Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: 2016

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

03 November 2016

PROMOSI NOVEMBER ~ ALFAFA DAN LECITHIN SHAKLEE BELI 3 FREE 1






Uolls jangan miss promosi november shaklee ni tau. produk hangat dari Shaklee...memang tiap-tiap bulan pasti permintaan tertinggi walaupun tak ada promosi best macam bulan ni. So ni la masa paling sesuai untuk borong stok sendiri. Buat pengetahuan uolls gabungan Lecithin dan Alfafa adalah gabungan yang ideal untuk kekal sihat dan langsing. Serius bukan nak cakap apa...kakak AR sendiri pengamal tegar 2 produk ni. 2 produk ni memang dia takkan miss. AR sendiri pula sebelum pregnant memang amalkan alfafa dan menjadi produk kegemaran sebab alfafa lah AR jatuh cinta pertama dengan Shaklee ecehh.

Berita baik nya nak bagitau ni. dah la murah...lepas tu untuk sebotol lecithin dan alfafa tu boleh bertahan untuk sebulan. jadi dengan belian set promosi ni uolls akan dapat jimat stok sebulan. beli stok untuk 3 bulan dapat free sebulan. haaa jimat ke jimat. 

Dann...tak lupa juga supplement untuk anak=anak iaitu Vitalea For Children..Multivitamin yang paling mudah untuk anak2 kunyah. dengan hanya sebiji sehari anak2 dapat melengkapi keperluan harian vitamin mereka.



untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.



20 October 2016

JENIS-JENIS MAKANAN YANG BOLEH DAN TAK BOLEH KETIKA BERPANTANG

Jenis makanan yang tak boleh dimakan oleh ibu berpantang
.
Ikan kembung - gatal
Ikan cencaru - tajam
Ikan siakap - boleh menyebabkan bentan 
Ikan sardin - gatal
Semua makanan dalam tin - tinggi garam, angin dan bisa
Sayur kangkung - sejuk dan angin
Timun - sejuk
Terung - sejuk dan boleh menyebabkan bentan
Nenas - tajam dan boleh menyebabkan bentan
Kacang tanah - angin
Telur - gatal. Paling dielakkan oleh ibu bersalin czer kerana boleh menyebabkan luka czer menjadi gatal dan bernanah
Santan - sejuk dan angin
.
Jenis makanan paling disyorkan buat ibu berpantang.
.-------.
Ikan haruan makan 2 ekor saja seminggu 
Ikan selar
Ikan gelama
Ikan merah
Daging
Sayur sawi
Sayur carrot
Sayur brokoli
Buah oren manis
Kismis
Kurma
Madu
Habbatussauda'
Susu kambing
Halia
Bawang putih
Lada hitam
Ulam pegaga

Makanan bergoreng elakkan ya sampai pada minggu kedua berpantang baru boleh makanan makanan bergoreng, contoh ayam goreng, ikan goreng.
.
Jenis masakan paling disyorkan
-------
Sup
Bakar
Rebus
.
Jenis minuman disyorkan
---------
Jus oren manis - bagus untuk luka
Air milo panas
Teh dan kopi panas - boleh mula pada minggu kedua berpantang sebab angin
Air rebusan daun sireh dan manjakani dan campur gula batu
Air rebusan kunyit
.
Air sejuk dan air batu (ais) wajib pantang sampai 100 hari buat ibu berpantang yg bersalin normal
Buat ibu bersalin czer wajib pantang sampai 1 tahun
.
Ibu berpantang disyorkan makan secara kerap tapi dalam portion sederhana. Elakkan makan nasi sehingga bertambah 2-3 pinggan ya, nanti perut ibu senang buncit dan menggeleber. Kerapkan minum air, minum air tidak menyebabkan miss v kita basah atau berair seperti anggapan sesetengah orang. Tapi kalau ibu kurang minum air, anda akan cepat lesu dan pengeluaran susu turut terjejas. 
.
Sekian tips kasih sayang ❤❤ Sumber : Facebook ;)


Apa yang penting masa berpantang adalah kena la jaga pengambilan nutrisi. lengkap nutrisi kita lengkap la pemakanan kita. badan cepat sihat dan bertenaga. makanan pun berkhasiat. Seperti yang sedia maklum banyak sangat pantang larang kan makan tu tak boleh makan ni tak boleh sedikit sebanyak menjejaskan pengambilan nutrisi kita. apa lagi...itu la guna nya Set Pantang Shaklee ni.. kann

SET BERSALIN SHAKLEE


11 Sebab kenapa perlu pilih SET PANTANG SHAKLEE ni.

  1. Mempercepatkan penyembuhan luka selepas bersalin sama ada secara normal atau ceaser
  2. Meningkatkan susu ibu
  3. Memberikan tenaga berpanjangan
  4. Memulihkan libido (intik fungsi keintiman)
  5. Melindungi rambut dan kuku ibu
  6. Membentuk kontur tubuh menawan
  7. Meningkat imuniti ibu dan bayi
  8. Mengurangkan kesan strechmark 
  9. Membuang toksin dari badan 
  10. Mencantik dan menganjalkan kulit
  11. Menurunkan berat badan

untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.



18 October 2016

ISTIMEWA OKTOBER ~ JADI AHLI SHAKLEE DAPAT PERCUMA LECITHIN DAN ALFAFA

jadi ahli shaklee dapat produk percuma


Woww...tawaran istimewa untuk ahli baru shaklee. offer ni sampai 31hb Oktober je tau. so pada sesiapa yang ada niat nak jadi ahli shaklee tu boleh la ambil peluang ni. sebelum ni offer sampai 15 oktober je, tapi skarang ni sudah dilanjutkan hingga hujung bulan dan produk yang lebih mahal untuk Alfafa botol besar tuu...waaaa. best gila.

Senang je syarat dia

Jadi ahli Shaklee dengan pendaftaran Rm79.50 dan buat belian produk bernilai lebih kurang Rm330.00 anda akan dapat percuma sebotol lecithin yang manfaat nya ramai orang tahu untuk Slimming, buang kolesterol, untuk otak juga yang bernilai Rm55.00

Jadi ahli Shaklee dengan pembelian 200uv iaitu lebih kurang Rm700.00 pembelian produk anda akan dapat percuma keahlian dan percuma sebotol Alfafa besar bernilai hampir Rm100.00


untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.



06 October 2016

RISIKO DAN CARA MENGATASI TEKANAN DARAH TINGGI KETIKA HAMIL



cara mengatasi tekanan darah tinggi



Risiko Tekanan Darah Tinggi Ketika Hamil 


Masalah darah tinggi bukan hanya boleh menyerang golongan berusia sahaja tetapi wanita mengandung juga berisiko menghadapinya. Ia tidak harus dianggap remeh kerana penyakit ini sebenarnya berbahaya bahkan boleh menyebabkan kematian ibu, janin atau pun keduanya sekali.

Di Malaysia, kes sebegini dilaporkan semakin meningkat saban tahun. Jadi, wanita mengandung terutama yang berisiko seperti mempunyai sejarah keluarga berpenyakit darah tinggi perlu berwaspada. Ketahui apa bahayanya kepada ibu dan bayi dalam kandungan.

Bahaya kepada ibu

1. Sawan (eclampsia)

2. Kadangkala boleh membawa kepada kematian atau koma jika berlaku keadaan eclampsia (tidak boleh bergerak) yang mana disebabkan oleh pembengkakan di bahagian otak (cerebral oedema).

3. Berlaku strok jika terdapat pendarahan di bahagian otak.

4. Kegagalan hati.

5. Pembengkakan hati

6. Kegagalan jantung.

Bahaya kepada bayi

7. Berlaku placental abruption berikutan pengasingan plasenta dari dinding rahim sebelum bersalin lalu menyebabkan pendarahan faraj dan pendarahan dalam badan hingga mendorong kepada kes kematian dan kecacatan bayi.

8. Pertumbuhan dalam rahim yang terencat di mana berikutan pencerutan salur darah yang membawa oksigen dan nutrisi kepada bayi. Tumbesaran bayi akan terencat menyebabkan berat badan bayi ringan. Bayi memerlukan bantuan pernafasan dan sokongan inkubator selepas dilahirkan.

9. Kelahiran pramatang boleh berlaku berikutan kelahiran yang mendadak. Kelahiran elektif pramatang kadangkala dilakukan untuk mengelakkan ibu dan bayi mendapat komplikasi. Kadang kala bayi akan melepaskan najis sebelum sempat dilahirkan, penyedutan najis oleh bayi itu sendiri akan berlaku menyebabkan kerosakan paru-paru.

Jika mengalami tekanan darah tinggi semasa mengandung, ikut segala nasihat doktor dan sila ambil langkah berjaga-jaga selain bersiap awal untuk melahirkan pada bila-bila masa termasuk menyediakan keperluan bayi dan ibu sebelum bersalin dan disimpan di dalam kereta.

Sumber : Majalah pa&ma

Cara Mengatasi / Mengawal Tekanan Darah Tinggi Ketika Hamil 





Fungsi utama Ostematrix Shaklee adalah :


  • Membantu meringankan stress
  • Mengimbangi tekanan darah
  • Memelihara denyutan jantung ,impuls saraf, penenang saraf
  • Menggalakkan tidur yang lena
  • Memperbaiki jantung berdebar,depresi,mood swing dan sakit kepala



Fungsi utama Omega Guard Shaklee adalah :


  • Mencegah penyakit salur darah dan stroke
  • DHA dan EPA boleh menentang thrombosis
  • Menuruankan tekanan darah tinggi
  • Melincirkan salur darah dan membantu peredaran darah yang lancar
  • Membantu mengekalkan tekanan darah yang normal
  • Mengelak ketegangan leher atau sakit kepala
  • Merendahkan kolesterol
  • Menghindar pembekuan darah di dalam badan
  • Mengawal masalah obesiti
  • Mengurangkan risiko penyakit jantung



untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.




Chat Conversation End

05 October 2016

ISTIMEWA OKTOBER ~ JADI AHLI SHAKLEE DAPAT PERCUMA LECITHIN ATAU VITAMIN C

jadi ahli shaklee percuma vitamin c

Woww...tawaran istimewa untuk ahli baru shaklee. offer ni sampai 15hb Oktober je tau. so pada sesiapa yang ada niat nak jadi ahli shaklee tu boleh la ambil peluang ni. 

Senang je syarat dia

Jadi ahli Shaklee dengan pendaftaran Rm79.50 dan buat belian produk bernilai lebih kurang Rm330.00 anda akan dapat percuma sebotol lecithin yang manfaat nya ramai orang tahu untuk Slimming, buang kolesterol, untuk otak juga yang bernilai Rm55.00

Jadi ahli Shaklee dengan pembelian 200uv iaitu lebih kurang Rm700.00 pembelian produk anda akan dapat percuma keahlian dan percuma sebotol Vitamin C Sustained Release bernilai hampir Rm100.00


untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.



04 October 2016

PROMOSI OMEGA GUARD SHAKLEE

omega guard shaklee murah

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua...mesti ramai yang tertunggu promosi Shaklee bulan oktober ni kan. hehe...bajet femes la pulak. ok. tak pe AR nak bagitau untuk pengguna tegar Shaklee je lah. yang mana nak cuba2 pun apa salah nya. time promosi la nak cuba kan. murah2 gitu. 





7 Manfaat Utama Yang Diperolehi Dari Omega Guard
 
1. ASID LEMAK omega-3 merupakan asid lemak yang penying yang tak dapat dihasilkan oleh badan kita. Omega-3 dari asas tumbuhan tidak boleh ditkarkan kepada EPA dan DHA secara berkesan oleh badan. Omega-3 membantu rembesan prostaglandin dengan lebih berkesan untuk menghalang prostetomegaly dan membuang air kecil yang timbul daripada muncul andropos. Ia juga mengimbangi perubahan dalam kepekatan hormon wanita yang menyebabkan PMS, bagi kulit licin dan kemerah-merahan.

2.  MENCEGAH PENYAKIT SALURAN DARAH DAN STROK
DHA dan EPA boleh menentang thrombosis, tekanan darah tinggi yang lebih rendah dan kepekatan darah, melicinkan saluran darah dan peredaran darah yang lancar. Oleh sebab itu, ia efektif untuk mengekalkan tekanan darah normal dan ketegangan dileher dan sakit kepala. Ia juga merendahkan kolestrol, menghindarkan pembekuan darah dalam badan, membantu mengekalkan tahap kesihatan trigliserida dan kolestrol LDL, mengawal masalah obesiti, mencegah arteriosclerosis, myocardial infarction, membantu mengurangkan sakit jantung.

3. MEMBANTU TUMBESARAN & PERKEMBANGAN OTAK JANIN DAN MEMBANTU PERKEMBANGAN MEMORI
DHA adalah nutrien utama untuk otak, sistem saraf dan retina. ia penting terutamanya pada 3   bulan terakhir perkembangan otak janin semasa di dalam kandungan. Susu ibu  mengandungi kandungan DHA yang tinggi. DHA meningkatkan keupayaan ingatan dan pembelajaran, mencegah  penyakit Alzheimer, memelihara penglihatan dan pendengaran dan mencegah migraine. Satu hidangan Omega Guard dapat membekalkan 905mg asid-asid lemak omega-3 EPA dan DHA.

4. MENINGKATKAN SISTEM  IMUN DAN MENYIHATKAN PARU-PARU
Mengawal sistem imun seperti membaiki alahan kulit, psoriasis, demam hay, bronkitis, penyakit lelah, hepatitis, SLE (lupus erythematosus) dan penyakit buah pinggang.

5. MENENTANG KANSER
Kajian telah menunjukkan bahawa Omega-3 boleh mencegah kanser paru-paru, payudara, prostat dan kolon. Ia juga boleh meningkatkan enterogastritis, merangsang kesihatan hati selepas pembedahan dan membantu pankreas pesakit kanser untuk berfungsi dengan lebih efektif.

6. MEMELIHARA FUNGSI-FUNGSI SENDI (ARTHRITIS)
Paras asid lemak Omega-3 larut dalam tisu rawan. Oleh sebab itu boleh mencegah kemusnahan enzim yang mebentuk tisu rawan. Ia mencegah arthritis, memelihara fungsi-fungsi sendi dan gout dengan efektif.

7. MENCEGAH INSOMNIA DAN MEMBANTU MENGURANGKAN TEKANAN
Kajian telah membuktikan bahawa EPA dan DHA mempunyai keupayaan untuk menstabilkan emosi dan membantu perkembangan kesihatan mental, termasuk kemurungan, tekanan, kebimbangan (anxiety), neurasthenia, insomnia, autism, kanak-kanak hiperaktif dan penyakit schizopherenia.
 

untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.


30 September 2016

HARI TERAKHIR PROMOSI ESP SHAKLEE


Salam jumaat semua..AR just nak bagitau harini last day promosi ESP beli 6 free 1, free membership, bonus tunai menanti dan beli 2 esp dapat diskaun 5% tau. Esok kita tunggu la apa pula promosi bulanan Shaklee. Haaa sebelum tu kenapa uolls wajib grab 7 botol terus ESP ni..hehe...kat bawah ni AR listkan 30 manfaat dengan pengambilan ESP secara berterusan. Lepas tu buat la keputusan yang bijak. ahaks

1- Cerahkan kulit 
2- Hilangkan jeragat 
3- Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu
4- Bantu mempercepatkan penyembuhan luka 
5- Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan
6- Anjalkan payudara 
7- Anjalkan punggung 
8- Atasi gastrik dan pedih ulu hati
9- Mengatasi lesu 
10- Mengawal bacaan diabetes
11- Menyihatkan rambut dan mengatasi keguguran
12- Mencantikkan kuku 
13- Menghaluskan tumit pecah 
14- Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam contohnya ketika berpuasa.
15- Meningkatkan kualiti susu ibu - lebih berkualiti makanan, lebih berkualiti susu
16- Meningkatkan pengeluaran susu - protein salah satu bahan mentah menghasilkan susu
17- Pengganti sarapan dan supper
18- Dilengkapi dengan mineral kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang bersifat keasidan.
19- Meransang regenerasi sel kulit dan otot, mengurangkan kedutan
20- Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan)
21- Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral
22- Rendah lemak, tanpa kolestrol
23- Membantu mengurangkan risiko kanser, 
24- Menguatkan sistem imun tubuh, 
25- Mempertingkatkan tahap kolestol baik, 
26- Memelihara kesihatan jantung 
27- Baik untuk hormon – kacang soya kaya dgn isoflavones. 
28- Membantu merendahkan paras kolestrol, 
29- Mencegah osteoporosis 
30- Membantu pembentukan sel-sel baru.




untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign