Ajuya Rashid: CARA DAFTAR AHLI BARU SHAKLEE SECARA ONLINE

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

09 March 2016

CARA DAFTAR AHLI BARU SHAKLEE SECARA ONLINE

jadi ahli shaklee

Hai uolls...haritu sempat la snap untuk daftar online ahli baru shaklee. selalu nya main daftar je tak sempat dah nak klik2 handphone. haha. 

Tapi memandangkan ramai juga ahli baru dari group wonderful tanya macam mana nak jadi ahli atau nak daftar ahli baru shaklee secara online ni. Lepas ni senang skit kerja AR kalau buat entry ni. zaaassss bagi link haaa follow la step step nya ye.

First of all...untuk mendaftar ahli Shaklee ni..uolls perlu sediakan wang secukup nya untuk pendaftaran iaitu Rm79.50 sahaja seumur hidup yuran keahlian. Pastikan ada kad kredit atau kad debit untuk pembayaran nanti.

Dann...Minta details bakal ahli shaklee baru seperti dibawah :-

Nama : 
No ic :
Nama pasangan :
No ic pasangan :
No Telefon :
Alamat Email :
Alamat Tetap : 
Alamat Penghantaran : 
No akaun Bank :

Dah dapat maklumat di atas boleh la key in dalan "online enrollment: si www.shaklee2u.com.my jangan lupa login dengan id uolls dulu tau.

lepas tu boleh ikut step2 dibawah 

macam mana nak daftar ahli shaklee

Langkah 1 : Klik "Online Enrollment"
Langkah 2 : Isikan maklumat ahli baru 
Langkah 3 : Lepas dah tekan "submit" maklumat ahli baru tadi..terus pergi ke "PRE ACTIVE"
Langkah 4 : Ambil No ID ahli baru yang didaftarkan tadi.
Langkah 5 : Logout sistem ID anda...Login menggunakan ID baru dengan menggunakan password 6 digit terakhir No ic ahli baru.
Langkah 6 : Buat belian memberkit sehingga selesai pembayaran 

Jika pendaftaran ahli dengan belian produk teruskan membuat belian memberkit beserta produk yang diminta. Jika pembelian tersebut layak untuk mendapat keahlian percuma tak perlu buat belian memberkit. ianya akan automatik untuk dapat kit percuma. Dah selesai pembayaran tunggu la memberkit anda sampai ke depan rumah 2 - 3 hari bekerja. 

Senang kan..Hanya hujung jari...Meh sape NAK JADI AHLI SHAKLEE lagi..AR boleh tolong daftar kan. hehe...boleh kita sama2 berjimat makan vitamin. Kalau berminat untuk buat bisnes boleh la kita buat income dari rumah sama2. In Shaa Allah AR akan beri tunjuk ajar. 

Untuk info lanjut keahlian Shaklee boleh baca FAQ disini


untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign