Ajuya Rashid: September 2015

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

30 September 2015

RESEPI SMOOTHIES ESP STRAWBERRY

sumber : Majalah Rapi

Resepi smoothie ESP dengan Strawberry

1/4 cawan yogurt
1 sudu jus lemon
1 sudu esp shaklee
5 biji Strawberry (kalau nak lebih pun boleh)
AIS 5 ketul 

Hidangkan bersama beberapa helai daun pudina (jika ada) kalau tak de tak ada masalah pun. hehe. Resepi ni AR tak pernah cuba lagi. Yang pasti ESP + Strawberry + Kiwi pernah cuba dan memang marbeles sedap amat. Sedut2 sampai tak sedar dah habis. hehe. 

Harini Last day promo ESP untuk September 2015 tau. Jangan lupa dapatkan ESP dengan harga yang pasti mendebarkan. 



untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.


29 September 2015

COUNTDOWN ~ PROMOSI ESP BAKAL BERAKHIR 30 SEPTEMBER


Pejam celik sekejap je dah nak habis September. Banyak cuti raya korban tempoh hari lagi la tak terasa kan. AR pun balik kampung memang la sunyi je line internet. Kadang2 keluar ke bandar Pasir Mas ke Kota Bharu ke sempat la update skit kan. Nak update blog memang tak la. Kirim salam je la jawab dia..hehe.

Haa...ini memang serius nak bagitau. Promosi ESP beli 6 Free 1, Free Membership, Free Vitalea Iron Formula dan Cash bonus bakal berakhir 30 september. Iaitu 2hari sahaja lagi. Uolls yang memang duk intai2 nak cuba ESP ni jangan buang masa lagi tau. Memang sesuai sangat untuk uolls yang nak:-

• kulit lebih sekata,lebih cerah, kurang berminyak,Jerawat jarang muncul dan Kulit lebih anjal
• Mengurangkan rambut gugur
• Kekal bertenaga sepanjang hari dan kenyang lebih lama
• Mengurangkan sakit gastrik/senggut
• Tubuh makin fit,slim
• Banyakkan susu badan, lebih bertenaga untuk ibu hamil.
• awet muda
• rahim lebih kuat dan subur
• Parut stretch mark hilang


Bila lagi nak cuba kan. Time promo ni la boleh cuba2. Sok dah jatuh cinta terus jadi macam AR. jadi ahli dan jana income dengan Shaklee. Ahaks..itu memang tak dinafikan kalau dah suka mesti kita nak share dengan orang lain kan. Sambil2 dapat la tampung belanja dapur. Jangan segan-segan roger tau.





untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.




26 September 2015

PENGAMBILAN VITAMIN BANTU KURANGKAN MASALAH JERAGAT

vitamin shaklee untuk jeragat
Haa..mana dapat artikel ni pun tak tau lah..kawan2 shaklee share. Kalau tak silap majalah rapi ni. hehe..Kalau salah betul kan ye, tak apa lah mana-mana pun. Janji apa yang nak disampai kan tu AR nak share dengan uolls. Memang bertepatan sungguh dengan apa yang Shaklee syorkan. Pengambilan vitamin yang disebutkan In Shaa Allah dapat bantu kurang kan masalah jeragat uolls. Sedikit sebanyak membantu masalah kulit yang lain. Confirm halus mulus la kulit masing2 dengan gabungan vitamin-vitamin untuk kulit cantik ni.

Sempena Promosi ESP Shaklee ni baik uolls grab sebelum terlambat. kebanyakan peminat ESP memang akan beli stok ESP masa promo tau. Mana tak nya jimat banyak la kata kan. Kalau beli 6 free 1 tong boleh dapat stok untuk 7 8 bulan kan. Kalau tak nak borong sorang-sorang ajak kawan share. Senang2 je nak dapat murah. 

Vitamin C

Melambatkan proses kerosakan oleh radikal bebas yang menjadi munca kemusnahan kolagen serta masalah kulit kerinf, kedut serta garis halus. Vit C adalah antioksidan yang berfungsi untuk melindungi antioksidan lain. Bertindak melindungi dan membaiki kulit. Anda perlu tau Vitamin C adalah bahan utama dalam sintesis kolagen.

Vitamin E

Merupakan antioksodan yang tidak dapat dihasilkan oleh badan dan ia bertindak meneutralkan radikal bebas serta mencegah proses penuaan daripada berlaku.


ESP 

membantu untuk penyerapan vitamin lain. oleh sebab sel kita diperbuat daripada protein, ESP dapat membantu untuk menghasilkan sel yang sihat, dengan menggantikan sel kulit yang yang sudah mati . Membaiki struktur kulit.Sesuai untuk kulit bermasalah, jerawat, tona tidak sekata, kulit kering dan lain-lain.



 untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.




23 September 2015

WORDLESS WEDNESDAY : TOMATO IS A FRUIT NOT A VEGETABLE

shaklee puchong

Serius baru tahu ;)





untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.

21 September 2015

PANDUAN PEMBERIAN MAKANAN PELENGKAP / BAYI DARI 6BULAN SEHINGGA 12 BULAN

makanan pelengkap bayi
Sumber : Google (untuk panduan sendiri)

Baby Nayli dah masuk 7 bulan lebih dah...7hb Oktober nanti cukup la 8 bulan. umi pun terkedek2 baru nak cari info pemakanan baby. Dulu ikut je beli nestum ke ape ke letak umah pengasuh. Sekarang ni dah ada kat rumah boleh la buat puree untuk Nayli. hehe...Mak dah hoder Baby Bullet dah semangat nak buat solid food Nayli. 

Tapi sebelum tu kena la tengok panduan pemberian makanan pelengkap. Nayli 7 bulan jadi dari 6bulan sehingga 12bulan. Menurut Kementerian Kesihatan

1. Makanan pelengkap hanya perlu diperkenalkan apabila bayi berusia 6 bulan. Penyusuan susu ibu kena teruskan sehingga bayi berumur 2tahun.

2. Perkenalkan makanan kepada bayi dalam kuantiti yang sedikit terlebih dahulu. Setelah bari dapat menerima makanan tersebut dengan baik tingkatkan kuantiti akanan secara beransur-ansur mengikut umur bayi.

3. Sediakan makanan daripada perlbagai jenis makanan untuk memastikan semua keperluan nutrien dipenuhi. Daging, ayam, ikan , telur, susu dan produk tenusu perli diberi dengan kerap. Elak menambah garam, gula atau bahan perasa ke dalam makanan bayi.

4. Beri bayi makan mengikut panduan berikut:-

Umur 6 - 8bulan 
Cara penyediaan : Di puri / dilecek / separa pejal
Kekerapan : 2-3 kali sehari

Umur 9-11bulan 
Cara penyediaan : Dicincang / dipotong kecil
Kekerapan : 3-4 kali sehari

Hehe..buat masa skarang dah beberapa kali buat puree untuk Nayli. Alhamdulillah Apple, Brokoli, carrot dia suka dan boleh terima. Lepas ni boleh cuba yang lain2 pula. 






20 September 2015

SHAKLEE MALAYSIA SPONSORS SUBANG JAYA 10KM RUN 2015


Waahh..ini suka sangat, Tapi sudah terlambat. Program ni adalah anjuran Jabatan Husband AR. Tapi agak terlambat AR tau. Padahal Shaklee dah lama email announcement ni. Husband pun baru cakap 2hari lepas dan 4000 peserta sudah penuh. So nak selit saje2 beli racekit pun tak dapat nak nolong dah. Mana tak nya dapat free produk Shaklee bernilai hampir Rm300.00 tu. Padahal bayaran yang dikenakan hanya Rm32.00 je siap dapat T-shirt dan No Larian untuk cabutan bertuah juga. Kembang kempis la jugak masa husband bagi tahu tu. macam diri sendiri pulak yang sponsor kan. hahaha. 

Pagi ni Jam 5 pagi husband dah keluar untuk ke program ni. Penganjur kena la awal dari peserta kan. Haha..tiba2 rasa tak sanggup nak follow la kalau pkul 5 pagi kena keluar. Dengan anak-anak lagi. tak pe lah lain kali lah. hehe. Sayang tidur nampak?? Jam 2 petang baru husband balik. ikutkan program nya habis jam 12 tengahari. 


Persiapan terakhir Malam tadi. 





Pengedar Shaklee 
Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.
sms / whatsapp : 012-6102263


SIJIL HALAL SHAKLEE 2015

sijil halal shaklee


Assalamualaikum..haa ni AR baru update sijil halal shaklee bagi tahun 2015. padahal setiap awal tahun Shaklee tak pernah gagal untuk mengeluarkan sijil status halal tersebut. Bukan apa masih ramai yang bertanya Shaklee ni ada status halal tak. kenapa dekat botol produk shaklee tak ada logo halal tu. 

AR dah pernah buat entry tentang status halal tersebut dekat sini ==>> Shaklee Halal 

Kenapa dekat botol shaklee tak ada logo halal? Sijil halal shaklee yang dikeluar kan di atas sudah mengiktiraf setiap produk shaklee yang sudah lulus status halal nya. jadi tak perlu lagi letak logo di botol. Standard Halal Farmaseutikal tak sama dengan .Standard Makanan Halal. Makanan memang kena letak logo Halal. Tapi untuk ubat-ubatan/supplemen requirement nya ada sijil Halal. Cuba cek kat botol-botol ubat/supplemen lain tak semua ada logo halal..dan Baru-baru ini ada juga yang letak logo halal di produk sedangkan produk mereka masih belum mendapat status halal. 

AR harap penjelasan dan sijil yang dikemukakan dapat membantu uolls untuk yakin dengan kehalalan Shaklee. Shaklee adalah syarikat yang menjaga nama mereka. Kerana mereka bukan 2 3 tahun di Malaysia. Malah sudah hampir 60 tahun. Dan bukan nak berniaga 10 tahun je kan. Kalau boleh selama yang boleh. In Shaa Allah..Wallahualam.


 untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.



19 September 2015

7 MANFAAT VITAMIN E COMPLEX SHAKLEE

vitamin e untuk awet muda


  1. Melambatkan proses penuaan. Pengambilan vitamin E yang konsisten sangat membantu dalam mendapatkan tekstur kulit yang cantik. Ianya juga membantu menghilangkan parut dan jeragat. Membantu wajah nampak lebih berseri dan tidak kusam.
  2. Mencegah segala pertumbuhan abnormal sel terutama kanser. 
  3. Membantu dalam aspek kesuburan. Bagi ibu yang menyusu, kedinginan adalah masalah biasa yang bakal dilalui disebabkan hormon prolaktin yang lebih tinggi dari hormon estrogen. Walau bagaimanapun melalui pengalaman ibu, pengambilan vitamin membantu mengatasi masalah kedinginan.
  4. Membantu pengaliran darah dengan lebih lancar. Membantu mengatasi masalah saraf belakang terutama mereka yang sering mengadu masalah sakit bahagian belakang badan.
  5. Membantu mempercepat proses baik luka. Sangat membantu apabila si ibu yang menyusu mengalami luka di bahagian nipple. Rata2 ibu yang menyusu akan melalui saat sukar apabila puting susunya melecet ataupun luka. Pengambilan yang konsisten sangat membantu si ibu recover dari kesakitan yang dilalui.
  6. Bagi wanita yang pernah melahirkan anak, perasankah anda kawasan erola iaitu kawasan bahagian puting susu menjadi besar dan gelap. Semakin banyak kelahiran akan membuatkan ianya semakin gelap. Namun dengan pengambilan vitamin E yang konsisten membantu kawasan gelap itu mengecil dan warna puting menjadi cerah semula.
  7. Bagi yang mempunyai masalah pre-menstrual yang teruk, vitamin E membantu mengurangkan kesakitan akibat pre-menstrual.

Testimoni Vitamin E

testimoni vitamin E


untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.

18 September 2015

Segmen Ucing Nak Url

 Ucing Kadayan

Assalam..AR join segmen ni..Sape nak join boleh klik banner kat atas tu ye. 




SANGKAYA COCONUT ICE CREAM ~ NUTS ABOUT COCONUTS


Adush...teringat la pulak dekat Sangkaya Coconut Ice Cream ni. Masa pergi makan dekat IOI City Mall haritu topping tak banyak dah nuts skit je. Hamik la tabur yang tu je. tak di refill pulak dorang ni. tak kan kita nak bgtau. segan la jgk. hehe




yaya ni cerewet skit kalau nak rasa benda baru. tapi tengok bersusu2 gak dia makan haritu. 

Nanti bosan2 boleh pergi lagi hokey. cuti sekolah lepas ni lagi senang nak pergi sebab kakak tak sekolah. hehe. 



17 September 2015

BIRTHDAY PARTY ANAK ASMAWI BAKIRI


Last weekend AR berkesempatan pergi ke majlis sambutan hari lahir Qisya (anak perempuan Asmawi Bakiri - Bekas pemain kebangsaan). Mula2 tengok tuan rumah tu macam familiar..laa patut la macam penah tgk. duk bercakap dalam astro arena rupanya. Rupanya memang kawan husband selalu main bola sesama dan 1 team.



Seronok la anak2..Dorang buat dekat kawasan kolam renang di rumah dorang ( Puri Ayu Condominium). Macam best la jugak tak de la kat dalam rumah tempat terhad kan. Kalau buat outdoor macam ni tetamu pun bebas tambah2 dengan anak2 yang tak reti duduk diam. Ada Clown lagi datang menghiburkan kanak-kanak. Kek Bertema kan My Little Pony. Lepas je potong kek Birthday girl hilang ke dalam pool. hehe. AR jamah sekit2 je makanan haritu. Bihun goreng dengan Satay 2 cucuk. kira skit la tu kan. dah tu baru lepas makan tengahari kot. pkul 3 baru lunch. Pkul 5 pergi birthday party.


 Kalau yang dah biasa datang tu siap bawa baju lagi boleh mandi kolam. tp AR pun tak tau la macam ni. Anak2 teringin la jugak nasib baik ada taman permainan boleh la alih perhatian dorang.

Nampak tak kasut yaya dah tercabut tapak...haha..bukan main laju dia kayuh nak buai laju2. sekali tapak kasut tercabut. Maklum la pakai kasut kakak turun temurun gitu la jadi nya. hehe. nasib baik boleh pakai lagi sampai ke kereta. 



16 September 2015

CHAR KOAY TEOW SG. DUA TELUR AYAM DIBASUH, TAMAN PUNCAK JALIL


Assalamualaikum uolls..semalam punya citer AR bawa mak dan adik2 makan di Char Koay Teow Sg,Dua. Katanya Telur Ayam Dibasuh. Dekat je dengan rumah mak dekat Taman Puncak Jalil. Kalau orang Puncak Jalil kalau tau Mymydin haa senang la nak cari belakang Mymydin tu je. Husband balik lambat kerja AR pun alang2 dah ada kat rumah mak siang tu uruskan pengeposan stok Shaklee terus la dinner dulu sebelum balik rumah. Balik rumah tak payah nak fikir makan dah kan. hehe. amik untung maaaa


Ini baru tak sampai separuh tau family AR. adik beradik 10 orang haa kira sendiri la kalau termasuk ipar duai. sebab separuh la AR berani bawa. hahaha. 


Teh Tarik @ Teh ais dia memang buat AR teringat2 tu yang ada peluang je mesti nak pergi. tapi malam tadi AR order teh tarik dan orderkan untuk Tina Teh ais...Boleh la rasa 2 3 sedut. sedut pun panjang tu. hehe..Konon diet ambil yang kecil je. dorang semua order pinggan besar. padahal tak banyak beza pun. Tapi dorang ni dah order yang besar pun siap nak tambah lagi. suruh order lagi xnak pulak. 



Cili Jeruk dia...memang puas hati. besar2 bila makan dengan koay teow tu mak aih terasa je bila gigit. gulp boleh tak telan air liur masa type ni. hehe.



Senang je menu dia kan...jual Char koay teow je pun. Beza yang kecil dan besar Rm1.00 kalau special tambah telur mata Rm0.50 je. murah kan. kalau tempat lain mana dah nak cas telur sebiji 50 sen.



AR tak pasti kenapa nama dia Char Koay Teow Sg Dua. mungkin tokey dia asal sg dua kot. atau sg dua memang terkenal dengan char koay teow kot. hehe boleh lak main kot kot. nak tanya maluuu. Tapi dorang ada gantung keratan akhbar pasal dorang. Tak sempat nak baca sempat snap je. Masa kitrg dtg memang xramai orang lagi sebab lepas je azan maghrib semua terus solat dan datang ke sini. so mungkin sebab tu kot. Masa nak balik baru la dah sedikit penuh. 

Wajib pergi cuba bagi peminat char koay teow ok..memang terangkat. hehe.pekena dengan teh tarik @ teh ais. 





SELAMAT HARI MALAYSIA YANG KE 52



Assalamualaikum everybody...hehe..harini everybody la plak. Selamat menyambut Hari Malaysia yang ke 52. Alhamdulillah Semoga Negara kita terus aman makmur dan bersatu padu.


Semoga kita juga dari dalam diri sendiri sentiasa bersemangat dan membebaskan diri dari belenggu kemusnahan. apa la aku cakap ni. hehe. Tak pandai nak formal2 sebenar nya. Tapi itu lah hakikat nya. Bersatu teguh bercerai kita roboh. 



UNTUNG NYA JADI AHLI SHAKLEE

kelebihan jadi ahli shaklee

Dua hari lepas..ada sorang kakak ni pernah mendaftar jadi ahli shaklee dengan AR. Masa tu ada promo Omega Guard Beli 6 Free 1 dan dapat free keahlian Shaklee. Rupanya dia contact sebab dia ada dapat mesej yang mengatakan beliau akan dapat free 2 tong ESP kalau buat belian certain amount dalam mesej tu. Dannn kebetulan jugak dia nak beli set pantang memang rezeki dia la kan. Tak pasal-pasal dapat free ESP 2 tong ha.Sebab tu la untung nya jadi ahli shaklee ni. Tak semestinya jadi ahli nak buat bisnes je. Nak makan sendiri pun boleh. 

Ada sesetengah customer AR ni dia taknak jadi ahli walaupun belian dia dapat free keahlian. Alang2 dah beli banyak dan free ahli tak rugi pun daftar. mana tahu sebelum dua tahun ni ada repeat order. Dapat harga ahli dapat pulak menikmati offer yang Shaklee bakal beri kejutan kan. Dan bulan ni pulak ada offer daftar ahli dengan sebarang pembelian dapat free Vitalea Iron Formula yang bernilai Rm90.00. tak ke macam daftar ahli free tu sebab yuran ahli pun dan cecah Rm80.00 termasuk pos. Jangan risau AR akan bantu anda untuk dapatkan produk. Macam kakak tadi dia dah berjaya grab 2 tong ESP secara percuma. uwaaaaaa hakak lak yang jeles hokey. 

Oh ye...Kadang-kadang ada juga tanya..Jadi ahli seumur hidup ke? Yess seumur hidup jika dalam masa 2 tahun uolls ada buat belian. Sekiranya dari tarikh uolls daftar tak buat belian 2 tahun automatik akan tamat. Gitu la ceritanya. 




untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign