Ajuya Rashid: AWET MUDA TANPA SUNTIKAN DENGAN VIVIX SHAKLEE

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

14 January 2016

AWET MUDA TANPA SUNTIKAN DENGAN VIVIX SHAKLEE

awet muda tanpa suntikan

Sape taknak awet muda tipu la kan..AR sendiri kadang2 rasa nak makan je semua produk shaklee. sebab nak awet muda punya pasal. mau tak nya setiap kali pergi kelas nutrisi atau dapat info dari upline mesti teruja nak cuba sendiri dulu. huhu. Silap hari bulan jadi duta Shaklee free.. haha berangan la kamu sorang2.

Buat masa sekarang tak ada la AR nak makan semua. mana yang rasa AR banyak kurang AR ambil la. dan sudah semestinya set menyusukan badan. Apa yang penting kesihatan AR dan baby yang menyusukan dulu. Cantik itu bonus..ahaks.

Zaman sekarang ni memang kebanyakan nak cantik cepat je kan. lepas tu tak fikir panjang dah kesan jangka panjang. Esok2 jadi apa2 hmmm sape nak jawab. Baik lah kita cantik perlahan2 dan semulajadi. gituuuu. Tak semestinya ambil yang mahal ke murah ke. tengok la bajet kita setakat mana kan. hehe.. 

Untuk ketiga2 produk diatas boleh dikatakan Vivix dan colagen adalah produk premium. dan Vitamin C produk mampu milik. Kalau mampu ambil ketiga2 lagi la maveles. 

Bulan ni je tau. January 2016 ni Vivix ada promosi Beli 6 percuma 1. dan kalau beli 2 botol dapat diskaun 5%. 

Harga Retail bagi setiap produk (untuk mendapatkan harga yang lebih murah anda dinasihatkan untuk mendaftar sebagai ahli )

Vivix : Rm475.00 untuk penggunaan sebulan 
Shaklee Collagen Powder : Rm298.00 (15 sachets)
Vitamin C : Rm92.00 untuk kegunaan 3 - 6bulan




untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign