Ajuya Rashid: TERIMA KASIH ZALORA ~ TEBUS VOUCHER RM100.00 DARI ZALORA

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

23 March 2016

TERIMA KASIH ZALORA ~ TEBUS VOUCHER RM100.00 DARI ZALORA

mango purse zalora

Terima kasih Zalora sebab dah gantikan purse AR. hehe. haritu dapat email untuk collaborate dengan zalora. Hanya buat entry yang diberikan dapat la voucher Rm100.00 untuk pembelian di Zalora. Kebetulan memang tengah nak gantikan purse AR yang dah usang tu. Terus la setuju sebab ada ternampak jugak iklan zalora duk lalu lalang kat wall facebook. Cuci mata katalog dia. ;) Sangat cantik purse ni. suka2.

Dapat la pengalaman shopping di Zalora kan...rupanya memang best shopping kat zalora. mesra pengguna dan tak pening2. direct to the point. tau2 dah siap order dah. tunggu je depan rumah, bahaya betul. jangan la bosan2 pergi masuk website dia. haha macam2 ada kot..takut tak cukup iman.

dapat voucher 100 zalora

Hehe...First time pakai purse sampai lunyai macam ni. Tak tau la sebab apa. kualiti ke apa. Sebelum ni sampai dah bosan tunggu bertahun2 tak rosak2. Dah rosak macam ni pulak tak ada masa nak cari. Bila Zalora offer voucher tu lagi la laju. Online je kan..Klik2 dah sampai depan rumah. Cuma nya..sedikit terkilan AR order hari khamis kalau tak silap..hari khamis minggu depan nya baru sampai. Kita ni nak keluar rumah pun fikir banyak kali takut nya barang sampai. 

Apa2 pun..rezeki jugak kan. sape nak bagi. Kalau tidak taktau bila nak tukar purse lama tu. Bukan nya tak boleh beli tapi susah sangat nak pilih nak shopping2 cari yang betul2 suka. 



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.



Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)
sms / whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.


2 comments:

  1. Zalora boleh bayar semasa penghantaran ke? Semua tempat boleh?

    ReplyDelete
  2. http://zulfaonlinediary.blogspot.my/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign