Ajuya Rashid: 4 LANGKAH MUDAH UNTUK CANTIK DAN SIHAT

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

07 March 2016

4 LANGKAH MUDAH UNTUK CANTIK DAN SIHAT




Salam Isnin uolss..sekejap je dalam seminggu berlalu ye...uruskan anak2 sekolah rasa macam baru je hari Isnin, dah isnin balik dah hehe. Maklum la uruskan anak sekolah pagi petang boleh tahan juga penat nya. Dalam masa yang sama buat bisnes online. Kalau time nak ambil order atau nak packing barang memang macam tangan sotong la jawab dia. Tapi bila kita buat kerja yang kita minat dan suka otomatik akan jadi seronok walaupun busy. Anak2 depan mata sape tak suka kan...buat bisnes online, pos barang customer tengah bulan bonus masyuukk sape tak suka. hehe. 

Jauh plak menyimpang ye...Bukan apa AR just nak share apa yang membuat AR boleh terus positif untuk meninggalkan kerjaya sebagai Admin and Account Exec pada suatu ketika dahulu (macam lama sangat baru 4 tahun je) dan menjadi suri rumah dan menjalan kan perniagaan online. Yang paling penting untuk kita sudah tentu lah kesihatan. Ingat 5 perkara sebelum 5 perkara. Salah satu nya ialah Sihat sebelum Sakit. Kalau sakit apa pun tak boleh buat kan. Nak urus kan anak2 dan keluarga dah terbantut. Kadang2 sakit pun kena buat kerja jugak kan..itu la yang buat lagi stress tu.

Ok..Sini sempena Promosi ESP bulan Mac ni AR share macam nak minum ESP dengan gembira. haha. Bagi yang gemar kan rasa soya asli cukup sekadar 1 scoop ESP, 1 cawan air, kacau atau goncang hingga sebati dan minum, 

Bagi susah sangat nak minum plain dengan air kosong je boleh cuba resepi di bawah 

  • ESP + Air suam
  • ESP+ Fresh Milk (sama ada susu kotak atau susu tepung)
  • ESP + Fresh Milk + kurma (rendam kurma dalam susu..after few hours..blend/shake it and mix with 1 sudu ESP)
  • ESP + SusuAnmum
  • ESP + Performance Drink Shaklee + MealShake Shaklee
  • ESP + Nesvita 3in1
  • ESP + jus twister tropicana
  • ESP + Ribena
  • ESP + any fruit juice ( tembikai, epal, lobak putih,peria,pegaga)
  • ESP + Milo/Horlicks
  • ESP + sirap bandung
  • ESP + fresh milk + 1sudu madu + 1sudu oat + 1sudu serbuk koko (blend) *boleh mix setengah sudu kecikserbuk Shaklee fiber (jika ada)
  • ESP + KOKO + OAT
  • ESP + Milo/Serbuk Coklat Cadbury + SUSU HL 
  • ESP + kurma + oat+ susu tepung + madu + air msk (blend)
  • ESP + kurma + kismis + badam + fresh milk
  • ESP + meal shakes + MILO
  • ESP + Nestle Bliss (sejuk2 dari peti ais)
  • ESP + Kurma + nestum (bukan 3 in 1) + mealshakes + susu tepung
  • ESP + kurma + badam + avocado + ais(blend sekali) -->hasil? sgt mengujakan!!

Selamat mencuba!!


untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign