Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: November 2015

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

24 November 2015

TIADA LAGI KULIT BERMINYAK, GELAP DAN BERJERAWAT DENGAN GENTLE DEEP FOAMING CLEANSER SHAKLEE

kulit gelap, berminyak berjerawat

FOAMING CLEANSER TERBAIK

Dulu jeles sangat tengok orang kulit bersih, licin, glowing. Sedangkan diri waktu tu berminyak, gelap, jerawat sana sini. Sampai pernah rasa malu nak buat presentation. Yela duduk je depan semua confirm pandang muka dulu kan? So sekarang faham sangat perasaan anda anda yang ada masalah macam ni.

Takpe sabar relax kita consume dulu set kecantikan shaklee sampai kulit rasa dah okay. Disebabkan terlalu excited nak mencuba actually cleanser ni dah siap beli bulan lepas just takut nak try. 

Alhamdulillah dah lebih seminggu guna. Kulit makin okay. LEMBUT dan SEGAR je lepas pakai. Bekas jerawat makin hilang. Yang paling penting cleanser ni bebas dari bahan kimia dan daripada NATURAL INGREDIENTS. 

Siapa siapa yang mementingkan jenama tu. Nutriwhite Foaming Cleanser ni setanding dengan ESTEELAUDER, SKII, MARY KAY tau. Dan boleh tahan sampai 8 bulan. Picit sikit je dah memadai setiap kali guna.





untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.




23 November 2015

TESTIMONI PEPPERMINT GINGER PLUS ~ PEDIH ULU HATI, LOYA DAN GASTRIK

gastrik


Testimoni peppermint Ginger Plus untuk pedih ulu hati

"Effect pada mak saya sendiri. Suatu malam waktu saya datang rumah mak, saya lihat mak urut2 dada dia.. bila tanya kenapa?? Mak jawab pedih ulu hati..

Tak tahan sangat..

Silap sikit makan memang akan jadi. Bukan sekejap je sakitnya..dari malam sampai pagi susah nak hilang. Bila lihat mak sakit..saya terus balik rumah ambil peppermint ginger plus. Saya patah balik pergi rumah mak. Jarak rumah mak dan saya dalam 15-20 minit. Sampai rumah mak, saya larutkan 3 biji peppermint dan esp.

Tak sampai 1 jam..dia rasa lega sangat..

Sampai dia cerita dengan orang yang datang rumah. Bagus ambil shaklee ni.. kalau tak masa pedih ulu hati..amik ubat hospital yang macam air kapur tu susah nak lega dan dia tak sanggup minum sebab bila minum mesti nak muntah.

Yang lebih saya teruja bila puasa tahun ni dia tak kena pun pedih ulu hati berbanding tahun puasa sebelum ni. Bangun pagi mesti nak muntah. Tiada apa yang lebih menggembirakan hati seorang anak bila melihat mak sihat. Alhamdulillah" - Puan Nazirah


Testimoni Pepermint Ginger Plus Untuk loya dan gastrik

"memang best!! Ni teman masa preggy. Telan maxolon tak jalan loya je. Last2 amik peppermint sebiji lepas makan. Alhamdulillah lega rasa! Skrg gastrik pun amik peppermint je. X mkn dah ubat gastrik" - Puan Khatijah





untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.




21 November 2015

8th Anniversary GiveAway!


waahh lama xjoin GA..meh join sape nak join klik banner hokey..

Giveaway ini akan berlangsung daripada 20.11.2015 hingga 25.11.2015 11:59 malam.



KENAPA ANDA PERLU MEMILIH SHAKLEE SUSTAINED RELEASE VITA-C PLUS


Di pasaran banyak vitamin c yang di jual kan. Tapi uolls tahu tak macam mana nak pilih supplemen vitamin c yang terbaik. 1 je yang AR nak bagitau, Vitamin C ni tak boleh bertahan lama dalam badan kita tau.Badan kita akan menggunakan vitamin c dengan lebih jika badan kita stress. Stress dari segi penat atau tertekan.sebab tu la AR sarankan pilih lah vitamin c yang dilepaskan berperingkat (Sustained Release) agar vitamin c yang diambil tak la membazir. 

Contoh  

  • SR Vita C Plus adalah dari sumber yang semulajadi
  • Tinggi kandungan potensi 500mg vitamin C. 
  • Shaklee menggunakan vitamin C yang diperolehi daripada kanji jagung (“sumber semulajadi vitamin C”) untuk membekalkan sebahagian besar vitamin C pada label. 
  • Vitamin C yang dihasilkan dengan cara ini adalah sama dengan molekul yang dimiliki oleh buah-buahan sitrus.
  • Sistem Proprietari Sustained-Release yang secara beransur-ansur melepaskan vitamin C ke dalam tubuh selama 5 jam. Ini memastikan yang vitamin C adalah tersedia apabila tubuh memerlukannya & ia adalah bersamaan dengan memakan 1.5 BIJI OREN SETIAP JAM untuk setiap jam selama 5 jam!


Sebab tu la kena pilih Vitamin C Sutained Realease dari Shaklee ni. 500mg setiap tablet, 100mg setiap jam dilepas kan..Makan 2 biji sehari..setiap hari vitamin c kita cukup kan. Best ke best?? 1 botol ada 180biji..Boleh bertahan sehingga 3bulan. hewhew




untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.



20 November 2015

TESTIMONI SET KESUBURAN SHAKLEE


Alhamdulillah...semalam AR dapat khabar dari kakak AR. Kata nya customer beliau yang ambil set kesuburan Shaklee 2 bulan lepas dah hamil. Ya Allah...terima kasih sebab dah kabulkan permintaan hamba Mu itu. Dengan izin NYA dan usaha dari pasangan itu untuk mencuba Shaklee akhirnya permintaan dorang termakbul. Sape tak excited kan dah 2 tahun kahwin tapi masih belum hamil. Kata nya husband dia dah mundar mandir dalam rumah tak tau nak tunjuk happy macam mana. hehe. comel kan. Apa2 pun kita orang sebagai perantara sudah pasti gembira berganda2. 

Uolls jangan fikir ambil Shaklee mesti hamil tau. Tapi ini juga salah satu usaha kan. Allah pun suka hamba nya yang berusaha. Man Jadda Wa Jadda " Barang siapa yang berusaha pasti akan dapat" tinggal lambat dengan cepat je. In Shaa Allah. 

Set kesuburan yang mereka ambil terdiri daripada :-

Untuk Isteri
 - Alfafa
 - GLA Complex
 - Bcomplex
 - Vitamin C

Untuk Suami
 - Vitamin E
 - Zinc Complex
 - Omega Guard




untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.





19 November 2015

CARI PASAL DI HOMESTAY SAUJANA JANDA BAIK

saujana janda baik

Jumaat lepas, hari kejadian terbeli handphone palsu tu kan singgah Giant Bandar Kinrara nak beli bahan-bahan BBQ nak gi cari pasal di Homestay Janda Baik ni lah huhu. Dalam duk tergesa2 tu ada plak orang ambil kesempatan ye. Alhamdulillah walaupun ujian di awal percutian tidak mengganggu langsung mood kita orang kat sana. Malah terus lupa kejadian tersebut. Syukur Allah pinjam duit tu sekejap. Sekurang2 nya terasa ada duit untuk ke Janda Baik. Hehe...Gambar terpaksa di gabungkan. sebab terlalu banyak. hehe..

janda baik

Homestay Saujana Janda Baik ni sebuah rumah je..Tapi menggunakan partition macam kat wad hospital tu guna langsir. Bila dah tarik semua langsir yang ada jadi la 5 bilik untuk kita orang sebuah keluarga. Tilam bujang juga disediakan lebih kurng untuk 10 pax.


janda baik

Selesa sangat. dengan kelengkapan yang serba ada dar peralatan dapur sampai la tempat BBQ.  Tak sempat pun nak selfie wefie kat pondok yang tinggi tu. hehe. busy apa pun tak tau lah.


Hari pertama sebelah petang dah rasmi dah mandi sungai..Sejuuuukkk...hujan renyai2 


Budak2 ni dah mandi tu lagi mau kacau orang tengah bbq siap datang tembak air sejuk tu. fuuuhhh menjerit beb




Sambil mandi sambil membakar En.Kambing dan Cik Ayam. hehe...memang layan la makan hujan2 kan. tambah lak tengah sejuk mandi air sungai. Sejuk sampai ke tulang. 

Menu petang dan malam jumaat nya BBQ, pagi sabtu nasi lemak..ho ho baru perasan gambar tak ada. hehe. 


Dan tengahari nya kita orang kena pindah ke chalet yang lebih kecil. Sebab masa book bilik hari pertama tu dah ada orang book untuk hari sabtu ahad so owner tu tolong cari kan tu pun kat sebelah homestay dia jugak. Tapi dapat la dua buah chalet. terpaksa la duduk bersusun. Nasib baik ada spare khemah. Kat sini lagi terasa privasi nya. seronok je macam dunia ni kami yang punya. 


kat sini lagi best suasana cuma nya kelengkapan sedikit kurang. Tapi tak pe kita orang dah bersedia mental dan fizikal pun. janji boleh rasa air yang sejuukk itu kat depan tanggan chalet. kannn.


Makan tengahari, nasi lemak pagi tadi je. haha..cuma tambah la skit ayam goreng. meggi pun ada budak2 ni masak makan kat tepi sungai tak terasa panas nya. huaaa..tengah cerita ni pun terbayang je keseronokan kat dalam sungai tu.

Macam biasa sebelah petang terus on BBQ..bakar En.Kambing dengan Cik Puan Talapia bersama cicah kicap berlada..eceh. 


Pagi ahad..menu nasi goreng dan Sandwich sardin..last pagi tu mandi puas2 sambil2 packing nak balik dah. Pkul 11 kita orang dah siap bergambar semua terus bertolak balik KL. Ambil masa tak sampai 2 jam..lebih kurang 1 jam setengah je. seronok sangat rasa nak datang lagi walaupun 3 hari 2 malam rasa nak tambah lagi 1 malam.hahaha.. In Shaa Allah satu masa nanti kumpulkan keluarga lebih besar untuk bersama. ini baru AR dan kakak no.2 je. Mak dan adik2. 


Tak lupa buat photoshoot untuk produk2 Shaklee..hehe ini pun sebab AR bawa botol2 untuk makan sendiri. Tumpang la sekaki. 





Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.









18 November 2015

RESEPI MILKSHAKE BANANA BERSAMA AIS KRIM

cinch shake mix shaklee


Resepi Milkshake Banana With vanila ice cream..Nama bukan main panjang. Skali slurppp licinnnn. Hehe.

1 cawan susu segar, 

1 cawan ais, 
1 scoop cinch shake vanila (mealshake pun boleh), 
1biji pisang, 
1 scoop ais krim vanila (topping).

Blend kan semua bahan2 di atas, letakkan topping aiskrim vanila. Siappp..😍😍😍

Nak kurus tapi nak yang sedap..ni la dia..tp kena skip dinner lah makan hok ni je. Hehe


Aci tak copy status facebook je hewhew..aci la kan kat Newsfeed susah nak cari. kat blog senang skit labels je kan. ok bye!!



untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.




17 November 2015

SKY WALK DI ONE CITY, SUBANG JAYA



Cerita lama..tapi nak gak share salah satu tempat menarik untuk uolls isi masa lapang..eceh..iaitu di Sky Walk One City, Subang Jaya yang terletak di persimpangan Putra Height - Usj 23. Kalau uolls first time ke sini. Naik je lift one city tu tekan la tingkat paling atas skali. Boleh tak AR sendiri tak ingat tingkat brape. haha. Tapi kalau tengok dari atas ke bawah shopping complex tu memang macam semut je la tengok nya. kalau nak merentasi cermin ke bumbung eh yang lutsinar tu kan memang goyang la lutut. huhu.


.AR memang tak boleh tahan kegayatan. anak AR yang nombor 2 muka cuak gila. haha. Tina, Nayli dan husband bukan main lepak2. adoi..ketaq lutut ceq. Try jugak pijak dan lintas ke sebelah. lepas tu tunggu je husband and anak2 kat tepi. hehe.




Sebenar nya sebelah petang tu kita orang datang tengok wayang di Premium-X cerita Hotel Transylvania 2, lepas je habis tengok cerita anak2. Husband beli tiket midnight Polis Evo pulak. Itu yang datang awal sikit dinner dan ambil angin kat Sky walk. Ada budak tu cakap..Citer Hotel Transylvania 2 kelakar, polis evo tak kelakar sebab lama sangat padahal dia dah terlena dah atas papa nya. mau tak nya dah lewat malam tu. Hampir jam 2 pagi baru sampai rumah nasib baik la dekat je Putra Heights dengan One City tu. 



Ramai je yang duk lepak2 kat atas tu. siap boleh bersila berkelah2 bagai atas bumbung yang boleh nampak ke bawah tu. Sekali sekala tengok wayang dengan anak-anak memang best. yaya ketawa sampai orang dalam cinema tu ketawa kat dia. haha. 





Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.




16 November 2015

HATI-HATI DENGAN SCAMMER JUAL HANDPHONE PALSU!!




Kejadian ni berlaku pada pkul 12.00 tengahari di Giant Bandar Kinrara pada 13 Nov 2015. AR dan suami didatangi oleh seorang lelaki cina untuk menjual handphone di tangan nya. Iphone 6 katanya nak jual Rm1000.00. Tengok punya tengok, tilik habis2 sebab dia kata nak jual. Tak ada duit mau makan kalah judi. Huhu. Curiga memang ada..tipu ni. Husband AR pun tolak. 

Lepas kita orang xnak beli tu nampak dia cuba approach orang lain. Di takdirkan Husband dah jalan ke depan sikit dengan anak2. AR kat belakang sorang2. Dia kata ada berapa wang. Berapa boleh angkat. 700.00 boleh ke dia cakap. AR pun jawab Sy tak ada wang kena tanya husband dulu. Dia pun laju suruh tanya jalan depan sikit laju2. 

AR ni pk husband memang tengah survey handphone nak tukar handphone dia tu. Alang2 dah ada orang nak jual ni gitu la kan boleh consider.huhu. Mana nak dapat handphone macam ni kan dengan Rm1000.00. AR cuba cakap abg dia nak jual 700.00. Ish 800.00 la bos. Husband pun kuar kan 800.00. Maka berlaku la pertukaran antara duit dan handphone tu.

Orang tu cepat2 suruh Husband simpan. Jangan belek2 yela mungkin dia jual secara haram murah2 la konon. Lepas je husband dpt handphone pas la dekat AR. Sekali on tak dapat. Aik tadi ada je bateri masa tengok2 masa dia tunjuk awal2 tadi. Cuba tekan button kiri kanan on off apa2 button kat tepi kan. Whatt??? Plastikk? Perghhhh berderau darah orang nya dah hilang dah. Apa nak buat. 

Cuba gak cari kat parking dan kawasan sekitar. Memang la hilang kan. Cuba pergi dekat security Giant bandar kinrara tu. Apa je dorang boleh buat. Malas nak citer. Buat sakit hati je. Report pun sebab nak suruh dorang alert klau nampak org yg mcm ni tengah cari mangsa nak jual handphone lagi. Tolong perati. Dann tujuan AR buat entry ni pun nak minta sangat uolls kat luar sana jangan jadi macam AR.huhu beli handphone dikedai2 yang sah sahaja. Apa2 pun lepas belian kita boleh refer balik kan. AR anggap kejadian ni ada hikmah nya. Mungkin bukan rezeki kami duit 800 tu.

Dan petang lepas kejadian AR cerita kan pada kakak AR yang no.2. Rupanya abang ipar AR pernah kena sebiji macam AR. Tapi dekat The Mines. Uwaaaa lagi tak boleh nak terima. Maksudnya orang ni memang masih menjalankan aktiviti ni. Please and tolong jangan ulangi kesilapan kita orang. 





Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263





15 November 2015

PROMOSI SHAKLEE NOVEMBER ~ VITAMIN C SUSTAINED RELEASE 500MG BUY 6 FREE 1


Rasanya masih belum terlambat kot untuk AR umumkan promosi yang shaklee tawarkan bulan november ni kan. Kalau sesiapa yang biasa dan peminat vitamin c shaklee sudah pasti suka melompat2. haha yela tu kan. okeh untuk promosi kali ni. Jika uolls beli 6 botol vitamin c ni dapat la free sebotol untung la kalau dapat share2 beli dengan kengkawan kan. Jimat sehingga Rm98.00






kalau taknak beli sampai 6 botol pun takpe, shaklee juga bagi special diskaun untuk sesiapa yang buat beli 2 botol je. sebotol vitamin c ni boleh bertahan sehingga 3 bulan itupun kalau ambil 2biji sehari. kalau ambil 1biji sehari boleh bertahan sehingga 6 bulan. Jimat sehingga Rm10.00++ jimat ke jimat.?



untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign