Ajuya Rashid: KOREA TRIP DAY 1I PART 2 ~ HOTEL SECRET INCHEON

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

18 February 2016

KOREA TRIP DAY 1I PART 2 ~ HOTEL SECRET INCHEON

gambar masa nak checkout sebelah pagi nya

Selepas melawat di Incheon Landing Memorial Hall kami di bawa ke Hotel Secret yang terletak di bandar Incheon ni untuk berehat dan membersih kan diri. petang nya aktiviti rehat je. so anak2 pun kena la tidur maklum la tidur dalam flight 6 jam tu pun tak de kualiti. hehe. AR lagi la dengan anak kecil kan.


baru sampai untuk check in

1 katil queen dan 1 katil single



Bath tub yang agak besar..budak2 suka la nak berendam. belum apa2 terus terjun ketiga2 beradik.


Bilik ni tak ada aircond...kat luar baru aircond...haha. 



Malam nya baru la kita keluar di kawasan berhampiran terdapat fun fair betul2 bertentangan dengan tempat penginapan kita hari tu. 



Dugaan betul keluar malam-malam dan sejuuuukk sangat. tak boleh nak makan atau beli snack bakar2 yang di jual tepi2 jalan tu. hehe. kalau ada steamboat pun memang tak berani nak makan. so tahan je la sampai la balik bilik makan nasi lemak. haha.




Sempat la anak2 main 1 game sorang. dengan keadaan yang sangat sejuk tak sempat pun nak main semua2. jejalan sekejap lepas tu terus balik ke hotel. perjalanan tak sampai 3minit ke hotel kami.





Bersambung ...Part 3




Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.




2 comments:

  1. Best nya boleh jalan-jalan kt korea,sye bile ya bleh datang sana?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign