Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: KOREA TRIP DAY 3 I PART 6 ~ PETITE FRANCE MY LOVE FROM THE STAR

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

29 February 2016

KOREA TRIP DAY 3 I PART 6 ~ PETITE FRANCE MY LOVE FROM THE STAR


Balik dari Nami Island kita singgah di Petite France iaitu..lokasi penggambaran drama My Love From The Star. My Love pulak From The Bachok, Kelantan..hehe


Cantik sangat tempat2 kat sini..macam di alam fantasi pun ada. mula2 tu ingat rumah betul ke, hotel betul ke. rupanya hanya lah binaan sahaja. istana pun ada. suka la dua orang princess tu. 




Pusing2 ambil gambar sekejap je pastu terus ke Lotte World Adventure. Kat sini banyak kena naik bukit2 skit dengan tangga yang banyak. haha excercise lebih skit kat sini.

Bersambung...Part 7


Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.



1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign