaja. hehe..maklumla anak ramai



Jam 6 petang kami di bawa ke Hotel Grand Hyatt Kuala Lumpur untuk "welcome Dinner" menaiki bas. siap ada tourist guide lagi. hehe


Sekitar Dinner bertemakan "Fun Fair" dan kami dihiburkan oleh pelawak Douglas Lim (betoi ja eja) yang AR perasan dia slalu muncul di Astro macam komedi super spontan kot.haha


Balik dari dinner di Grand Hyaat...Surprise gift dari Shaklee. 2 kotak Shaklee Collagen Powder..uwaaa..nak melompat rasa masa nampak kotak ni atas meja dalam bilik. Suka sangat2 sebab supplement kegemaran AR. dan ianya bernilai hampir Rm600.00 (retail price ye )


Keesokan harinya selepas sarapan di POGH kami ber"conference" di MIECC. Bergambar bersama leader2 di bawah AR. Alhamdulillah semuanya memiliki income 4 angka. Oh ye...Ke empat2 kami adalah SURI RUMAH. dann...salah seorang nya adalah kakak kandung AR sendiri. Nampak tak yang pegang "kunci kereta" tu. tahun ni giliran beliau pula untuk menerima award "car bonus achiever" seorang suri rumah juga. Terjebak la skali dengan adik dia kan. Sudah pasti AR akan bimbing dia berjaya bersama AR. Malah dia juga layak untuk pergi jauh jika rezeki beliau smpai dulu. 




Award untuk cycle 2014/2015. Alhamdulillah 



Habis je conference petang tu..transfer balik ke hotel untuk siap2 dinner plak.Malam kedua di National Conference pula penerima2 award di raikan dengan Dinner Bertemakan Majestic Night. Kumpulan di bawah Shaklee2u bersepakat untuk memilih warna Gold & Black.



Balik je dari MIECC hari pertama..ada plak kejutan Shawl Burberry katanya didalam bilik. hehe comel kan?? agak2 nya original tak? sebab President Shaklee oun owner burberry tau..ahaks.

Lepas breakfast hari kedua..terus ke MIECC untuk award ke2 pula. 



Untuk hari kedua AR menerima award untuk "Leadership Consistency 21%" Alhamdulillah ini adalah atas usaha AR dan juga anak didik AR sepanjang cycle lepas.


Bersama2 penerima award dari group besar Shaklee2u. (jutawan muslimah katanya)



aktiviti anak2 di POGH



Sepanjang penyampaian award berlangsung..anak2 dihiburkan di "day care" dengan pelbagai aktiviti. (nampak tak kakak tina dapat saguhati pertandingan mewarna..hehe)



Award tahun 2014..2 award juga.untuk tahun 2015 xde la plak moment baru balik conference..lupa amek..hehe. 


Dann inilah dia bakal Master Dec 2015 nanti. In Shaa Allah..semua2 pakat doakan AR ye. Berharap sangat dapat capai pangkat Master iaitu pangkat tertinggi didalam Shaklee. Ramai AR tengok suri rumah yang ke pentas dengan pangkat Master. Kenapa mereka boleh?? Sudah pasti AR pun boleh. semua nya manusia biasa tinggal nak dengan taknak je. Buat income dari rumah adalah cita2 AR sejak melahirkan anak pertama lagi. Alhamdulillah..walaupun belum terlambat tetapi sangat bersyukur dengan pertemuan ini. Shaklee is the best. Anda yang tentukan. Pilihan masing2. Jika anda salah seorang yang berhati kental seperti AR..meh kita sama2 usaha ke puncak jaya. In Shaa Allah AR tunjukkan jalan. Berikan AR Rm80.00 dan sekeping hati yang kental. hehe..





Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.




Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)

sms/ whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.

23 June 2015

PERCUMA KEAHLIAN SHAKLEE DENGAN PEMBELIAN SET HAMIL SHAKLEE



Beli set hamil basic Shaklee dapat percuma keahlian?? haa gitu la lebih kurang. Semalam ada cutomer AR datang collect set hamil kat rumah. AR just inform dia Shaklee ada promosi jadi ahli dengan pembelian mana2 produk dapat percuma vitalea..So dengan bijak pandai nya beliau jadi ahli dengan pembelian Vitamin C, Bcomplex dan Ostematrix..Beliau dapat percuma Vitalea..Hehe..

Promosi ini sampai bulan 10 je tau..Kalau uolls memang pengguna tegar Vitalea Iron atau multivitamin ni jangan lepaskan peluang untuk merebut promosi ini. dan kat sini AR share manfaat Multivitamin dari Shaklee ni :-



Vitalea Shaklee adalah Multivitamin dan mineral yang pertama dicipta di dunia. Asalnya dikenali sebagai "vitalize-Mineral" dan disingkatkan sebutan kepada "vita-min", dan perkataan vitamin yang disebut kini asalnya dari Shaklee. Peningkatan teknologi telah mengubah bentuknya dari cecair (90 tahun dahulu) kepada bentuk tablet yang dikenali sebagai Vita-Lea. Setiap tablet mengandungi 30 nutrisi harian lengkap yang diekstrak daripada sayuran dan buah, 12 vitamin dan 7 mineral penting sebagaimana disarankan oleh RDA. Ia diformulasikan secara komprehensif dan sangat seimbang.
 
Tablet vita-Lea disaluti dengan serbuk nutrisi - spirulina. Ia dihasilkan dengan kaedah yang terkini dan teknologi eksplosif yang kompleks, disebut "Exkpo-tab". Ia merupakan tablet multi-vitamin yang paling pantas di dunia terlarut dalam air dan juga tubuh manusia. Mineral yang terkandung didalamnya mudah berintegrasi dengan protin untuk penyerapan yang pantas oleh usus kecil.
 
Ujian klinikal telah membuktikan dengan pengambilan Vita-Lea Shaklee selama setahun boleh mengurangkan risiko jatuh sakit sebanyak 65%. Vita-Lea telah dipilih oleh Center For Science di Amerika Syarikat sebagai THE BEST MULTI-VITAMIN di dalam Public Interest pada tahun 2000.
 
 
Manfaat Utama Vita-Lea

  • Penambahan Tenaga Segera ~ Pemberi tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental, sekaligus membantu system memori dan focus dalam aspek pembelajaran mahupun kerja seharian.
  • Pelengkap nutrisi ~ kekurangan pelbagai vitamin dan mineral penting akibat amalan diet yang tidak seimbang, terutamanya mereka yang mengamalkan sayuran (vegetarian) dan anaemia.
  • Keupayaan Sistem produktif ~ Penting kepada kanak-kanak dan remaja yang sedang membesar.
  • Metabolisme ~ Sangat membantu dalam stimulasi metabolisme dan melambatkan proses penuaan.
  • Elemen penting pada sel tubuh ~ Menyediakan asas nutrisi, memastikan sel hidup, pertumbuhan sel baru, membantu proses pembesaran, pertumbuhan rambut, otot, kulit, kuku, dan hormon, serta menjaga kesihatan tirioid.
  • Melindungi Organ ~ Melindungi fungsi buah pinggan, jantung dan hati.


Untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik button "Order Now" dibawah...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBITsahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak CODSHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.




Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



 
Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)

sms/ whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.

19 June 2015

TESTIMONI SET PANTANG / BERSALIN SHAKLEE ~ LUKA CEPAT SEMBUH DAN BERTENAGA



Mengapa perlu pilih Set Pantang / Bersalin Shaklee....ini lah jawapan nye...dah ramai yang cuba tau..tak perlu jamu bagai. 100% supplement. 100% semulajadi..confirm la xde bendasing yang masuk kedalam badan kan. Kalau uolls sedang survey2 set pantang ni...harus la cuba sekarang memang banyak feedback postifi yang kami dapat. Antara yang telah menggunakan set pantang ni adalah seperti berikut :-
 
 
 
Ramai yang memilih untuk berpantang dengan supplement Shaklee atas sebab2 diatas..ye ke..sudah tentu la kan. AR sendiri dah rasa berpantang dengan Shaklee..Alhamdulillah jauh berbeza dengan pantang anak pertama dan kedua. kenapa lambat sangat jumpa Shaklee ye. hehe..In Shaa Allah ada la hikmah nya kan. kalau tak dah lama la AR bekerja dari rumah. So uolls yang baru nak berkenalan dengan set pantang Shaklee ni. harus cuba,,lepas tu share dengan orang lain kehebatan produk ni. Mana tau boleh buat income macam AR. hehe.
 
Untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik button "Order Now" dibawah...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBITsahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak CODSHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.
 
 
 
Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.




 
Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)

sms/ whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.



18 June 2015

SUPPLEMENT KETIKA BERPUASA UNTUK IBU MENGANDUNG DAN MENYUSUKAN ANAK


Supplement amat penting ketika berpuasa bagi ibu hamil dan menyusukan.. Petikan dari nasihat Dr.Suriyakhatun. "Bagi yang mengandung, kalau puasa terlalu bebankan tidak perlu puasa. Jangan pula sebab tak mahu puasa ganti memaksa diri untuk puasa. Memang kelonggaran tekah diberikan untuk ibu yang mengandung serta menyusukan anak. Ramai juga pilih untuk teruskan puasa. Pastikan makanan untuk berbuka adalah yang berkhasiat dan senang hazam serta memenuhi keperluan ibu mengandung dan menyusukan anak. Jika tidak cukup zat, seringkali ibu akan alami anemia atau kurang kalsium . Kurang protin juga boleh berlaku. Jika semasa berbuka banyak makan kuih, pasti sudah tak lalu nak makan sayur dan lauk maka kalori cukup tapi khasiat tak cukup sebab mutu makanan dari segi khasiat kurang." 

Sekurang-kurangnya dengan pengambilan Set mighty 3 Gems Shaklee ini. Kita dapat berpuasa dengan tenang dan tidak lah lesu sahaja. Set ini bukan untuk ibu hamil dan menyusu je tau...sesuai untuk seisi keluarga...contohnya :-

- Orang yang ingin kekal sihat.
- Orang yang lanjut umur, yang tidak upaya kerana kekurangan tenaga.
- Kanak-kanak bersekolah.
- Ibu-ibu mengandung dan menyusukan anak.
- Pesakit yang dalam proses pemulihan selepas pembedahan.
- Pesakit seperti ulcer perut, jantung, kanser, sakit kulit, rambut gugur, tidak ada selera makan, gastrik, dan lain-lain.
- Ahli sukan dan bina badan.
- Mereka yang inginkan kulit yang cantik dan berseri.
MANFAAT SETIAP PRODUK

ESP
*Membantu membanyakkan susu badan (milkbooster) bagi ibu menyusu kan bayi. Jika bukan menyusu kesannya tiada.
*Menjadikan kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri.
*Bantu hilangkan parut jerawat di muka.
*Memberi tenaga berpanjangan menjadikan badan semakin sihat dan kurang letih.
*Menganjalkan kulit dan menganjalkan kembali payudara yang kendur.
*Memberi rasa kenyang yang lama sekaligus membantu dalam pengurusan berat badan.
*Menyokong kesihatan imunisasi badan.
* Membantu penyerapan vitamin lain dengan lebih baik.

MEALSHAKE

* Boleh menjadi instant sahur meal/ breakfast sekeluarga.
*Rendah lemak namun kaya dengan 19 vitamin utama, protein, fiber dan mineral sertakalsium yang penting untuk tumbesaran kanak-kanak.
*Meal Shakes memberikan tenaga dan menguatkan sistem imun kanak-kanak.
*Memberikan kecergasan dan meningkatkan kesihatan.
*Membantu untuk mengurangkan eczema kepada kanak-kanak dan juga orang dewasa.
*Membantu untuk meningkatkan selera makan anak.
*Membantu menangani masalah sembelit pada kanak-kanak dan
amat bagus untuk kanak-kanak yang obesiti.

PERFORMANCE DRINK
*Minuman ahli sukan yang mengandungi imbangan elektrolit yang sempurna untuk membantu mencegah dehydration, seperti fungsi minuman isotonik.
*Membantu membekalkan 3 jenis karbohidrat bagi tenaga dan stamina.
*Ia bukan milk booster, atau minuman penambah susu, sebaliknya membantu tubuh kita menjaga kestabilan bendalir agar tidak kekeringan.
*Ia mengandungi formula karbohidrat unik Shaklee iaitu opticarb yang membekalkan tenaga serta merta. Opticarb ialah rangkaian karbohidrat yang memberikan kita tenaga berterusan tanpa menganggu kestabilan gula dalam darah.
*Ia bukan saja untuk ibu menyusu/mengandung semasa berpuasa, tapi sesuai untuk semua, terutama yang kerja di tengah panas.


Untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik button "Order Now" dibawah...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBITsahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak CODSHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.


Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.

Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : 
Ajuya Rashid (SID 920211)

sms/ whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.






16 June 2015

3 CARA MENGETATKAN MISS V DALAM MASA 5 MINIT



Mama2 yang dah baru lepas bersalin atau yang pernah bersalin mesti pernah rasa errm sesuatu yang mungkin mengurangkan keyakinan diri terhadap en.suami kan. Salah satu nya adalah Miss V yang dah semakin longgar. Boleh dikatakan ia juga mengganggu fikiran isteri2. So AR terjumpa tips kat FB dibawah yang mungkin membantu masalah pasa isteri sekalian. Untuk rujukan AR juga..hehe.

 
"Hubungan intim antara suami isteri adalah salah satu kebahagiaan dalam rumahtangga.Keupayaan suami dan isteri untuk memberikan kepuasan seks kepada pasangan masing-masing amat penting.

Keupayaan ini berkait rapat dengan kondisi alat kelamin. Vagina yang ketat dapat memberikan lebih kepuasan bukan sahaja kepada suami tetapi isteri itu sendiri.
Bagaimana untuk mendapatkan vagina yang ketat, terutamanya untuk wanita yang telah melahirkan anak? Di bawah ada beberapa petua yang boleh anda ikut.

1. Manjakani
  • Rebus 3 biji buah manjakani dengan 2 cawan air sampai mendidih dan airnya bertukar menjadi coklat pekat. Gunakan air itu untuk mencuci bahagian faraj. Amalkan setiap hari.
  • Ambil sebiji buah manjakani. Masukkan kedalam nasi yang sedang mendidih, bila nasi telah kering, ambil buah manjakani tersebut dan potong kecil-kecil semasa masih lembut dan makan bersama nasi yang masih panas. Amalkan selalu.
  • Rebus buah manjakani. Air rebusannya diminum.Bukan sahaja elok untuk mengetatkan faraj, tetapi juga elok untuk melangsingkan badan dan untuk awet muda.
2. Latihan Kemutan Faraj.
  • Amalkan membuat latihan kemutan faraj setiap pagi. Caranya dengan kemut faraj anda seolah-olah anda sedang menahan kencing selama 7 saat. Lakukan selama 20 kali setiap hari.
3. Khasiat daun Inai, Pegaga, Daun Limau Purut dan Pinang Muda
  • Pinang muda ditumbuk untuk mendapatkan airnya yang pekat. b) Ambil daun inai, pegaga dan daun limau purut secukupnya dan ditumbuk serta diperah untuk dapatkan air yang pekat. Campur kedua-dua jenis air ini. Ambil cotton bud dan celupkan ke dalam air ini. Celupkan cotton bud ini ke dalam faraj. Amalkan setiap hari semasa mandi petang sehingga faraj terasa benar-benar ketat.


Yang kat atas tu cara traditional...ini cara moden AR nak kongsikan..hehe. Sudah pasti dari produk Shaklee . ramai juga ibu2 yang mengakui selepas amalkan Alfafa Shaklee ni kesihatan dari segi keintiman banyak meningkat. Alhamdulillah kalau AR nak cakap lebih2 kang takut tak percaya.ops.so kena la cuba sendiri.

Testimoni Alfafa Shaklee untuk keintiman suami isteri

Salam,sya nak kgsi pasal ALFAFA... sebelum mcuba sya bnyak baca testimonial dr internet dan sya tnya dealer sya Fai. ok ke guna alfafa utk keintiman suami isteri?? ..mula mcm x percaya bila kata alfafa ni boleh mngembalikan tisu2 dalaman faraj kita (mengetat),hilangkan kputihan,dll.....sya pulak ibu yg dah beranak 1dan hati sya teringin nak mcuba...sya beli dan guna 1 minggu,kbetulan masa tu Miss ''P'' datang slama seminggu.,sminggu tu makn alfafa,....slpas Miss P dh x de sya bersama dgn suami...mlm tu muka suami sya agk confiuse gitu,mcm2 persoalan dia ajukan pd sya....dia tnya sya makan apa smpai jadi mcm ni..lain macam benar rasanya...hati sya berbunga2,ktawa dlm hati pun ada...sbb dia x pnh tgur pun...Miss ''V'' sya ada kelainan dan bbeza dr hari2 yg sbelumnya..hati happy sgt...kalu boleh nak truskan makan alfafa...agr en.suami boleh tsenyum & bahagia sllu..... - Puan Rashidah


Sumber Zat Makanan Semulajadi & Klorofil Alfalfa merupakan pusat pengumpulan segala nutrien.  Akar tunjangnya yang mengunjur sedalam enam meter ke bawah mampu menyerap pelbagai zat dan mineral daripada mendapan di dalam tanah, sementeara daunnya mengumpul klorofil yang banyak melalui proses fotosintesis semulajadi.  Alfalfa mengandungi vitamin A, C dan E serta kalsium, potasium, fosforus dan zat besi

Alfalfa Complex merupakan satu Formulasi Shaklee Signature yang pada asalnya dibangunkan oleh Dr. Shaklee pada tahun 1950s.
•    Sumber semulajadi alfalfa.
•    Pil juga boleh dihancurkan dan dicampur ke dalam air
      sebagai minuman herba semulajadi.

Produk ini mengandungi alfalfa (Medicago sativa). Individu yang menghidap lupus eritematosus sistemik perlu meminta khidmat rundingan pakar sebelum mengambil produk ini.

Untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik button "Order Now" dibawah...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBITsahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak CODSHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



 
 
Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.






Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)

sms/ whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.



15 June 2015

UMI SAYA JUAL SHAKLEE HANYA DARI RUMAH


Assalamualaikum kawan2 umi...hehe anggap la entry ini di update oleh anak dara AR yang berusia 6tahun tu.

Note ini AR jumpa di meja kerja2 shaklee AR. Bertuah betul. tersenyum sendiri tengok. "umi saya juwal shaklee ada omega vita e vita-lea." haaa..agak2 note ni dia nak bawa pergi sekolah tak? hehe. Anak2 Shaklee la ktakan.

Anyway..pengunjung2 blog Umi Qistina yang berada di sekitar Putra Heights, Puchong, Bandar Kinrara atau Seri Kembangan nak beli Shaklee secara COD / pick up boleh la berhubung dengan beliau ye. In Shaa Allah bisa diuruskan.



Untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik button "Order Now" dibawah...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBITsahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak CODSHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.






Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)

sms/ whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign