Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: HAPPY BIRTHDAY TO ME!!

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

16 February 2016

HAPPY BIRTHDAY TO ME!!



Alhamdulillah...14. February 2016 lepas genap la usia AR 31 tahun. hehe 31 tahun dah mak nak sabar je la. Usia 31 tahun ada anak 3 orang weeehuuu meriah rasa. agak2 sempat tak nak anak 5 orang sebelum 35 tahun. ahaks...In Shaa Allah kita merancang hanya DIA yang menentukan. 

Birthday AR selalu memang tak plan apa2 pun. Paling tidak pun ada je la surprise husband dengan anak2. Sehari sebelum husband dah inform nak pergi cherating esok nya. siap2 je la apa yang patut. Dalam kereta " kakak...cuba tengok kat belakang,tadi yaya pergi beli kek umi dengan papa".."hah...yeke..ish yaya jangan cakap kuat2."..pastu duk bisik2 apa lagi tah 2 beradik tu. umi kat depan buat2 tak dengar je la kan. kadang2 je buat2 menyampuk apa tadi? eh takde pape takde pape. hehe. "oh ada surpirse ye..baru la perasan nak gi celebrate birthday umi" 


Simple celebration..tapi penuh makna. Alhamdulillah bila anak2 dan suami happy dapat meluangkan masa bersama2 dah cukup bermakna kan. hadiah yang tidak ternilai harga nya. sape boleh teka hadiah dalam kotak AR bagi hadiah. hahaha..seriuss..komen je sape betul anda akan dihubungi untuk tuntutan hadiah.



yang ni pulak...2 hari sebelum tarikh 14hb..hehe. dorang memang aim awal2 takut ceq kena bawa lari kena husband. maka jadi la surprise 2 hari sebelum birthday. Thanks uolss. love uolls forever. adik beradik dengan mak semua komplot ye. huh





Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.



1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign