Ajuya Rashid: PROMOSI ESP SHAKLEE KEMBALI LAGI

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

02 March 2016

PROMOSI ESP SHAKLEE KEMBALI LAGI

esp shaklee harga murah

Uolls peminat tegar ESP SHAKLEE meh nak habaq mai..ada promosi tau bulan Mac ni. Beli 6 Free1, Beli 2 dapat diskaun 5%. haa..mana satu nak? Murah gila amat la kalau macam ni kan. Nak murah dan lagi jimat terus join ahli uolls. Confirm tak menyesal. 

Ok..Untuk belian 2 tong ESP. Bernilai Rm302.10 harga termasuk gst. dan...ini harga sebelum harga ahli tau. kira sendiri la kalau uolls join ahli bayar rm80.00 jimat 20 - 25%. Bila dah join ahli lepas ni boleh buat belian dengan harga ahli produk shaklee seumur hidup.


pengedar shaklee putra heights


Untuk belian 6 canister ESP uolls akan dapat percuma 1 canister ESP. senang je ni kalau satu family memang minum ESP. hehe...Emak, kakak, kakak, adik, kawan dan diri sendiri..6 canister dah kan..dapat la extra untuk diri sendiri satu canister. hehe. Bukan tu je. Harga retails adalah RM954.00 tapi..dengan pembelian set promosi buy 6 free 1 ni uolls layak dapat FREE MEMBERSHIP tau. confirm2 la dapat jimat 70.00 dan dapat pulangan 5% dari harga ahli ( 954.00 - 25%). 

Lepas tu..kalau nak buat bisnes dengan AR dialu2 kan sangat la. In Shaa Allah AR akan bantu dari segi info dan marketing. yang penting kena rajin dan bersedia menerima teguran. Sama2 dapat jana income kan. Dari rumah secara full time macam AR sendiri atau secara part time sambil bekerja. waahh senang nya nak buat #2kerja sekarang ni. 


untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik ORDER NOW ...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign