Ajuya Rashid: MUDAHNYA SHOPPING DI GO SHOP ASTRO

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

03 February 2016

MUDAHNYA SHOPPING DI GO SHOP ASTRO

steam q iron go shop

Ada tv boleh beli..hehe nampak sangat baru first time test shopping di go shop astro. lama dah usha steam Q iron ni. maklum la kerja2 meng'iron' baju memang tugas suri rumah la kan. dan benda paling malas nak buat. bila tengok macam best ja dorang duk demo kat go shop tu teringin la plak. 

Benda ni bukan AR beli tau..husband yang beli. kikiki..AR bagi hint je. memang sengaja buka masa husband ada. "waahh best nya iron dia...yeke boleh macam tu..senang la nak gosok seluar" antara ayat2 yang terpacul dari mulut AR. Ahad lepas tiba2 husband forward mesej berbunyi begini ==> 

RM0.00 GO SHOP. Thank you for shopping with us. Your total purchase is RM199.00. Your Order Number is 20160131297048. Nanti sampai bayar ye. erkk..duit nya mana. hehe. nasib baik dia bagi kemudian nya. bukan tak boleh bayar. tapi..ramai la boleh shopping kalau orang lain bayar. hahaha.

Alhamdulillah..petang ahad call..tengahari rabu dah sampai. penghantaran menggunakan couries Gdex. Hampir2 ingat kan Shaklee dah yang sampai sebab nya Shaklee pun guna Gdex. Happy shopping ya... #adatvbolehbeli hehe.




Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.



2 comments:

  1. senang la lepas nak iron baju..teringin jgk nak beli sebab senang kan..nanti sharelah macam mana bila dah guna nanti..hehe

    ReplyDelete
  2. Ada tv, boleh beli ;)
    Anak Put suka bukak channel ni, Mama yang tak tahan tergoda ngan iklan2 tu. Hehe.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign