Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: NIKMATI MASTERCARD PROMO SETIAP HARI KHAMIS

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

02 March 2016

NIKMATI MASTERCARD PROMO SETIAP HARI KHAMIS


Tahu apa yang menarik pada setiap hari Khamis bagi semua pemegang kad kredit Mastercard? Well, untuk mereka yang kaki shopping secara online dan sukakan tawaran harga yang berbaloi, hari Khamis merupakan hari terbaik untuk anda membeli-belah secara online di laman web ZALORA Malaysia untuk menikmati potongan tambahan sebanyak 7% atas semua barangan dengan menggunakan kad kredit Mastercard. Best kan?


Selain boleh menikmati promosi mingguan ZALORA yang biasanya memberikan anda 18% - 20% diskaun atas barangan tertentu, anda masih boleh menikmati Mastercard promo ZALORA dengan potongan tambahan 7% dimana jika pada asalnya diskaun yang diberikan adalah 20%, total keseluruhan diskaun yang boleh anda nikmati adalah 27% apabila anda mengunakan kad kredit Mastercard ini.

Bukan itu sahaja, anda juga boleh mengumpul mata ganjaran setiap kali anda menggunakan kad kredit Mastercard ini yang boleh dituntut kemudian. Ganjaran berganda untuk pemegang kad kredit Mastercard yang bukan sahaja boleh menikmati harga barangan dengan potongan istimewa, malah mendapat mataganjaran yang menarik!

Oleh itu, jika anda merupakan seorang yang kaki shopping online dan pemegang kad kredit Mastercard, jadikan hari Khamis sebagai hari kegemaran anda yang baru! Nikmati penghantaran percuma terus ke rumah anda serta pulangan juga secara percuma selama 30 hari selepas tarikh pembelian apabila anda membeli-belah di ZALORA Malaysia!





1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign